Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| bellacristina wrote:Buna inger7! Imi cer scuze daca te deranjez dar am nevoie de ajutor intr-o pb mai delicata cu privire la a o astrograma.este vb de astrograma mea pe care nu stie nimeni sa o interpreteze cu atat mai putin sa-mi spuna daca voi avea bb Motivul: am 5 planete in casa a IV a sunt o sagetatoare cu ascendent in fecioara nascuta la 23:15 in bucuresti in anul 1987 pe 18 dec mi-as fi dorit sa-ti trimit un pm dar nu am avut dreptul pt ca abia m-am inregistrat pe acest forum special pt tine! felicitari pentru ceea ce faci! numai bine!
Multumesc! Casa a 5 a indica copii,Luna indica fertilitatea.Cluserum{o casa cu mai mult de 3 planete se numeste cluserum}in casa a 4 a semnifica avere in imobile,bogatie.Dar sa vad si ce planete ai,natura lor si ce aspecte fac. Maine voi raspunde la toate cererile,inclusiv a ta. |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| nu pot sa cred nu ma asteptam sa-mi raspunzi sincer! uite ca mai sunt si astfel de oameni pe lumea asta! felicitari si inca o data tot respectul meu!inger7 |
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| ankcta wrote: Buna dragutelor! Nu mai stiu cum se numeste celalalt topic inger 7! Am intrat rar pt ca m-am mutat la casa noua si am o gramada de trb. Nici net nu mi-am tras inca. Am un modem mobil care merge fff greu... inca astept vesti
Care topic?
Momentan inchid aest topic,pentru ca deschid unul nou"Perioada fertila din punct de vedere astrologic-2"
bellacristina multumesc,as vrea sa fiu mai activa pe aici dar ori ma iau cu altele ori nu am timp. |