Peste pentru bebe
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andi&Mariuca
Scris: Monday, November 13, 2006 10:17 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
Mesaje: 5089
mai fetelor, ce sa va zic:scratch
va spun ca asta mi s-a spus si o iau de buna pt ca nu e o barfa la coltul strazii ci vine d ela un medic si inca de la unul cu multa experienta. o fi sau nu adevarat, va spun sincer ca nici nu vreau sa aflu!
kali
Scris: Tuesday, November 14, 2006 7:41 AM
Avatar
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Mesaje: 14390
Andismom wrote:
...medicul mi-a atras atentia ca pestele poate fi deosebit de periculos pt copii. o data din cauza oaselor care sunt greu de gasit in unele
cazuri (adica pestele trebuie sfaramat in mana de catre mama si cautat de cateva ori pt a evita riscul de inecare cu oase) si, cel mai nasol, daca nu este proaspat poate produce toxinfectii alimentare foarte grave care se pot solda si cu moartea. Doamne fereste! asadar, dr mi-a recomandat sa nu ii dau decat peste proaspat, adica viu, pe care sa il vad eu ca misca si sa prepar imediat. in nici un caz peste congelat. ea zice ca dezvolta nu stiu ce minuni si poate fi foarte periculos.


Si eu stiam asta... tot medicul mi-a spus... de fapt vreo 3. Insa eu am riscat si i-am dat si congelat pentru ca, desi nu-mi este greu sa-i cumpar peste proaspat si sa i-l prepar, stau mereu cu stress ca mi-a scapat vreu os- doua, chiar daca sunt foarte atenta.
Asa ca de fiecare data cand cumpar file, mananc eu intai. Daca nu patesc nimic, dau copilului fara grija, mai ales ca dintr-o punga papa mult si bine.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.