Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Foarte frumoase, Elena! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Elena,sunt foarte frumoase! Sa le stapaniti sanatosi! Sunt asa finute,delicate,.....au un model tare placut la prima vedere(vb vazandu-le in poze) |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| S.ELENA wrote:Demult, demult, am promis ca pun si eu poze cu perdeluta de la bucatarie, dar am uitat ....intre timp am achizitionat perdele si la living, acum mi-a mai ramas doar etajul
Imi plac mult, dar spune-mi te rog.. cum ai facut in living ca galeriile nu-s duble din cate vad (ca si la mine), ai pus inca un rand pe aceleasi galerii? Cand nu sunt prinse nu acopera de tot geamul, ramane pe mijloc gol? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Multumesc mult ptr apreciere!!! Am asteptat aproape 2 ani si jumatate pana le-am luat, dar a meritat.
Ana, acolo unde sunt 2 perdele, sunt intr-adevar pe aceeasi galerie. Geamul este fix, nu se dechide, iar in dreptul lui am o canapea. Atunci am recurs la urmatorul lucru: am facut o perdea scurta, pana la calorifer, pe care am pus-o spre geam, iar deasupra (spre interior) le-am pus pe cele doua lungi, pe care le-am prins cu niste magneti. Daca le dau drumul, acopera geamul, dar eu le-am facut in stilul asta special, ca sa nu trebuiasca sa umblu la ele. Deci ele raman fixe, nu le trag. Poate zilele aste am timp sa fac o poza mai de aproape ca sa vezi cum am prins cele doua randuri de perdele pe aceeasi galerie (primul inel - perdeaua exterioara, al 2 lea - cea interioara, si tot asa am alternat pana la capat; mi-ar mai fi trebuit cateva inele ptr ca cea exterioara sta cam atarnata, dar deocamdata nu am avut nici timp si nici bani sa caut). |
|
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Elena sunt tare frumoase perdelutele si ideea ta de a alterna inelele e super ingenioasa. |
|
| Am vazut cum sunt prinse, se vede si in poza prinsa. La mine livingul nu e f luminos, deci nu as avea neaparat nevoie de draperii groase cand vreau sa le trag, pe de alta parte cand le prind vreau sa ajunga pana in capat sa nu opreasca din lumina iar cand le trag sa acopere intreg geamul sa nu ma vada vecinu' si pt asta imi trebuie galerii eparate, clar.. Ceva in genul tau am facut la bucatarie, doar ca le-am cusut impreuna nu m-a dus mintea sa le pun pe carlige separate, era mai bine asa ca le puteam trage ceva mai mult in parti, dar oricum in bucatarie am lumina suficienta, nu sufar prea mult din cauza asta.. |
|
| Liliana, multumesc . Ideea mi-a venit dupa cateva zile bune de framantari
Ana, eu am recurs la aceasta idee dearece numai cu cea scurta se vedea urat, iar sa pun doar una lunga nu mergea din cauza canapelei. |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| La noi mai majoritatea perdelelor duble dar fara draperii se pun asa cum le-ai pus tu am si eu asa in dormitor :"Un carlig de la o perdea o data si pe urma celalalt de la a doua perdea ,fac poze si va pun !Mult mai usor este insa cand insusi perdeaua are inele ei se aseaza mai frumos si poti sa le tragi si aranjezi cum vrei.
(sunt 2 perdele una separate dar introduse impreuna)
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Shirelutzo, nu gasesc .... la albumele mele - jurnale, gasesti acolo la Casa mea ... cred ca o sa dau comanda de Panels , cu bara jos, sa stea perfect intinse si gata ! Bulibuli - sunt acasa in Ro , pana maine seara la 9pm ... la Iasi , poate la vara viitoare :) pupici Elena , imi place foarte mult ... |
|
| Maria & Mario wrote:................ Elena , imi place foarte mult ...
Saru' mana!!!! Eu ma bucur ca am gasit ceva care parca e facut pe comanda ptr living-ul meu: se asorteaza foarte bine si cu husele canapelelor si cu galeriile si cu parchetul. |
|
| La noi se apropie Pastele si sunt in cautare de perdele noi ptr dormitor.Caut de fapt doua una crem -smantana sau chiar trei si ceva ca un fel de draperie ca pe seara sa o trag.Astept idei ,modele tot ce credeti ca m-ar ajuta.Ceva de genul acesta as zice. shirel attached the following image(s):
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Cand aveti sarbatoarea ? |
|
| endy wrote:Cand aveti sarbatoarea ?
C-am peste o luna. |
|
| Imi plac mult perdelele, draperiile nu prea..
Dupa 3 ani am reusit si eu sa-mi termin sus dormitoarele, am luat perdele si la ultimul dormitor - pt ca, mai nou ma obsedeaza culoarea turcoaz si combinatia maro-turcoaz, si pt ca aveam pata pusa de muuuulta vreme pe niste draperii "de ciocolata", asta a fost combinatia aleasa: perdea crem cu buline maro si turcoaz, draperii maro-ciocolata.
Dar cea mai mare fericire este ca am dat comanda de perdele pt living... mi se facea rau daca mai vedeam vechiturile alea "provizorii"... asa de provizorii au fost ca le-am suportat 3 ani si mi s-a acrit de ele ca de mere padurete
O sa pun poze cand le termin de aranjat, sunt la spalatul geamurilor deocamdata... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Asteptam sa ne impartasiti visele implinite !sa ne bucuram alaturi de voi ! |
|
|