Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/1/2012 Mesaje: 149
| Buna fetelor,va propun un nou Topic cu perne fantezi care le poate lucra oricine si sunt bine venite in casa fiecarora dintre noi Acest tip de perne le cunoaste oricine dar au aparut in lume f multe modele care mai decare mai frumoase...Cu acest tip de lucratura se pot face draperi,cuverturi......etc.Sa vedem despre cei vorba si sa facem cuboscut si la noi aceste perne bijuteri.. marimar23m attached the following image(s):
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| scumpo ne anbolavesti da te rog ceva explicatii sunt foarte frumoase si as ancerca si eu |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| Wow Wow Wow de ce ne imbolnavesti????????? superbe. |
|
|
Buna fetelor,eu nu vreau sa va fac nici un rau,doar ca;vreau sa progresam asa cum au progresat alte tari.Din toate aceste lucrari pentru multi au devenit o arta,o pasiune si chiar o buna afacere..Asa cum stiu,noi romancele suntem femei pricepute si lucratoare,Am urmarit de cativa ani acest forum,la inceput mi sa parut interesant apoi a devenit anoios cu aceleasi tip de lucrari croset,tricot,goblenuri...si nimic mai mult,,Mam gandit ca ar fi bine sa trezesc acest forum si sa-i dau o cat mai buna valoare aducand tot felul de lucrari care noi aici in Italia le avem pe piata si sunt f .mult cautate,Ar trebui sa va uniti barbati si femei si sa face-ti o propunere primariei unde locuiti ca odata pe saptamana sa va administreze un spatiu in centrul localitati gratui ptr lucrari arizanale asa cum se face aici in toata italia,sa va puteti descurca ptr ca locurile de munca acolo sunt asa cum sunt.......deci cereti o piata o data pe saptamana,de 4 ori pe luna in diverse locuri din judetul de care apartineti,si lucrurile se vor schimba in acest sens,DAR UNITI-VA marimar23m attached the following image(s):
|
|
|
ok.Acest tip de lucru se masoar bine in centimetri pe partea DOS al materialului se fac niste patrate exemplu de 2,5cm sau de 3 cm ,se coase pe dos cele doua colturi al patratului,eu am sa va dau o explicatie pas cu pas ptr a o intelege mai bine... marimar23m attached the following image(s):
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| deabia astept |
|
| victoria1 wrote:deabia astept
ptr o pernuta lucrata 40/40 cm aveti nevoie de un material de 71 cm doar fata ptr lucru si dosul= cu fata lucrata. Incepem sa masuram bucata de 71 cm care intra in lucru. lasam o margine de 6cm de jur imprejur,in mijloc masuram si facem patrate de 3 cm pe 3 cm,cand sunteti gata cu sedenul,incercati sa trasati diagonale la acele patrate asa cum vedeti in desen,se coase doar capetele dela linia diagonala.-..... asteapta sa pun si un video,e in limba spaniola dar pe voi va interesaza modul de prindere acele puncte
DESCHIDE VIDEO http://www.youtube.com/watch?v=au3pCYEacgQ&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=1gw0JSgbuaU&feature=relmfu http://www.youtube.com/watch?v=CaFggCyCVOY&feature=related marimar23m attached the following image(s):
|
|
| perna in forma de trandafir ,un cerc 35 cm in diametru,marginea cercului se parleste usor cu o bricheta fara sa inegresti materiatul...priveste
http://www.youtube.com/watch?v=sfVMrs8tH-E&feature=related marimar23m attached the following image(s):
|
|
| ligia27 wrote:Wow Wow Wow de ce ne imbolnavesti????????? superbe.
http://www.youtube.com/watch?v=AblWA7C3E0c&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=c78rp8xup2g&feature=related
marimar23m attached the following image(s):
|
|
| victoria1 wrote:deabia astept marimar23m attached the following image(s):
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Vai cat sunt de fumoase,multumim!!!Le-am pus pe lista |
|
| carla wrote:Vai cat sunt de fumoase,multumim!!!Le-am pus pe lista
EU MA HRANESC CU BUCURIA CELOR DIN JURUL MEU,IMI PLACE CAND CINEVA E MULTUMIT VOI REVENI SI CU ALTE NOUTATI,VA PUP DULCE FETELOR |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| marimar23m wrote:
Buna fetelor,eu nu vreau sa va fac nici un rau,doar ca;vreau sa progresam asa cum au progresat alte tari.Din toate aceste lucrari pentru multi au devenit o arta,o pasiune si chiar o buna afacere..Asa cum stiu,noi romancele suntem femei pricepute si lucratoare,Am urmarit de cativa ani acest forum,la inceput mi sa parut interesant apoi a devenit anoios cu aceleasi tip de lucrari croset,tricot,goblenuri...si nimic mai mult,,Mam gandit ca ar fi bine sa trezesc acest forum si sa-i dau o cat mai buna valoare aducand tot felul de lucrari care noi aici in Italia le avem pe piata si sunt f .mult cautate,Ar trebui sa va uniti barbati si femei si sa face-ti o propunere primariei unde locuiti ca odata pe saptamana sa va administreze un spatiu in centrul localitati gratui ptr lucrari arizanale asa cum se face aici in toata italia,sa va puteti descurca ptr ca locurile de munca acolo sunt asa cum sunt.......deci cereti o piata o data pe saptamana,de 4 ori pe luna in diverse locuri din judetul de care apartineti,si lucrurile se vor schimba in acest sens,DAR UNITI-VA
CE spui tu de primarie ? anul asta am facut martisoare si m-a costat foarte mult autorizatia ptr piata(700 si ceva si am curatat trotuarul de zapada fara niciun avantaj ma refer la masa sau spatiu inchis, direct pe trotuar fara wc fara nimic). Lumea apreciaza mai putin, se uita ca la urs , le lauda, se mira si cumpara tot chinezesti la pret mai mare, dar lucesc .... .au cumparat mai mult prostioare chinezesti de-mi venea sa plang ,numai frigul pe care l-am indurat .ata cumparata si timpul pierdut nu mai zic . Anul ce vine nu mai fac. Ma dor toate articulatiile de la frigul. deatunci |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Foarte frumoase, cu siguranta infrumuseteaza orice locuinta. |
|
| Nicoleta C wrote: CE spui tu de primarie ? anul asta am facut martisoare si m-a costat foarte mult autorizatia ptr piata(700 si ceva si am curatat trotuarul de zapada fara niciun avantaj ma refer la masa sau spatiu inchis, direct pe trotuar fara wc fara nimic). Lumea apreciaza mai putin, se uita ca la urs , le lauda, se mira si cumpara tot chinezesti la pret mai mare, dar lucesc .... .au cumparat mai mult prostioare chinezesti de-mi venea sa plang ,numai frigul pe care l-am indurat .ata cumparata si timpul pierdut nu mai zic . Anul ce vine nu mai fac. Ma dor toate articulatiile de la frigul. deatunci
Nicoleta imi pare f rau de tot ceia ce ai scris,m-ai lasat cu gura deschisa............chiar nu am cuvinte...... aici lucrul de mana e apreciat,cautat si platit mult mai scump de cat acelea din comert... Cand am inceput eu sa duc lucruri prin magazine,prima data am inceput cu caciulite de copii,f. frumoase,cu capete de animale.....etc,Nu iti spun ca cei care cumpara au cerut vanzatoarei un bilet scris cu numele meu si tara de unde vin,ptr ca acea caciulita o dadeau cadou impreuna cu biletul acela..eu am ramas proasta cand am auzit asta,dar tot odata mam si bucurat ptr gestul facut,au apreciat munca mea de doua ori,odata ca mi-a platito si a doua oara cu biletul..... |
|
|