Nivel: Membru
Inregistrat: 4/19/2021 Mesaje: 53
| Buna fetelor ,
sunt si eu noua aici, incepand de azi
Si noi incercam sa facem bebe... Ideea e ca in luna martie am avut CM pe data de 27 martie. In 10 Aprilie a fost prima zi in care am avut secretie egg si cateva intepaturi. Secretia a durat pana luni, inclusiv, deci 3 zile.... Contactul sexual l-am avut pe data de 11 Aprilie.
A mai avut cineva o situatie asemanatoare? S-ar putea sa fie bebe? E dorinta mare... Nu am facut teste de ovulatie pana acum.
O zi frumoasa tuturor! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Alexutza2714 wrote: Buna fetelor  , sunt si eu noua aici, incepand de azi Si noi incercam sa facem bebe... Ideea e ca in luna martie am avut CM pe data de 27 martie. In 10 Aprilie a fost prima zi in care am avut secretie egg si cateva intepaturi. Secretia a durat pana luni, inclusiv, deci 3 zile.... Contactul sexual l-am avut pe data de 11 Aprilie. A mai avut cineva o situatie asemanatoare? S-ar putea sa fie bebe?  E dorinta mare... Nu am facut teste de ovulatie pana acum. O zi frumoasa tuturor!
Buna,
Te asteptam in casuta aspirantelor. https://forum.7p.ro/clubul-aspirantelor---85.aspx?g=posts&t=19331&p=98 |
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2387
| Alexutza2714 wrote:Multumesc Maria!
Ar trebui sa deschid un nou topic pt a adresa intrebarea sau postez la un subiect deja deschis?
Este ok sa postezi la un subiect deja existent |