Perioada fertila din punct de vedere astrologic
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ingerash
Scris: Thursday, October 2, 2008 8:48 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
monika wrote:
Ingeras ma uit in fiecare zi si nu stiu cum sa te rog frumos si eu imi doresc emorm bebe 2 daca se poate sa ma ajuti.Eu sunt nascuta in 25 decembrie 1979 la ora 2:10 aproximativ.Am fost si la doctori si mi-au zis sa am rabdare ca vine dar nu a venit de 2 ani incercam am vrut sa fie perioadascurta inte ei.Multumes din suflet.Esti un angel

Draga mea sant doar mama,sotie,prietena si viitoare soacrahohot ras In ce oras te-ai nascut?Ma voi uita pe astrograma si iti fac si graficulcomputerlove
monika
Scris: Thursday, October 2, 2008 11:05 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/22/2008
Iarta-ma ingeras nu am spus Medias.
Iar la Rody am vrut sa-i urez mult noroc.
Ingeras multumesc si scize.Am uitat sa trec si orasul.
Multumesc din tot sufletul.
ingerash
Scris: Friday, October 3, 2008 12:01 AM
Nivel

monika wrote:
Iarta-ma ingeras nu am spus Medias.
Iar la Rody am vrut sa-i urez mult noroc.
Ingeras multumesc si scize.Am uitat sa trec si orasul.
Multumesc din tot sufletul.

Cu placere.flowers flowers flowers

25 decembrie 1979 ora 2.10 Medias.

Casa copiilor este in Pesti,Luna si ea .Fertilitate cu predominanta ,feteflowers .Pesti sant semn dublu,deci vei avea multi copii.
Uranus se afla in tranzit acum in casa copiilor,semnificatia lui este;ai idei putin acceptate în ceea ce priveste sexul.Acest aspect indica ca trebuie sa te redescoperi,sa inveti sa iubesti,intim.Uranus este conjunct cu Luna,semn transformari in relatia sentimentala.
Acesta este graficul cu perioade fertile.Mult succes!wav

baiat 6.10.2008 1:07

fata 4.11.2008 19:40

baiat 4.12.2008 14:20

fata 3.1.2009 6:24

baiat 1.2.2009 19:02

fata 3.3.2009 4:28

baiat 1.4.2009 12:40

fata 30.4.2009 18:46

baiat 30.5.2009 0:59

fata 28.6.2009 8:16

baiat 27.7.2009 17:37

fata 26.8.2009 5:51

raly
Scris: Friday, October 3, 2008 7:27 AM
Nivel

Inregistrat: 12/17/2007
6.10.Moni ,asa ca apuca-te de treaba!majoreta majoreta majoreta
monika
Scris: Friday, October 3, 2008 7:38 AM
Nivel

Inregistrat: 5/22/2008
Multunesc fiti sigure ca ne apucam sicde treaba,Raly stii cat ne dorim.
Ingeras sper sa vin cu vesti bune.Daca e sa vina bebe 2 venim la tine si facem cinste,doar n esti chear asa departe.
ingerash
Scris: Friday, October 3, 2008 7:52 AM
Nivel

monika wrote:
Multunesc fiti sigure ca ne apucam sicde treaba,Raly stii cat ne dorim.
Ingeras sper sa vin cu vesti bune.Daca e sa vina bebe 2 venim la tine si facem cinste,doar n esti chear asa departe.

Mult succes!Facem chefdance dance dance chitara nu santem decat la un zbor cu avionul distantaras
ingerash
Scris: Tuesday, October 7, 2008 2:24 PM
Nivel

Metoda Jonas
Ce este?. Aceasta metoda poarta semnatura ginecologului si astrologului slovac Eugen Jonas, care a descoperit-o in anii '50. De fapt, a redescoperit-o, fiindca principiul de baza este foarte, foarte vechi. Meseria i-a permis insa sa studieze acest principiu, sa il verifice pe cazuri concrete si ulterior sa-l si aplice, adica sa il recomande pacientelor sale.
Rezultatele uimitoare i-au adus renumele, iar astrologii occidentali au imbratisat metoda cu entuziasm. Metoda e destinata in principal rezolvarii cazurilor de fertilitate scazuta sau de infertilitate inexplicabila. Intrucat faciliteaza conceptia, poate fi de mare ajutor celor care doresc sa-si programeze nasterea copilului, stiut fiind ca nici macar o femeie prolifica nu ramane intotdeauna gravida "la comanda".
Nu este o metoda miraculoasa - daca exista probleme medicale care impiedica aparitia sarcinii, ea nu are nici o putere. Pe de alta parte, are marele merit ca este neinvaziva, ca nu are efect nociv asupra organismului. Alt avantaj este dat de simplitatea ei - cu un minim de explicatii si cateva tabele la indemana, oricine si-o poate insusi in cateva minute.

Cum functioneaza?. Teoria sustine ca in afara de ciclul biologic al fertilitatii feminine (binecunoscutul ciclu care depinde de momentul ovulatiei) mai exista un astro-ciclu al fertilitatii, bazat pe dinamica soli-lunara. Dr. Jonas a constatat ca o femeie are sanse maxime sa ramana insarcinata in zilele cand Luna se afla in faza in care se afla la nasterea sa.
Luand in considerare, spre exemplu, cele patru faze arhicunoscute ale Lunii, o femeie nascuta pe Luna Noua are sanse maxime sa ramana insarcinata pe Luna Noua, una nascuta la Primul Patrar va ramane mai usor insarcinata cand Luna e in Primul Patrar, alta nascuta pe Luna Plina, la Luna Plina etc.
Important e ca distanta dintre Soare si Luna, pe cer, in momentul conceptiei, sa fie aproximativ egala cu cea din tema natala. Soarele si Luna nu trebuie sa se afle in aceleasi semne zodiacale ca la nastere, ci in oricare altele - ceea ce conteaza este doar distanta dintre ele! Pentru calcul, se utilizeaza distanta de la Soare la Luna (nu de la Luna la Soare!), masurata pe cercul zodiacal in sensul invers acelor de ceasornic. In cazul ilustrat mai jos, distanta dintre Soare si Luna este de cinci semne.

Cum se aplica?. Simplu: stii ce zodie esti, deci stii in ce semn era Soarele la nastere. Afli pozitia Lunii la nastere cu ajutorul tabelelor. Calculezi cate zodii le despart si primul pas este facut. Dar cum sa afli cand anume, in fiecare luna, distanta dintre Soare si Luna, pe cer, este egala cu cea din tema ta natala
Te poti descurca cu ajutorul tabelelor , in care gasesti pozitia Lunii pentru urmatoarele luni. Pozitia Soarelui reprezinta zodia curenta. Presupunand ca totusi nu stii care este aceasta, iata mai jos mersul Soarelui pentru cele 12 luni ale anului:

23 sept. - 23 oct., Soarele in Balanta
23 oct. - 22 nov, Soarele in Scorpion
22 nov. - 21 dec., Soarele in Sagetator
21 dec. - 20 ian., Soarele in Capricorn
20 ian. - 18 feb., Soarele in Varsator
18 feb. - 20 mar., Soarele in Pesti
20 mar. - 20 apr., Soarele in Berbec
21 apr. - 21 mai, Soarele in Taur
22 mai - 21 iunie, Soarele in Gemeni
22 iunie - 22 iulie, Soarele in Rac
23 iulie - 22 august, Soarele in Leu
23 august - 22 sept., Soarele in Fecioara

Exemplu: Pentru o intelegere mai clara a metodei, sa luam un exemplu si sa calculam toate variantele posibile in care se poate repeta arcul de cerc dintre Soarele si Luna din tema de nastere. Pentru o femeie nascuta in zodia Balantei, cand Luna era in Sagetator, distanta soli-lunara este de doua semne zodiacale.
Femeia are sanse crescute sa ramana insarcinata in zilele cand Soarele si Luna se afla la doua semne distanta, respectiv intr-una din urmatoarele perioade, calculate din toamna acestui an si pana in primavara viitoare: Se va proceda in mod similar pentru toate cazurile, indiferent ca distanta dintre Soare si Luna este de unul, doua, trei sau unsprezece semne.
Zodia Lunii la nastere Pentru a afla in ce zodie se afla Luna in momentul nasterii tale, foloseste tabelele de mai jos.

In tabelul A, cauta numarul aflat la intersectia dintre coloana lunii de nastere si linia anului de nastere. Aduna numarul gasit cu data nasterii. Din adunare, va rezulta un nou numar.
In tabelul B, cauta intervalul in care se incadreaza numarul rezultat. Zodia corespunzatoare intervalului respectiv este zodia in care se afla Luna in ziua nasterii.
Exemplu Pentru o persoana nascuta pe 20 iunie 1958: in tabelul A, la intersectia dintre randul anului 1958 si coloana lunii iunie, se afla numarul 17,8.

Voi revenii cu amanunte si tabelele.

vanila
Scris: Sunday, November 30, 2008 1:48 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Salut! Eu sunt noua pe acest site, abia l-am gasit ras , dar mi se pare super...
As avea si eu o rugaminte : sunt casatorita si de vreo 4 luni incerc sa raman insarcinata , ne dorm asa de mult un bebelus; o sunt nascuta pe 22.12.1982 la ora 18,30 iar sotul meu e nascut in 16.12.1978 dimineata dar nu stiu ora exacta.
Poate reusesc sa aflu si eu ceva despre peioadele fertile.
Va multumesc mult !pupici
kry
Scris: Tuesday, December 2, 2008 7:52 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Ingeras, am si eu o intrebare...crezi ca astrele influenteaza si fertilitatea masculina? adica ar putea exista o perioada de "fertilitate maxima " la barbati? sau altfel spus...o perioada propice conceptiei la un barbat in functie de harta natala?pupici
ingerash
Scris: Tuesday, December 2, 2008 11:55 PM
Nivel

vanila wrote:
Salut! Eu sunt noua pe acest site, abia l-am gasit ras , dar mi se pare super...
As avea si eu o rugaminte : sunt casatorita si de vreo 4 luni incerc sa raman insarcinata , ne dorm asa de mult un bebelus; o sunt nascuta pe 22.12.1982 la ora 18,30 iar sotul meu e nascut in 16.12.1978 dimineata dar nu stiu ora exacta.
Poate reusesc sa aflu si eu ceva despre peioadele fertile.
Va multumesc mult !pupici

Ora 7:00.

14.12.2008 2:22 fata

12.1.2009 13:47 baiat

11.2.2009 2:27 fata

12.3.2009 16:03 baiat

11.4.2009 7:28 fata

10.5.2009 22:39 baiat

9.6.2009 14:23 fata

9.7.2009 6:05 baiat

7.8.2009 20:57 fata

6.9.2009 10:22 baiat

5.10.2009 22:20 fata

4.11.2009 8:17 baiat
Perioada de fertilitate maxima incepe cu 24 de ore inainte de ora indicata in tabel.Mult succes!!hearts

kry wrote:

Ingeras, am si eu o intrebare...crezi ca astrele influenteaza si fertilitatea masculina? adica ar putea exista o perioada de "fertilitate maxima " la barbati? sau altfel spus...o perioada propice conceptiei la un barbat in functie de harta natala?

In astrograma natala a unui barbat apar aspecte de fertilitate.Se poate afla daca este fertil sau steril.Perioada lui fertila nu se poate afla,pentru ca nu este influentat de ciclul Lunii,ca o femeie.
Miha15
Scris: Wednesday, December 3, 2008 6:51 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/12/2008
Te astept cu tabele si amanunte sau de unde as putea sa ma documentez.
dya
Scris: Wednesday, December 3, 2008 7:08 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
kry wrote:
Ingeras, am si eu o intrebare...crezi ca astrele influenteaza si fertilitatea masculina? adica ar putea exista o perioada de "fertilitate maxima " la barbati? sau altfel spus...o perioada propice conceptiei la un barbat in functie de harta natala?pupici

Draga Kri , ce mai faci , nu ai mai dat nici un semna de viata....cry cry cry
Scuze de off-topic.angel
kry
Scris: Wednesday, December 3, 2008 11:36 AM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
inger7 wrote:

In astrograma natala a unui barbat apar aspecte de fertilitate.Se poate afla daca este fertil sau steril.Perioada lui fertila nu se poate afla,pentru ca nu este influentat de ciclul Lunii,ca o femeie.

pupici am inteles...e logic de altfelsic
Atunci as putea sa te rog sa calculezi asta pentru sotul meu? 23.05.1974, ora 23.50 campia turzii
eu 11.03.1975 ora 9.45 cluj napoca, daca ai putea sa-mi spui perioadele fertile
Iti multumesc din suflet, sper ca nu te deranjez forte tare, nu vreau sa abuzez de bunatatea ta
sorry pupici

off topic...Dya, eu v-am citit , dar nu prea am ce sa spun, am facut 5 inseminari, o laparoscopie si 3 fertilizari in vitro, fara succes. Acum astept sa ma refac fizic si financiar, pentru ca psihic e putin mai greupupici
ingerash
Scris: Wednesday, December 3, 2008 1:18 PM
Nivel

Miha15 wrote:
Te astept cu tabele si amanunte sau de unde as putea sa ma documentez.

Voi revenii cu detaliereapupici,numai rabdare pentru ca trec printr-o etapa de rezolvare a multor probleme angel sorryAcum am intrat si in posesia cartilor mele si am multe informatii interesante de aratat. dance
dya
Scris: Wednesday, December 3, 2008 1:24 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
kry wrote:

pupici am inteles...e logic de altfelsic
Atunci as putea sa te rog sa calculezi asta pentru sotul meu? 23.05.1974, ora 23.50 campia turzii
eu 11.03.1975 ora 9.45 cluj napoca, daca ai putea sa-mi spui perioadele fertile
Iti multumesc din suflet, sper ca nu te deranjez forte tare, nu vreau sa abuzez de bunatatea ta
sorry pupici

off topic...Dya, eu v-am citit , dar nu prea am ce sa spun, am facut 5 inseminari, o laparoscopie si 3 fertilizari in vitro, fara succes. Acum astept sa ma refac fizic si financiar, pentru ca psihic e putin mai greupupici

Imi pare nespus de rau ca esti nevoita sa treci prin asa ceva dar sunt convinsa ca Ingeras va face tot posibilul sa te ajute macar cu ceva indicii.pupici computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.