Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Ne distram citind perlutzele copilasilor nostri, hai s-o facem si cu ale adultilor.Ca doar n-om fi noi mai cu mot, nu?
De curand am auzit una :"mananc halva la greu ca sa am lapte la bebe" |
|
| Eram in autobuz cand un domn foarte bine care tinea o plasa in mana s erasteste la o domnisoara mai "foita " :"Usurel , domnisoara, ca-mi spargi ouale" (referindu-se la ouale din palsa, bineinteles)
sau o doamna care intreaba "Cumparam pui sau carne?" |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Foarte tare, Bereea! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Tari
Perla care-l face de neuitat pe socra-miu: "cand o fi sa murim, eu ma mut la tara"
Alta perla din familia sotului, de data asta bunicul din partea tatalui se adresa soacra-mii, fumatoare, careia nu-i acgrea acest obicei: "daca nu mai fumezi, sa nu mai vii pe la mine...daca mai fumezi, sa mai vii" |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| un bunic intr-un magazin aglomerat(magazin cu profil alimentar,carmangerie) omul cunostea vanzatoarea si pe propietar,fiind aglomerat ,striga din usa: "m-a trimis Dl Aurel sa-mi dai doua limbi!" |
|
| |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| |
|
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| tare |
|
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| |
|
| nu stiu daca poate fi numita perla,dar .... eram cu mama mea in spital,pe aceeasi sectie mai era o doamna ,tot insotitor pentru sot...in weekend pleaca doamna acasa,fiind din alta localitate si*l lasa pe sot in grija personalului precizez ca avea un deget amputat,tot etajul stia....la contravizita ,vinerea ii prescrie profesorul medicatia de weekwnd vine luni la vizita si-l intreaba:'ei,cum va simtiti? la care pacientul(genul care o punea pe sotie sa-i sufle in lingurita):vai,bun tratament mi-ati dat,dar stiti ,pastilele alea mari,au fost asa gretoase si uleioase ,de abia le-*am putut inghiti! nu pot sa va spun ce-a urmat...medicul ii prescrisese supozitoare,pe sectie erau majoritatea cu amputari,cine tipa toata noaptea?!dl in cauza |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
|
Hai ca va zic o perla de-a mea Sambata...Ionut si Vasi pe langa mine...eu cu croseta aveam treaba Eu catre Vasi:Ionut, la cat incepi munca saptamana asta? Ionut se uita lung la mine.Eu ma uit la el,apoi la Vasi si ii repet intrebarea lui Vasi.... Ionut:apropriindu-se de mine:mama eu merg la scoala! Vasi radea pe infundate...eu serioasa:de ce razi Vasi? . Apoi am realizat cui ma adresam de fapt |
|
Inregistrat: 1/31/2009 Mesaje: 1842
| |
|
| Serarg, a inghityit bietul om supozitoare?
Ingeras |
|
| ingeras! bereea! sunt cazuri reale,pe primul il cumosc,lucreaza la un atelier de geamuri si-a trecut de mult de varsta pensionarii,iar cu cel de-al doilea chiar asa s-a intamplat,noi cand am auzit ne-am sticat de ras,dar fetele din sectie au fost retrogradate,vezi doamne de ce nu i-au adminiatrat tratamentul! |
|
|