![Avatar](/i.ashx?u=6782)
![Nivel](/images/ranks/2.gif) Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/3/2009 Mesaje: 166
| inger,sper ca nu m-ai uitat? vreau si eu sa stiu daca voi fi mi s-au dus toate sperantele!!!!! |
|
| byli wrote:inger,sper ca nu m-ai uitat? vreau si eu sa stiu daca voi fi ![gravida](/images/emoticons/gravida.gif) mi s-au dus toate sperantele!!!!!
inger,imi cer scuze,acum am citit ce a patit sotul tau,imi pare rau,sper ca este bine?!doamne ce oameni!!!!!! cand ai timp imi raspunzi,nu te mai stresez!multa sanatate! |
|
![Nivel](/images/ranks/1.gif) Nivel: Membru
Inregistrat: 12/20/2009 Mesaje: 30
| Ingeras iti multumesc mult!!! |
|
![Avatar](/i.ashx?u=2239)
![Nivel](/images/ranks/Diamond.gif) Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| ankcta wrote:Ingeras iti multumesc mult!!!
Cu drag si mult succes!
byli,nu te-am uitat mai am de analizat in ce oras esti acum?
ADINANP,sper ca esti bine in harta am vazut niste aspecte in Rac,esti cuprinsa de emotii,fi mai detasata Condoleante |
|
| byli,nu te-am uitat mai am de analizat in ce oras esti acum?
craiova! |
|
| byli wrote:byli,nu te-am uitat mai am de analizat in ce oras esti acum?
craiova!
Multumesc.Aveam nevoie si de orasul actual . |
|
| astept cu sufletul la gura! nu mai am nicio speranta!!!!!!!!!! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| iti multumesc. sa inteleg ca totusi am sansa sa raman insarcinata anul acesta? se vede ceva in acest sens in astrograma? altceva nu ma intereseaza. momentan tot in craiova stam si noi. si ai dreptate. am multe emotii. incerc sa ma detasez... astept un raspuns. sanatate si multe multe impliniri.
|
|
![Avatar](/i.ashx?u=8085)
Inregistrat: 2/4/2010 Mesaje: 58
| Buna, Inger. Sper sa ma ajuti si pe mine chiar daca sunt noua pe aici. As vrea si eu astrograma si perioadele fertile. Eu sunt nascuta pe 22 februarie 1984, ora 18.00, Constanta; sotul pe 16 iunie 1984, Medgidia; locuim in Constanta acum si ne dorim mult un bebe. Se poate? |
|
| 2na wrote:Buna, Inger. Sper sa ma ajuti si pe mine chiar daca sunt noua pe aici. As vrea si eu astrograma si perioadele fertile. Eu sunt nascuta pe 22 februarie 1984, ora 18.00, Constanta; sotul pe 16 iunie 1984, Medgidia; locuim in Constanta acum si ne dorim mult un bebe. Se poate?
Vei ultima careia ii mai fac analiza. De acum nu stiu daca voi mai avea timp.
byli,ADINANP,scuze pentru ca inca nu am raspuns azi aveti analizele. |
|
| astept ,cum ti-am zis cu sufletul la gura!azi am o stare de neliniste,am plans toata ziua ,dar nu stiu de ce!ma tot gandesc ca nu pot avea si eu un bebe!deseara plec din localitate si revin maine! asa ca astept si sfaturile tale ,inger! |
|
| byli wrote:astept ,cum ti-am zis cu sufletul la gura!azi am o stare de neliniste,am plans toata ziua ,dar nu stiu de ce!ma tot gandesc ca nu pot avea si eu un bebe!deseara plec din localitate si revin maine! asa ca astept si sfaturile tale ,inger!
Este si logic sa fi asa emotiva cu Luna in descrestere,Marte si Saturn retrograd.Nu te mai gandi ca nu vei avea.Vei avea! |
|
| multumesc!dar astept toata analiza! |
|
![Avatar](/i.ashx?u=8085)
Inregistrat: 2/4/2010 Mesaje: 58
| Multumesc mult! Abia astept!!! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| multumesc inger. eu am rabdare. nu m-am suparat. ar fi culmea sa faca asta tocmai cu cea care incearca sa imi ofere un ajutor. te apreciez pt asta. mii de multumiri. astept raspunsul cand poti tu. |
|
|