Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Draga Ingeras,iti multumesc mult ca mi ai raspuns,am incercat tot posibilul sa intru graviduta in acest an ,dar se pare ca de acolo de sus mi se spune ca inca nu e timpul pt. o mica minune in viata mea.Dar eu sunt op[timista si voi urmari acele perioade care mi le ai specificat,doar atat ca ciclul meu nu este in armonie cu acele perioade,pt. ca ele se prezinta cam la inceputul ciclului menstrual.Dar totul se va rezolva,nu i asa?Cu incredere in Dumnezeu cred ca tot ce ne dorim se poate implini.Ai putea sa mi spui daca pe harta mea natala se vede cand apare acel bebe?Te pup si sanatate tie si familiei tale.Si inca ceva :SA RAMAI MEREU ASA CUM ESTI.iNTELEGATOARE SI BINEVOITOARE. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/3/2009 Mesaje: 166
| buna inger7, sper ca nu m-ai uitat,nu? |
|
| Buna ingerash! Eu si sotul meu incercam de aproape 8 ani sa avem un bebe dar din pacate fara succes pana acum. Sincera sa fiu m-am saturat de stat pe la usile medicilor si de dat zeci de milioane fara nici un succes. Aproape ca am ajuns la limita rabdarii dar singurele lucruri care ma mai tin sunt ca am langa mine un om minunat cu care chiar imi doresc sa am o familie si faptul ca mai am inca doi ani pana cand o sa fac 40, asta fiind limita de timp pe care mi-am impus-o pentru a avea un bb. Am vazut ca le-ai putut ajuta pe fete cu sugestii extrem de interesante privind perioada fertila din punct de vedere astrologic. Daca ai timp si nu iti cer prea mult, imi poti da si mie un sfat? Eu sunt nascuta pe 11 dec 1971 la 12 noaptea fara cateva minute, iar sotul meu este nascut pe 28 oct 1966 la ora 8 dimineata. Multumesc anticipat pentru orice sfat. O seara super buna. |
|
| Buna, m-am inregistrat special sa aflu care este perioada fertila pentru mine, imi doresc un bebe dupa nunta, asta incepand din iulie incolo. As vrea chiar in august sa pot ramane insarcinata, ma poti ajuta te rog? m-am nascut pe 23 februarie 1979 la 15:30 in bucuresti. nu stiu daca neptun in sagetator in casa V inseamna neaparat copii conceputi in strainatate, insa mi-ar placea sa fie asa deoarece plec in luna de miere in afara, poate se lasa cu un bebe :018: Multumesc mult |
|
| Buna,
Sunt foarte noua pe forum. Din dorinta de a avea un bebe, care imi da emotii pana va aparea, incerc sa citesc tot ce gasesc despre rezultate analize, fertilitate si tot ce imi pare util. Asa am ajuns aici, am citit niste discutii interesante despre calculul perioadei fertile astrologic si as fi fost interesata. Pentru mine orice pas pe care il fac este mai aproape de indeplinirea visului. Din pacate am observat ca discutia are ceva luni de cand a avut loc pe subiectul respectiv si nu stiu daca Ingerash mai are timp sa-mi raspunda si mie. Oricum ar fi, in caz ca imi citeste mesajul si ma poate ajuta, ii multumesc de pe acum. Datele mele sunt: nastere: 09.03.1978, joi,ora 10.20 am, Slatina, sunt Peste cu ascendent in Gemeni din cate stiu, astrograma in momentul nasterii nu a stiut nimeni sa mi-o explice foarte pe intelesul meu, doar chestii generale. sotul meu: 11.04.1981, sambata,intre orele 13 - 13.30(dupa aducerile aminte ale soacrei mele, avand in vedere ca l-a nascut acasa). P.S. o "mica" problema exista insa: de acum doi ani din luna nuntii(iulie) ciclul meu este destul de neregulat spre disparitie. Am spus asta pentru ca nu stiu daca influenteaza perioada mea "fertila". As spune de ce s-a intamplat asta dar nu stiu si nici medicii nu au idee Disperarea mea deja s-a transformat in resemnare. Multumesc si multa sanatate si celor care scriu pe acest forum. |
|
| buna .....poti te rog din suflet sa "arunci" o privire pe harta mea astrologica ? sunt de 4 ani cu iubitul meu si deocamdata nu avem bebe ....ne dorim tare mult unul , asa ca astept cu nerabdare astrograma :) bineinteles daca poti , oricum iti multumim anticipat si eu si iubitul meu iata si datele noastre - eu 13 noiembrie 1986 intre 7 si 7, 30 dimineata , braila el 6 ianuarie 1976 albania , ora nu o stim si nici nu avem cum sa aflam ... multumesc inca o data :) |
|
| Buna ingerash! As dori si eu astrograma. Sunt casatorita de trei ani si tot de atata timp incercam sa avem un bebel , numai ca ceva nu se potriveste. Ne intereseaza perioadele fertile, asta daca poti sa ne ajuti. Eu sunt nascuta pe 21 iunie 1981 la 23.15 in Sinesti, iar sotul pe 11 februarie 1983 intre orele 12-13.30 Ramnicu Valcea. Asteptam cu nerabdare raspunsul tau. |
|
| Buna, sunt Monica as dori sa stiu in ce topic sa-i scriu si eu "ingerash-ului".In acest topic vad ca nu a mai scris nimeni. Sunt noua pe forum si nu prea ma pricep! |
|
| Buna ziua, ingerash!
M-ai esti pe acest forum?. |
|
| eu 09-10-1988 sotul meu 19-10-1985 vreau si eu o astrograma vreau un baietel mersi sant din constanta nascuta la ora 18-45 |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 4/15/2012 Mesaje: 2
| BUNA SEARA INGERAS VAD CA TOATA LUMEA APELEAZA LA TN POATE AM NIMERIT PE SIT ASTA NU DIN INTAMPLARE IMI PLACE SA CRED CA NU E NIMIC INTAMPLATOR...EU SUNT NASCUTA IN DATA DE:12-09-1979 ORA 10.15MIN SI BARBATUL CU CARE CONVIETUIESC DE 15 ANI 02-08-1974 LA ORA 12.00 AVEM UN BAIETEL IMPREUNA CARE E NASCUT PE 15-02-2000 ORA 15.30-15.45 SI AVEM O RELATIE MAI SPECIALA IN SENSU CA E MAI ZBUCIUMATA...AS VREA SA STIU DACA SUNTEM SORTITI SA RAMANEM IMPREUNA SI DACA INTR-UN SFARSIT O SA NE CASATORIM SI DACA O SA MAI AVEM VREUN PUI...ITI MULTUMESC DIN SUFLET SI SPER SA AM UN RASPUNS DE LA TINE...HRISTOS A INVIAT!!!! |
|
Inregistrat: 4/15/2012 Mesaje: 2
| AM UITAT SA SCRIU CA SUNTEM DIN BRAILA.... |
|
Inregistrat: 11/28/2012 Mesaje: 1
| Buna seara, tocmai am descoperit forumul acesta. Ma intrebam daca ma puteti ajuta si pe mine cu niste date. Incercam sa avem un copil, am deja 37 de ani si as vrea sa adun de partea noastra, daca se poate, cat mai multe sanse. Deci: locuim in Montreal, Canada si m-am nascut in Brad (jud Hunedoara) in 19 august 1975 la 3:20 dimineata. Sotul meu este nascut la Orastie (Hunedoara) pe 12.12.1974. Va multumesc din suflet! |
|
Inregistrat: 12/12/2012 Mesaje: 1
| ingerash wrote:Vei ultima careia ii mai fac analiza. De acum nu stiu daca voi mai avea timp. byli,ADINANP,scuze pentru ca inca nu am raspuns azi aveti analizele.
Buna Ingeras, Ma numesc Nicoleta ,sper din tot sufletul ca poate iti vei face un pic de timp s pentru mine.Eu si iubitul meu ne chinuim de 3 ani sa facem un bebe.Avem probleme de fertilitate amandoi ,mai ales el. Sunt nascuta pe 10 aprilie 1985 intre ora 19-19:10 Constanta.Iar el 2martie 1985 ora 19:30, constanta. As vrea sa stiu daca mai pot spera in sansa de a avea un copilas.MULTUMES. TOATE CELE BUNE |
|
Inregistrat: 12/12/2012 Mesaje: 1
| Ingeras, nu stiu daca mai esti pe acest topic... dar imi incerc si eu norocul... Am 33 de ani si am trait pana acum cat altii intr-o viata... Sunt nascuta pe 18 septembrie 1979, ora 01.30, la Botosani, sotul meu pe 25 august 1976, ora 03.20 la Barlad si locuim impreuna in Iasi. Incercam de 4 ani sa facem un copil si nu reusim. Ne este dat sa avem un copil? Am mare nevoie de un ajutor, un sfat, un semn...
Cu speranta unui raspuns de la tine, te salut si iti doresc multa Lumina!
|
|
|