Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| gabry,lulu23,Va rog ca pe viitor sa nu mai faceti reclama!Multumesc!
Voi raspunde dupa sarbatori.Multumesc pentru intelegere |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Bine ai revenit, .Deci,in primul rand nu am stiut ca fac reclama scriind adresa aceea pt. ca am vazut pe alte situri ca se foloseste,imi pare rau, nu se va mai repeta pe viitor.Craciun fericit tie si familiei si te asteptam cu raspunsuri bune dupa sarbatori cum ai promis.Pupici la toate fetele |
|
| inger7 wrote:gabry,lulu23,Va rog ca pe viitor sa nu mai faceti reclama!Multumesc! Voi raspunde dupa sarbatori.Multumesc pentru intelegere
sunt noua pe acest forum si as avea o mare RUGAMINTE la INGER 7.Am 42 de ani si imi doresc ca un ingeras sa-mi lumineze viata, am ramas insarcinata o singura data dar s-a oprit din evolutie.Daca s-ar putea sa-mi calculezi perioada fertila astrologic poate as mai avea sanse sa-mi indeplinesc visul.Bineinteles dupa perioada sarbatorilor. Eu sunt nascuta la 15 .04.1967 cu aprox.orele 15.00-15.30 in Bucuresti iar partenerul meu la 13.01.1968 in Botiza, Maramures(nu stiu ora nasterii). MULTUMESC, SARBATORI FERICITE. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/20/2009 Mesaje: 30
| Buna dragutelor. Sunt pt prima data pe acest site si as fi bucuroasa daca ingerul nostru ar putea sa imi raspunda si mie in aceasta problema pe care o avem se pare fff multe dintre noi
Iata datele: eu 26 mai 1980 ora 3,20 Constanta el 9 iulie 1979 ora cu aproximatie 21 Constanta Multumesc din suflet, |
|
| Fetelor,m am oprit sa va spun SARBATORI FERICITE SI ANUL NOU CE VINE SA ADUCA UN BEBE la toate care ni l dorim asa de mult incat suntem capabile sa cautam toate modalitatile prin a l avea aici cu noi. Numai bine va urez pt. anul ce vine.Asa sa ne ajute Dumnezeu. |
|
| danka,ankcta,va raspund cu mare drag,dar dupa sarbatori.Va doresc Craciun Fericit si dorinta implinita!
gabry,Craciun fericit si tie si sa aud vestea cea mare! |
|
| CRACIUN FERICIT !!! |
|
| MERRY CHRISTMAS la toata lumea si la multi multi BEBEI. |
|
| Inger7 am si eu o mare rugaminte daca se poate!Prin interpretarea astrogramei natale ai putea sa-mi spui daca ma voi casatori sau nu? adica mai exact daca am soarta data de destin?Daca poti si vrei sa ma ajuti si pe mine lasa-mi un mesaj pe forum si o sa-ti trimit datele personale.Sarbatori fericite!!!!!!!! |
|
| Noi inca mai asteptam vesti de la Ingerul nostru |
|
|
Vor veni vesti dupa sarbatori am specificat ca raspund dupa sarbatori |
|
|
Am deschis un topic special pentru astfel de intrebari O sa mut postarea ta acolo si astept datele voastre si orele nasterii cat mai exacte. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Quote:Ingeras poate nu scriu unde trebuie dar despre mine ce poti sa-mi spui - eventual daca o sa mai am un bebe ceva despre posibilitatea de a ne muta in casa noua (desi in prezent nu se vede nicio posibilitate)? Sunt 07.09.1977 - Ploiesti - ora 02-30 noaptea deci am cred Multumesc! Am revenit! Completare: sotul meu este Robert Daniel - Bucuresti - 18.10.1975 Multumesc!
Si treaba cu casa unde postez?
|
|
| inger7 wrote:danka,ankcta,va raspund cu mare drag,dar dupa sarbatori.Va doresc Craciun Fericit si dorinta implinita! gabry,Craciun fericit si tie si sa aud vestea cea mare! : 027: :027:
INGERAS TE ROG DIN SUFLET SA NU NE UITI CA ACUM VINE POSTUL PASTELUI PESTE NOI |
|
| Buna dragutelor! V-ati mutat pe alt topic? Sau inger nu mai poate sa ne raspunda! Voi cum mai stati cu lucratul la proiectul bebe? |
|
|