Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Multumesc frumos! Asta inseamna ca o sa apara sau ca e posibil sa apara? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| inger7 wrote:Doamne Ajuta!  In acest inverval de timp ai fost la medic?
Analize mai amanuntite inca nu am facut (acum ne-am hotarat sa vedem ce se intampla). Recunosc ca acum 15 ani am facut un singur avort ( de care nu sunt mandra ...si Doamne Doamne acum ma pedepseste pt. asta...). Iar ultimii 3 ani au fost cu probleme sotul operat de hernie de disc de 2 ori, ultima data in septembrie 2009. Acum totul este ok si speram sa vina si bebe
|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| danka wrote:ingeras sa inteleg ca asta ar fi singura perioada in februarie cand? Si daca nu atunci inseminare?
danka,da asa este.Imi pare rau Nu-mi place sa dau vesti proaste,dar trebuie sa fiu sincera
roxinthya,o sa apara in functie de actiunile tale/voastre Astrele predispun,omul dispune!
mikado,multa sanatate sotului in harta ta nu apar probleme de sanatate.Va doresc mult succes! |
|
| Multumesc ingeras poate Dumnezeu s-o milostivi si de mine. |
|
|
Multumesc Ingeras, ma bucur ca nu apar probleme de sanatate majore. Acum ma supara o gastrita de 1 saptamana dar trece si asta. Ma cam speriasem in legatura cu astrograma mea...legata de fertilitate, dara daca zici ca va fi bine inseamna ca asha va fi Multumesc si pt. urarile de sanatate transmise sotului, acum multumesc lui Dumnezeu este bine. |
|

| danka wrote: Multumesc ingeras poate Dumnezeu s-o milostivi si de mine.
Dumnezeu sa va ajute si sa trimita un ingerash dragalas sa va bucure ochisorii si inimile!
mikado,sa nu-ti mai faci griji,ok? Mult succes! |
|
| multumesc din suflet inger 7.inseamna ca trebuie sa fiu optimista inca,daca astrele sunt de partea mea. si mult succes tuturor aspirantelor |
|

| lulu23 wrote:multumesc din suflet inger 7.inseamna ca trebuie sa fiu optimista inca,daca astrele sunt de partea mea. si mult succes tuturor aspirantelor
Cu drag Fi optimista,esti favorizata |
|
| Ingeras ai o minunatie de fetita sa-ti traiasca sa fie sanatoasa. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/3/2009 Mesaje: 166
| buna ingeras,vreau sa-mi zici si mie daca voi avea bebe,incerc de un an de zile si nu apare,data mea de nastere 28 ianuarie,1976 ora 18, Plenita; sotul 1 iunie 1971(dar soacra spune ca e nascut pe la sf lunii mai,dr nu mai stie exact cand,nici ora nu o stie) |
|

| mikado wrote:Ingeras ai o minunatie de fetita  sa-ti traiasca sa fie sanatoasa.
Multumesc!
byli,maine iti raspund.Voi analiza doar datele tale. |
|
| Am nevoie de ajutor. au trecut 5 ani de cand asteptam un copil. ultimele analize au fost foate bune si la mine si la sot. de 5 zile am facut o insamantare artificiala si in momentul de fata sunt in pat cu hemoragie am ajuns la disperare. te rog inger7 ajuta-ma si pe mine. poate imi dai o speranta sau macar sa stiu ca nu se poate. altfel simt ca innebunesc. sunt la un pas de depresie. si situatia devine tensionata si in casa...ajutor!!! eu 01.09.1978, ora 01.10 Craiova sotul 13.09.1969, Pitesti -ora cred ca 10 si 30 dimineata-dar nu stiu sigur multumesc |
|

| ADINANP wrote:Am nevoie de ajutor. au trecut 5 ani de cand asteptam un copil. ultimele analize au fost foate bune si la mine si la sot. de 5 zile am facut o insamantare artificiala si in momentul de fata sunt in pat cu hemoragie  am ajuns la disperare. te rog inger7 ajuta-ma si pe mine. poate imi dai o speranta sau macar sa stiu ca nu se poate. altfel simt ca innebunesc. sunt la un pas de depresie. si situatia devine tensionata si in casa...ajutor!!! eu 01.09.1978, ora 01.10 Craiova sotul 13.09.1969, Pitesti -ora cred ca 10 si 30 dimineata-dar nu stiu sigur multumesc
Medicul stie de hemoragie? Te sfatuiesc sa eviti conflictele,iesirile nervoase, mai ales ca Marte este retrograd pana in 11 martie.Ai grija de tine si gandeste optimist,mai ales ca Luna are luminozitate 100% si este in crestere,sper ca sti ca Luna in crestere ajuta in realizarea aspiratiilor Maine ma voi uita in astrograma sa vedem ce aspecte ai. |
|
| multumesc mult pt raspunsul prompt. medicul stie de hemoragie. acum i-au tratament. din pacate de cand am facut insamantarea -marti si pana acum nu am putut sta linistita. am avut numai evenimente neplacute. si cel mai urat a venit azi dimineata cand am aflat ca mi-a murit un unchi de 48 de ani la care tineam. sper sa fie ultima veste rea de saptamana aceasta. am sa incerc sa ma linistesc. multumesc pentru ajutor. poate primesc si o veste buna. singurul lucru care m-a dat speranta este ca am auzit ca anul asta pentru fecioare apar copii doriti de mult. numai sa nu fie ceva in neregula in harta natala... noi ne gandeam chiar ca prin toamna sa facem un FIV. singura teama este ca daca as da gres si aici nu stiu cum as suporta. am senzatia ca am devenit extrem de sensibila la acest subiect. imi doresc asa de mult sa ii dau sotului meu un copil cat mai curand-mai ales ca deja face 41 anul asta. am devenit cam labila, sunt constienta de asta si incerc din rasputeri sa remediez situatia..dar uneori ma mai ia valul si ajung la disperare si plang nopti intregi. astept raspunsul si Dumnezeu sa va dea sanatate si numai impliniri pentru ca aveti sufletul sa ajutati si pe cei care au nevoie de ajutor, de un mic sfat care sa le dea speranta
|
|
| apropo, sa va traisca fetita. este tare reusita, o dulcica cu un zimbet ce te vindeca. sa fiti sanatosi! |
|
|