Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| dormitor:

living:

|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Frumoase, elegante... |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Oooo, superbe!! |
|
| Multumesc, fetele.. imi plac mult astea din living mai ales. Perdeaua din dormitor arata mai bine acolo facuta sul decat arata la geam (asa mi se pare mie). In schimb pe cea din living, daca nu o aveau expusa la geam nici nu o bagam in seama. Iar draperia am ochit-o intamplator pitita pe sub altele si era si la reducere fiind simpla-simpla (dar asa am si vrut, ca ar fi fost prea incarcat sa fie si perdeaua si draperia cu model) insa se increteste fain si cade bine, neasteptat de placut materialul si culoarea..
Mi-ar fi placut ceva mai sofisticat, cum am vazut pe aici pe la fete cu inelele intercalate pe aceeasi bara (imi place mult efectul obtinut), dar pana la urma am optat tot pt modelul clasic de perdea plus draperie, sa fie in toata casa la fel..
Necazul meu e ca galeriile nu-s puse la aceeasi inaltime la geamurile din living (mai am un geam mare care nu-i pozat ca nu-i terminat) si se vede diferenta intre perdele (f f mica, dar este).. plus cablurile, eternele cabluri insirate prin living, de care nu cred ca voi scapa vreodata Poate peste 100 de ani om reusi si noi sa schimbam plinta ca sa luam din aceea cu sant pt tras cablurile prin ea. Plinta asta nu are sant, e simpla si nici nu-i pusa toata ca asa a pus fostul proprietar in toate camerele, incomplet.. si cum nu mai gasim la culoare, trebuie schimbata toata. Asa am facut in dormitor, dar la living nu am gasit nuanta potrivita.. inca..
Asa arata draperia trasa, nuanta e ceva- ceva mai deschisa decat in poza:

Si floricelele improvizate de mine pt legat draperia, cel putin provizoriu pana gasesc prin oras ceva sa-mi placa:
 |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Superbe , si ce frumos sunt dispuse si geamurile la living... Si floricica improvizata de tine e de efect. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Buli, sunt superbe! Imi plac mult! Si imi place si floricica improvizata de tine! E de efect. |
|
| Multumesc, fetele.. va astept la o cafea sa stam sa le analizam mai bine.. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| Bulibuli ,super !!Floricica imi place fiindca este improvizata de tine dar parerea mea ca nu prea se potrivesc . EU HAI CA PARCA AM GASIT CEVA ce mi s-ar potrivi dar cu starea asta a mea nici nu ma pot deplasa sa mi le cumpar. |
|
| shirel wrote:Bulibuli ,super !!Floricica imi place fiindca este improvizata de tine  dar parerea mea ca nu prea se potrivesc .
Stiu, stiu.. am zis.. e ceva provizoriu ca nu am gasit nimic sa-mi placa prin oras, cum gasesc le schimb.. cat despre culoare, cautam ceva cu portocaliu pt legat draperiile, ca am galeriile portocalii.. si canapeaua - ca asa puteam sa-mi fac legatori din materialul ramas de la draperie, dar am zis ca nu se poate sa nu gasesc eu ceva portocaliu care sa mearga cu galeriile... uite ca s-a putut |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Aoleo Buli mai ales cea de la dormitor,superba |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Sunt superbe,Ana,...... MINUNATE! Sa le stapaniti sanatosi! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Super frumoase sunt !!! Finute si de efect ! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Si mie imi plac... foarte frumoase!!
|
|
| Multumesc, fetili.. arata si mai bine in realitate Mai ales ca visam de mult la ele.. sunt si eu in sfarsit.. satisfacuta |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/25/2013 Mesaje: 175
| Ma confrunt cu o dilema! Pentru living vreau ceva perdele, perdele scurte sau rolete si nu stiu ce sa aleg... mai concret vreau sa pun flori pe pervaz si mi-ar placea sa le admir si din interior, iar o perdea lunga nu m-ar ajuta deloc. Ceva idei? |
|
|