Perdele
Subiectul anterior · Subiectul urmator
S.ELENA
Scris: Saturday, December 3, 2011 9:02 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
Carmen, multumesc!pupici
Tot cam la 5 metri ma gandeam si eu. Perdeaua si draperia vor fi montate pe o galerie dubla, metalica, la fel ca cele ale lui Shirel).
serarg
Scris: Saturday, December 3, 2011 9:33 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/10/2010
este aproximativ cat latimea ferestrelor,asa ca va fi suficient metraj....bafta !sa ne arati ce-ai ales....ma bate si pe mine gandul,de cate ori cumpar material de lenjerii vad niste frumuseti de perdele,draperii,nu mai zic de covoare,,,,ufff,mai rabd,la rares am de schimb cu personaje disney,astept poate reusim sa ne luam o casuta si apoi
marivic
Scris: Saturday, December 3, 2011 9:35 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Galeria mea are 1,70 si am perdeaua de 3,10.Sta foarte putin cutata si imi place asa,...nu este nici prea cutata nici prea intinsa,iar draperia mea are in fiecare parte 1,10.Asa m-a sfatuit la Hornbach unde am dat comanda.Acum,depinde cat de mare vrei tu sa fie perdeaua,cat de creata sau cat de intinsa.Vad ca ti-a raspuns Carmen,....hearts hearts hearts
S.ELENA
Scris: Sunday, December 4, 2011 2:46 PM
Nivel

Eu deocamdata trebuie sa iau ptr bucatarie. Ptr restul camerelor nu am banii necesari. Abia am reusit sa luam galeria la bucatarie si urmeaza perdeaua.
Gasisem una frumoasa cu niste mere pe ea, dar nu avea decat pe albastru si caramiziu, iar mie mi-ar trebui pe alb sau bej.
Perdeaua o sa fie pana la nivelul caloriferului, adica doar vreo 15-20 cm mai jos fata de geam si nu o vreau nici dreapta, dar nici foarte creata...Offfff, imi da tare multa bataie de cap perdeaua asta. Imi imaginez cand va trebui sa le cumpar si pe celelalte......nervi nervi nervi
Bijuca
Scris: Friday, December 9, 2011 12:35 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/9/2011
shirel wrote:
In sfarsit avem perdea in sufragerie(salon cum se spune la noi).Ne mai lipseste LCD si suntem aranjati!sic
Imi place rezultatul si mi-a schimbat cu totul casa!yes yes yes
Astept sa vad daca va place si voua.
Sotul meu muncind din greu:ras

Al doilea rand draperiile:

C-am asa arata binenteles ca pot sa ma joc cu perdeaua cum vreau ,am mai comandat si inele de prins pe mijloc ceva super misto si gata:

Buna...eu sunt mai noua pe aici
Intamplator am gasit pozele tale, si sunt impresionata de galeriile pe care le ai la geam.
Oare se poate sa-mi spui de unde le-ai achizitionat, te rog!!!
SUNT SUPERBElove hearts
Multumesc mult!!!
Ana
Scris: Friday, December 9, 2011 2:18 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Shirel locuieste in Israel.
Petronella
Scris: Friday, February 3, 2012 9:34 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/14/2010

Petronella attached the following image(s):
aks-5114-aks-5214.jpgaks-5120-aks-5220.jpgaks-5142-aks-5242.jpgaks-5144-aks-5244.jpgaks-5146-aks-5246.jpgaks--5159--bicurtain,-tulle-curtain-210x260_120px.jpgaks--5167-baby-safari-tulle-curtain-210x260_120px.jpgaks--5168--babydream-sun-curtain-140x260cm_120px.jpgaks--5169-(2)-racer-tulle-curtain_120px.jpgaks--5169--racer-tulle-curtain_120px.jpg

oanamaria
Scris: Tuesday, March 6, 2012 2:11 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Am fost si mi-am dat comanda de o perdeluta tare draguta pentru bucatarie !yes
Ana
Scris: Tuesday, March 6, 2012 2:36 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Si eu m-am innoit astazi cu perdelutze la salondance
miriam
Scris: Tuesday, March 6, 2012 2:49 PM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
Oana, Ana sant sigura ca sant frumoase perdelele voastre!
Si eu ma gandesc sa le schimb pe cele franjuri....
Maria & Mario
Scris: Sunday, August 26, 2012 10:37 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Hop si eu prezent, ca sunt in pana de inspiratie !
Problema mea : la living am doi pereti opusi cu ferestre / usi de gradina mari ! Problema mea e ca as vrea sa folosesc " ceva " care sa " izoleze " putin camera :
*pe un perete am geam lung de 2m , dar scurt ( are calorifer dedesubt ) si da in strada - as vrea ceva care sa nu blocheze lumina , doar .... privirile indiscrete
* pe celalalt perete sunt 2.5m de usi de sticla, dau in conservator, unde sunt jucariile copiilor si - la fel, as dori sa nu se vada chiar tot sic

Acum am perdele simple, din voal ..... da' m'am saturat de ele ..... si ..... vreau altceva .....

Ce , nici eu nu stiu uff

Jaluzele orizontale din lemn tin destul de umbra ( si nu ne da soarele afara din casa maseluta )
Jaluzele verticale - exclus, ca nu le suport ( doar office )

Am vazut niste roman blinds pe voal - aici , in Ro, dar acolo nu am gasit nicaieri si de aici nu imi incape in geamantan ( sistemul de prins in perete, barele , batul reglabil etc )

closedtopic
shirel
Scris: Sunday, August 26, 2012 11:25 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Maria & Mario wrote:
Hop si eu prezent, ca sunt in pana de inspiratie !
Problema mea : la living am doi pereti opusi cu ferestre / usi de gradina mari ! Problema mea e ca as vrea sa folosesc " ceva " care sa " izoleze " putin camera :
*pe un perete am geam lung de 2m , dar scurt ( are calorifer dedesubt ) si da in strada - as vrea ceva care sa nu blocheze lumina , doar .... privirile indiscrete
* pe celalalt perete sunt 2.5m de usi de sticla, dau in conservator, unde sunt jucariile copiilor si - la fel, as dori sa nu se vada chiar tot sic

Acum am perdele simple, din voal ..... da' m'am saturat de ele ..... si ..... vreau altceva .....

Ce , nici eu nu stiu uff

Jaluzele orizontale din lemn tin destul de umbra ( si nu ne da soarele afara din casa maseluta )
Jaluzele verticale - exclus, ca nu le suport ( doar office )

Am vazut niste roman blinds pe voal - aici , in Ro, dar acolo nu am gasit nicaieri si de aici nu imi incape in geamantan ( sistemul de prins in perete, barele , batul reglabil etc )

closedtopic

Pune o poza ca sa ne dam seama si venim cu ideile.Imi aduc aminte de casa ta dar totusi asa sa avem o ideea!
mikaela
Scris: Monday, August 27, 2012 2:35 AM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
Roman blinds si mie imi plac, sheer blinds sau honeybomb/cellular blinds iar sunt faine. Poate gasesti sa faci comanda pe net?
bulibuli
Scris: Monday, August 27, 2012 7:48 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
mikaela wrote:
Roman blinds si mie imi plac, sheer blinds sau honeybomb/cellular blinds iar sunt faine. Poate gasesti sa faci comanda pe net?

Vorbiti limbi straine pt mine hohot Imi storc si eu creierul de nuca sa pun ceva in living ca stau de aproape 3 ani cu perdele "provizorii" ras Bine, nici n-am varuit.. nici mobila nu am.. dar o luam incet ca nu am verifica nimeni sic

Fara legatura cu subiectul: Oana, esti in Ro??? O tura prin Iasi cand dai??
S.ELENA
Scris: Tuesday, August 28, 2012 5:45 PM
Nivel

Demult, demult, am promis ca pun si eu poze cu perdeluta de la bucatarie, dar am uitat sorry ....intre timp am achizitionat perdele si la living, acum mi-a mai ramas doar etajul dance dance

S.ELENA attached the following image(s):
sv105968.jpgsv105967.jpgsv105969.jpgsv105970.jpgsv105971.jpg

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.