|

Nivel: Membru
Inregistrat: 12/5/2009 Mesaje: 58
| buna, cum pot sa stiu care este perioada fertila? daca nu am menstruatie regulata; ciclul variaza intre 21 si 30 de zile
multumesc anticipat! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| parerea mea: cumpara de la farmacie teste de ovulatie... sau mergi la dr ptr ecografii, ptr a te lua in evidenta ... |

| buna roxy, acele teste de ovulatie cum se fac?zilnic sau cum... imi cer scuze daca intrebarile mele sunt banale, dar sunt "incepatoare"... |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| stai linistita ptr intrebari... eu stiu ca se fac o zi da una ba.... si sunt la fel ca cele de sarcina .... se fac exact la fel .... deci sunt la indemana.... te sfatuiesc totusi inainte sa citesti pe prospect |

| multumesc |
Inregistrat: 12/20/2009 Mesaje: 30
| Eu cand faceam testele de ovulatie aveam ciclul regulat dar am vazut in cutie ca ua un grafic si iti arata si din ce zi sa incepi sa faci testul, chiar daca este neregulat. Eu faceam in fiecare zi, cam 5 teste in total pe luna, asa aflam si cand a trecut per fertila |
Inregistrat: 12/20/2009 Mesaje: 30
| Eu cand faceam testele de ovulatie aveam ciclul regulat dar am vazut in cutie ca ua un grafic si iti arata si din ce zi sa incepi sa faci testul, chiar daca este neregulat. Eu faceam in fiecare zi, cam 5 teste in total pe luna, asa aflam si cand a trecut per fertila |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| dodo wrote:buna, cum pot sa stiu care este perioada fertila? daca nu am menstruatie regulata; ciclul variaza intre 21 si 30 de zile
multumesc anticipat!
Testele de ovulatie te ajuta foarte mult dar te sfatuiesc sa le combini si cu temperatura bazala. Temperatura se ia cu un termometru digital in fiecare dimineata inainte de a te da jos din pat de preferat cam la aceeasi ora.Se incepe cam din a 5 a zi de ciclu si in aceasta faza temperatura este scazuta dar incepe sa creasca in apropierea ovulatiei.Daca temperatura este crescuta cel putin trei zile stii sigur ca ai ovulat.Daca nu s-a produs fecundatia temperatura incepe sa scada si incepe o alta perioada de ciclu.SUCCES |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Va dau un grafic ziua 1 este cand incepe CM iar in ziua a 14 a este ovulatia.Zilele marcate cu rosu sunt perioada ferila.
ingerash attached the following image(s):

|

| multumesc |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Un calculator de ovulatie si zilele fertile pentru a concepe bebele de sexul dorit si eventuala data a nasterii  http://www.babyhopes.com/ovulation-calendar.html |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/20/2010 Mesaje: 287
| Fain programul si destul de complex! Eu folosesc Calmens,e super!! |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| merci pentru sfaturi fetelor pentru ca si eu eram curioasa de perioada de ovulatie |

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| ingerash wrote:Va dau un grafic  ziua 1 este cand incepe CM iar in ziua a 14 a este ovulatia.Zilele marcate cu rosu sunt perioada ferila.
Mihaela , foarte util. u Mltumesc. |
|
Inregistrat: 1/10/2013 Mesaje: 1
| Va mul?umim pentru draga frumos post ... |
|
|