Pereti pictati cu marker!? AJUTOR!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MihailescuFlori
Scris: Friday, December 7, 2012 11:06 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/7/2012
Deci..arta..atat pot spune.. Ieri,o fetita de 6 ani impreuna cu sora ei de 4 jumatate si un baietel de vreo 5 ani au venit la fica-mea in vizita... OK pana aici. I-am servit cu sandwichuri,lapte,de toate,le-am pus cantecele ca sa danseze,si... dupa ce se plictisesc,vor carioci sa coloreze. Le-am dat,i-am asezat la masuta,am plecat,si dupa 1 ora si jumatate,cand am venit in camera,ta-daaammmm! Uite.. surpriza! Un perete mi-e mazgalit cu marker portocaliu si rosu,si putin verde ras .
Am incercat sa curat,punand fixativ pe perete si apoi ,dupa 10 minute,apa calda.. dar..nu vrea sa iasa. sorry1 Nici pasta de dinti nu e o idee buna,ba,mai mult,mi s-a decolorat peretele ! nervi
Stiti ceva,niste "remedii" pentru a scoate petele de marker de pe pereti?

Va multumesc!

MihailescuFlori attached the following image(s):
peretipictati.jpg

bulibuli
Scris: Friday, December 7, 2012 11:09 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
nu prea ai ce.. dar nu-i urat, sa stii.. ras
shirel
Scris: Friday, December 7, 2012 11:09 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
MihailescuFlori wrote:
Deci..arta..atat pot spune.. Ieri,o fetita de 6 ani impreuna cu sora ei de 4 jumatate si un baietel de vreo 5 ani au venit la fica-mea in vizita... OK pana aici. I-am servit cu sandwichuri,lapte,de toate,le-am pus cantecele ca sa danseze,si... dupa ce se plictisesc,vor carioci sa coloreze. Le-am dat,i-am asezat la masuta,am plecat,si dupa 1 ora si jumatate,cand am venit in camera,ta-daaammmm! Uite.. surpriza! Un perete mi-e mazgalit cu marker portocaliu si rosu,si putin verde ras .
Am incercat sa curat,punand fixativ pe perete si apoi ,dupa 10 minute,apa calda.. dar..nu vrea sa iasa. sorry1 Nici pasta de dinti nu e o idee buna,ba,mai mult,mi s-a decolorat peretele ! nervi
Stiti ceva,niste "remedii" pentru a scoate petele de marker de pe pereti?

Va multumesc!

Nu stiu daca clorul ar putea ajuta dar poate merita sa incerci.Aici la noi este un burete alb numit buretele minune si chiar este o minune orice pata de pe perete o sterge ,nu stiu daca se gaseste si la voi .Am sa caut o poza sa postez sa vezi despre ce este vorba.

shirel attached the following image(s):
416440-ספוג הפלא - 6 יח'.jpgimages.jpg

MihailescuFlori
Scris: Friday, December 7, 2012 11:15 PM
Nivel

bulibuli wrote:
nu prea ai ce.. dar nu-i urat, sa stii.. ras

Buli,lasa ca urmezi si tu! sic pupici Atunci abia astept sa te vad sic !
bulibuli
Scris: Friday, December 7, 2012 11:16 PM

se gaseste, si la noi, eu am.. dar varul tot se decoloreaza de la el.. daca e o pata usoara, superficiala e ok dar daca e mai profunda, cum e markerul sau petele de ulei care sunt absorbite de var, freci pana se decoloreaza.. ala e f bun pe sufrafete lucioase, vopsite, lemn, tocuri de usa, tamplarie in general.. dar pe perete numai anumite pete le sterge fara sa ia si varul..
MihailescuFlori
Scris: Friday, December 7, 2012 11:17 PM
Nivel

shirel wrote:

Nu stiu daca clorul ar putea ajuta dar poate merita sa incerci.Aici la noi este un burete alb numit buretele minune si chiar este o minune orice pata de pe perete o sterge ,nu stiu daca se gaseste si la voi .Am sa caut o poza sa postez sa vezi despre ce este vorba.

Interesant.. dar nu cred ca se gaseste pe aici asa ceva bounce ..
Se pare ca,de Mos Craciun stiu ce imi doresc :018: .
bulibuli
Scris: Friday, December 7, 2012 11:17 PM

MihailescuFlori wrote:

Buli,lasa ca urmezi si tu! sic pupici Atunci abia astept sa te vad sic !

haha, stiu.. sper ca nu te-ai suparat..

eu am de gand sa-l las sa picteze, de aceea nici nu am varuit am in living norisori pictati pe perete sic
bulibuli
Scris: Friday, December 7, 2012 11:21 PM

MihailescuFlori wrote:

Interesant.. dar nu cred ca se gaseste pe aici asa ceva bounce ..
Se pare ca,de Mos Craciun stiu ce imi doresc :018: .

este la kaufland.. nici nu e f scump, dar dupa cum spuneam nu sterge chiar orice.. sau sterge, dar decoloreaza si varul (patit eu, pe var lavabil)
zaza_
Scris: Friday, December 7, 2012 11:22 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/25/2008
Markerul e ok, ca e aderent, eu am peretii scrisi cu creioane cerate, cred ca va trebui sa raschetez tot...hohot hohot hohot
bulibuli
Scris: Friday, December 7, 2012 11:23 PM

zaza_ wrote:
Markerul e ok, ca e aderent, eu am peretii scrisi cu creioane cerate, cred ca va trebui sa raschetez tot...hohot hohot hohot

cred ca la asta ar merge buretele-minune.. la marker.. depinde cat de bine a intrat in var..
shirel
Scris: Friday, December 7, 2012 11:25 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
bulibuli wrote:
se gaseste, si la noi, eu am.. dar varul tot se decoloreaza de la el.. daca e o pata usoara, superficiala e ok dar daca e mai profunda, cum e markerul sau petele de ulei care sunt absorbite de var, freci pana se decoloreaza.. ala e f bun pe sufrafete lucioase, vopsite, lemn, tocuri de usa, tamplarie in general.. dar pe perete numai anumite pete le sterge fara sa ia si varul..

Uite ca la noi nu ,dar cred ca majoritatea vopsim casele in interior cu var care nu se decoloreaza si chiar poate fi spalat de asta la noi acest burete este si de mare ajutor,plus ca depinde ce fel de marca este fiindca si aici au aparut tot felul de bureti falsi care nu sunt buni de nimic.
Adina
Scris: Friday, December 7, 2012 11:43 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/19/2012
Si eu visam s-o las pe Timea sa picteze peretii din camera ei, in vis mi se parea funny, acuma ca am vazut un perete "live" parca nu mai imi place asa tareras
bulibuli
Scris: Friday, December 7, 2012 11:52 PM

Adina wrote:
Si eu visam s-o las pe Timea sa picteze peretii din camera ei, in vis mi se parea funny, acuma ca am vazut un perete "live" parca nu mai imi place asa tareras

Hai tu, mai lasa-ma sa visez.. nu-mi strica placerea... hohot

Shirel, posibil sa nu fie cine stie ce, am impresia ca-s chinezesti astia pe care i-am gasit eu, dar sunt chiar buni, sterg mai orice... numai ca la var (tot lavabil am si eu, cam toata lumea foloseste acum din asta) daca a intrat pigmentul in var, a fost absorbit, nu se mai duce decat cu tot cu var.. alte pete de pe pereti le-am sters fara probleme...

Oricum, merita incercat, daca nu e marker permanent super-penetrant ai sanse sa se curete.. multa bafta!
MihailescuFlori
Scris: Saturday, December 8, 2012 12:41 AM
Nivel

bulibuli wrote:

haha, stiu.. sper ca nu te-ai suparat..

eu am de gand sa-l las sa picteze, de aceea nici nu am varuit am in living norisori pictati pe perete sic

Cum sa ma supar,buli? pupici
Cred ca norisorii sunt superbi hearts !
MihailescuFlori
Scris: Saturday, December 8, 2012 12:42 AM
Nivel

O sa ma uit in Kaufland,daca este,si.. poate voi avea succes. Daca nu... redecoram ras ! sorry1
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.