Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| bereea wrote:Serarg, a inghityit bietul om supozitoare? Ingeras Nu e de mirare si nu e singurul caz. Si eu am intalnit in stagiul de practica ceva similar. Apoi inca ceva, tot despre supozitoare era vorba. De data asta stia care este calea de administrare, doar ca "a uitat" ca trebuie sa-i dea jos folia protectoare, asa ca dimineata mi-a zis: "au fost bune, dar m-a cam zgariat ..." |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| O, doamne |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Comico-dramatic
|
|
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| oh,maria!si mai si |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| La sectia de finante comunale era aglomerat ca se depuneau cereri pt adeverinte de venit. Un tanar il intreaba pe altul: "trebuie sa scriu si Codul Numeric Postal?"
cand a fost mama mea internata, in salon era si o bunica cu nepotelul de 2,5 - 3 ani, care vorbea destul de rau si cu muuulte regionalisme. Am fost cu Miruna si bunica o asculta ce frumos si corect vorbea si ii spune nepotelului: "uiti ci frumos vorbesti fetita, hai spuni si tu "ghi-tal" (VITEL - ii arata si poza dintr-o carticica de copii) |
|
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| danab wrote: cand a fost mama mea internata, in salon era si o bunica cu nepotelul de 2,5 - 3 ani, care vorbea destul de rau si cu muuulte regionalisme. Am fost cu Miruna si bunica o asculta ce frumos si corect vorbea si ii spune nepotelului: "uiti ci frumos vorbesti fetita, hai spuni si tu "ghi-tal" (VITEL - ii arata si poza dintr-o carticica de copii)
Super, Dana! ....."ghi-tal" |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| bereea felicitari pt topic, ai avut idee buna! cineva imi spunea despre altcineva ca are cancer, si cand am intrebat eu la ce, mi-a raspuns ca la colonul uterin...
pe vremea cand eram la mama fata, aveam crema pt maini ada de capsuni(cine isi mai aminteste de ea), iar cand s-a terminat pasta de dinti ai mei s-au spalat pe dinti de cateva ori cu ea pana am depistat eu ca se imputineaza cam repede si le-am spus ce este am ras cu totii. |
|
Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
|
miriam stiu pe cineva ca s-a spalat pe cap cu crema epilatoare |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| petronela si eu stiu cum sotul a folosit gelul intim al sotiei ca sampon
cred ca putin deraiem de la subiect-perle ale adultilor |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Super tari! Asta cu ghi-tel e mortala! |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Acum vreo 15 ani, cand eram la mama fata (vorba lui miriam), intru in dormitor la taica-miu si mi se pare ca miroase foarte tare a piersici, si-l intreb pe taica-miu daca s-a spalat pe maini cu balsamul de rufe Silan (aparuse atunci) si cica nu, s-a spalat pe cap, doar e sampon si miroase frumos. Tare greu l-am convins ca e un fel de sampon de rufe, pentru el conta ca miroase frumos
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
|
Acum citiva ani,cind munceam in comert,aveam la vinzare de toate:ciorapi,sampoane,parfumuri,sutiene...mai ales sutiene,vine un NENE si intreaba:SUTIENE PENTRU FEMEI AVETI?? |
|
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| |
|
|