Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/1/2012 Mesaje: 149
| LilianaD wrote:Foarte frumoase, cu siguranta infrumuseteaza orice locuinta.
Ma bucur ca iti plac marimar23m attached the following image(s):

|
|

| punctul capitonè marimar23m attached the following image(s):

|
|

| perne ptr copii marimar23m attached the following image(s):

|
|

| perne pentru alàptat bebelusi marimar23m attached the following image(s):

|
|

| :018: :018: :018: :018: :018: :018: marimar23m attached the following image(s):

|
|

| marimar23m attached the following image(s):
         ![dsc05704[20].jpg](/i.ashx?a=64077)                  
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/13/2010 Mesaje: 23
| Ce minunatii Ai cumva o schema la pernutele cu fluturasi , mai exact la fluturasi |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| nu am decat un cuvant...SUPERBE! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Ne innebunesti aici cu atatea minunatii.Primul pas ar fi sa invatam puntul de baza,"secretul" cum ar fi si-apoi putem da drumul la modele si imaginatie |
|

| ingerashscump wrote:Ce minunatii  Ai cumva o schema la pernutele cu fluturasi , mai exact la fluturasi
imi pare rau,schema ptr. fluturasi nu exista,dar te rog urmarestema ca deschid o alta pagina cu broderi din panglica apoi tu iti dai seama cum se lucreaza,nu exista asa ceva sunt puncte si moduri simple de a lucra cu panglia si din care poti ceia tot ce vrei,chiar acum o se deschid o pagina si voi atasa cateva lucrari.........urmariti-ma si reveniti cu mesaje sau atasati si voi lucrari,imi face multa placere sa fim unite,va pup |
|

| carla wrote:Ne innebunesti aici cu atatea minunatii.Primul pas ar fi sa invatam puntul de baza,"secretul" cum ar fi si-apoi putem da drumul la modele si imaginatie
ciao Carla,eu am atasat cateva video,nu stiu daca am un tutorial cu foto pas cu pas ptr a le atasa aici ptr ca eu cunosc punctul,e f simplu se prind cele doua capete al patratului din schema unde e linia obliga,o sa reevin in acest discurs,,,, |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| marimar23m wrote:
ciao Carla,eu am atasat cateva video,nu stiu daca am un tutorial cu foto pas cu pas ptr a le atasa aici ptr ca eu cunosc punctul,e f simplu se prind cele doua capete al patratului din schema unde e linia obliga,o sa reevin in acest discurs,,,,
Ok,am sa ma uit,chiar n-am avut timp.Plec la tara sa duc copiii,iar luni cand ma intorc voi fi putin mai libera |
|

| carla wrote:Ok,am sa ma uit,chiar n-am avut timp.Plec la tara sa duc copiii,iar luni cand ma intorc voi fi putin mai libera
ok Carla,va doresc o saptamana placuta la tote fetele care urmaresc aceste pagini...........eu totusi raman aici si va astept......... |
|

| marimar23m attached the following image(s):

|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Cat sunt de frumoase ! Am si eu cateva pernute cretze facute de bunica mea ! |
|
|