Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Se mai intampla si greseli.Multumesc Mihaela{MNiko} |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/9/2008 Mesaje: 232
| Eu sunt Ra ,mi se potriveste in mare ce scrie . |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Osiris (1 Martie - 10 Martie, 27 Noiembrie - 18 Decembrie) – Atotputernicia dreptatii
Osiris, zeul imperiului mortii guverneaza aceasta zodie. Deloc impresionabile, puternice si sigure pe ele, persoanele apartinand acestui semn recepteaza realitatea asa cum este ea, trecand-o prin filtrul propriei constiinte. Stiu ce sunt sentimentele, insa refuza uneori sa si le recunoasca si sa le traiasca. Nu sunt capabile sa se transpuna in trairile celorlalti. Inteleg ce este dragostea, dar refuza sa-i raspunda. Daca se implica intr-o relatie foarte stransa, ghetatul inimii lor se topeste treptat, treptat. Impartiale si statornice, sunt animate de un puternic spirit de dreptate. Au un simt limpede de comparatie, putand fi blande si intelegatoare, dar si grozav de critice, rautacioase si patrunzatoare.
Ce bine ma descrie..
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Horus ( 14 Aprilie - 8 Mai, 12 August - 19 August) – Maretia inaltimii
In religia egipteana, Horus era reprezentat printr-un cap de soim, simbol al somptuozitatii, al puterii si al capacitatii de a zbura la cele mai mari inaltimi. Oricum ai caracteriza pe acesti reprezentanti ai paradoxului, ceva important tot va ramane in afara definitiei. Cei mai fideli prieteni, cei mai pasionali iubiti, cand reci ca gheata, cand patimasi, cand sensibili, cand infatuati, nativii acestui semn toata viata lor se vor afla intr-o cautare permanenta a propriului eu. Forta pentru care sunt atat de admirati vine din interiorul lor. Le este menit sa straluceasca, sa atinga culmi, atat pe plan intelectual cat si personal, carora putinor oameni le sunt accesibile. Risca insa sa cada in capcana iubirii de sine si a egoismului. Constienti de propria valoare, au tendinta de a-i privi pe cei mai putini norocosi ca ei cu superioritate si ingamfare.
mi se potriveste dar nu la ultima propozitie,dar m-ai stiti odata cu varsta! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| inger7 wrote:Thoth (1 Aprilie - 19 Aprilie, 8 Noiembrie - 17 Noiembrie) – Magia cuvintelor
Thoth, stapanul cuvintelor divine vegheaza asupra acestei zodii, iar faptul ca nativii acestei zodii sunt maestrii comunicarii nu reprezinta doar o simpla coincidenta. Mai putin orientati spre telurile materiale si mai mult spre adevarurile universale, ei scot la lumina idei moderne si evoluate. Sunt creativi, spontani, uimesc intotdeauna prin originalitate. Ajutati de abilitatile lor de relationare, sunt capabili sa insufleteasca spirite, sa entuziasmeze, sa schimbe destine si chiar sa starneasca revolutii. Dau dovada de o naivitate copilareasca si de prea multa toleranta fata de cei din jur. Si nu putini sunt cei care profita de aceasta slabiciune...
Mi se potriveste putin spre deloc... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| si ca sa marim numarul celor din Anubis,iata vin si eu. tot Anubis sunt si eu. si andreea. |
|
| danamaria wrote:si ca sa marim numarul celor din Anubis,iata vin si eu. tot Anubis sunt si eu. si andreea.
Facem un club! |
|
Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 2267
| inger7 wrote: Ra (8 Ianuarie - 21 Ianuarie, 1 Februarie - 11 Februarie, 18 Noiemberie - 26 Noiembrie ) - Stralucirea luminii
Temperamentul focos al acestei zodii cere multa mobilizare si spirit combativ. Aflate sub tutela zeului Amon-Ra, aceste personalitati sunt temperamentale, angajandu-se in tot ceea ce le face placere.(100% de acord) Pentru ca vor sa simta caldura focului, trebuie cucerite furtunos. (oho, si inca cat de furtunos..dovada fiind felul in care l-am cunoscut pe Tony) Vor alege intotdeauna in viata calea cea mai grea pentru ca adora provocarile.(of..si asta stiu ca e asa..ce sa-i faci..imi place sa simt ca traiesc..) Nicioadata nu se vor multumi cu prea putin.(adevarat! mereu ma gandesc la ce urmeaza sa fac sau sa am..ca sa am ceva care ma tine in priza) Exigentele pe care le au fata de ele insele sunt insa foarte mari si vor avea de suferit din aceasta cauza. (foarte adevarat..nu cred ca voi ajunge vreodata sa spun ca sunt total multumita de propria-mi persoana) Feriti-va sa va jucati cu o persoana nascuta sub acest semn. Riscati sa va jucati cu focul insusi.(asta nu stiu daca e chiar asa..sau poate nu am avut ocazia sa ma supere ceva atat de tare)
|
|
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| facem , facem |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| f interesant,ingeras!si incantata sa te cunosc!eu se pare ca sunt Amon-Ra ...si ceea ce zice acolo e cam adevarat..imi plac la nebunie provocarile,dar uneori...ma cam ard! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| inger7 wrote: Ra (8 Ianuarie - 21 Ianuarie, 1 Februarie - 11 Februarie, 18 Noiemberie - 26 Noiembrie ) - Stralucirea luminii
Temperamentul focos al acestei zodii cere multa mobilizare si spirit combativ. Aflate sub tutela zeului Amon-Ra, aceste personalitati sunt temperamentale, angajandu-se in tot ceea ce le face placere. Pentru ca vor sa simta caldura focului, trebuie cucerite furtunos. Vor alege intotdeauna in viata calea cea mai grea pentru ca adora provocarile. Nicioadata nu se vor multumi cu prea putin. Exigentele pe care le au fata de ele insele sunt insa foarte mari si vor avea de suferit din aceasta cauza. Feriti-va sa va jucati cu o persoana nascuta sub acest semn. Riscati sa va jucati cu focul insusi.
Hihihi , asta mi's eu ! :018: |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| eu sunt singura Bastet ??? mi se potriveste, dar sotului - Ra - nu prea i se potriveste, spre deloc, vorba lui kali.. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Eu sunt Seth si sotul la fel si se si potriveste.Ce rai suntem |
|
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Anubis (9 Mai - 27 Mai, 29 Iunie - 13 Iulie) – Iubirea de viata
Receptivi si flexibili,linistiti si amabili, reprezentantii acestui semn se bucura de mult respect si apreciere din partea celorlalri. Se spune despre ei ca sunt pedanti, insa putin sunt cei care stiu cu cata iubire si daruire pot iubi. Fara sa-si exagereze importanta, persoanele acestui semn zodiacal se indreapta in pasi lenti, dar siguri spre telul pe care si l-au propus. Sunt firi calde si echilibrate. Secretul succesului acestei zodii se afla in viziunea pe care o au asupra lumii. Stiu sa se retraga la timp, stiu sa privesca situatia detasat si vad numai partea frumoasa si hilara a lucrurilor. Cum ar putea atunci sa nu iubesca viata?
Ce frumos scrie despre zodia mea...
Am avut o perioada in care "m-am ratacit" dar oarecum m-am "regasit" si adevarata EU sunt asa cum scrie mai sus...
Te pup, ingeras, multumeeeesc!!
|
|
| Angie wrote:f interesant,ingeras!si incantata sa te cunosc!eu se pare ca sunt Amon-Ra ...si ceea ce zice acolo e cam adevarat..imi plac la nebunie provocarile,dar uneori...ma cam ard!
Si eu sant incantata sa te cunosc ...cred ca ai un aspect puternic in Scorpion
bulinutza wrote:Anubis (9 Mai - 27 Mai, 29 Iunie - 13 Iulie) – Iubirea de viata
Receptivi si flexibili,linistiti si amabili, reprezentantii acestui semn se bucura de mult respect si apreciere din partea celorlalri. Se spune despre ei ca sunt pedanti, insa putin sunt cei care stiu cu cata iubire si daruire pot iubi. Fara sa-si exagereze importanta, persoanele acestui semn zodiacal se indreapta in pasi lenti, dar siguri spre telul pe care si l-au propus. Sunt firi calde si echilibrate. Secretul succesului acestei zodii se afla in viziunea pe care o au asupra lumii. Stiu sa se retraga la timp, stiu sa privesca situatia detasat si vad numai partea frumoasa si hilara a lucrurilor. Cum ar putea atunci sa nu iubesca viata?
Ce frumos scrie despre zodia mea...
Am avut o perioada in care "m-am ratacit" dar oarecum m-am "regasit" si adevarata EU sunt asa cum scrie mai sus...
Te pup, ingeras, multumeeeesc!!
Toate cararile duc la acelasi drum,ratacirea este doar o iluzie...tu esti aceeasi dar in alt context,imprejurare. Cu placere,pupici! |
|
|