Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Carmen, multumesc! Tot cam la 5 metri ma gandeam si eu. Perdeaua si draperia vor fi montate pe o galerie dubla, metalica, la fel ca cele ale lui Shirel). |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| este aproximativ cat latimea ferestrelor,asa ca va fi suficient metraj....bafta !sa ne arati ce-ai ales....ma bate si pe mine gandul,de cate ori cumpar material de lenjerii vad niste frumuseti de perdele,draperii,nu mai zic de covoare,,,,ufff,mai rabd,la rares am de schimb cu personaje disney,astept poate reusim sa ne luam o casuta si apoi |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Galeria mea are 1,70 si am perdeaua de 3,10.Sta foarte putin cutata si imi place asa,...nu este nici prea cutata nici prea intinsa,iar draperia mea are in fiecare parte 1,10.Asa m-a sfatuit la Hornbach unde am dat comanda.Acum,depinde cat de mare vrei tu sa fie perdeaua,cat de creata sau cat de intinsa.Vad ca ti-a raspuns Carmen,.... |
|

| Eu deocamdata trebuie sa iau ptr bucatarie. Ptr restul camerelor nu am banii necesari. Abia am reusit sa luam galeria la bucatarie si urmeaza perdeaua. Gasisem una frumoasa cu niste mere pe ea, dar nu avea decat pe albastru si caramiziu, iar mie mi-ar trebui pe alb sau bej. Perdeaua o sa fie pana la nivelul caloriferului, adica doar vreo 15-20 cm mai jos fata de geam si nu o vreau nici dreapta, dar nici foarte creata...Offfff, imi da tare multa bataie de cap perdeaua asta. Imi imaginez cand va trebui sa le cumpar si pe celelalte...... |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 12/9/2011 Mesaje: 1
|
Buna...eu sunt mai noua pe aici Intamplator am gasit pozele tale, si sunt impresionata de galeriile pe care le ai la geam. Oare se poate sa-mi spui de unde le-ai achizitionat, te rog!!! SUNT SUPERBE Multumesc mult!!! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Shirel locuieste in Israel. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Petronella attached the following image(s):

|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Am fost si mi-am dat comanda de o perdeluta tare draguta pentru bucatarie ! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Si eu m-am innoit astazi cu perdelutze la salon |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Oana, Ana sant sigura ca sant frumoase perdelele voastre! Si eu ma gandesc sa le schimb pe cele franjuri.... |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Hop si eu prezent, ca sunt in pana de inspiratie ! Problema mea : la living am doi pereti opusi cu ferestre / usi de gradina mari ! Problema mea e ca as vrea sa folosesc " ceva " care sa " izoleze " putin camera : *pe un perete am geam lung de 2m , dar scurt ( are calorifer dedesubt ) si da in strada - as vrea ceva care sa nu blocheze lumina , doar .... privirile indiscrete * pe celalalt perete sunt 2.5m de usi de sticla, dau in conservator, unde sunt jucariile copiilor si - la fel, as dori sa nu se vada chiar tot
Acum am perdele simple, din voal ..... da' m'am saturat de ele ..... si ..... vreau altceva .....
Ce , nici eu nu stiu
Jaluzele orizontale din lemn tin destul de umbra ( si nu ne da soarele afara din casa ) Jaluzele verticale - exclus, ca nu le suport ( doar office )
Am vazut niste roman blinds pe voal - aici , in Ro, dar acolo nu am gasit nicaieri si de aici nu imi incape in geamantan ( sistemul de prins in perete, barele , batul reglabil etc )
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Maria & Mario wrote:Hop si eu prezent, ca sunt in pana de inspiratie ! Problema mea : la living am doi pereti opusi cu ferestre / usi de gradina mari ! Problema mea e ca as vrea sa folosesc " ceva " care sa " izoleze " putin camera : *pe un perete am geam lung de 2m , dar scurt ( are calorifer dedesubt ) si da in strada - as vrea ceva care sa nu blocheze lumina , doar .... privirile indiscrete * pe celalalt perete sunt 2.5m de usi de sticla, dau in conservator, unde sunt jucariile copiilor si - la fel, as dori sa nu se vada chiar tot Acum am perdele simple, din voal ..... da' m'am saturat de ele ..... si ..... vreau altceva ..... Ce , nici eu nu stiu Jaluzele orizontale din lemn tin destul de umbra ( si nu ne da soarele afara din casa  ) Jaluzele verticale - exclus, ca nu le suport ( doar office ) Am vazut niste roman blinds pe voal - aici , in Ro, dar acolo nu am gasit nicaieri si de aici nu imi incape in geamantan ( sistemul de prins in perete, barele , batul reglabil etc )
Pune o poza ca sa ne dam seama si venim cu ideile.Imi aduc aminte de casa ta dar totusi asa sa avem o ideea! |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Roman blinds si mie imi plac, sheer blinds sau honeybomb/cellular blinds iar sunt faine. Poate gasesti sa faci comanda pe net? |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| mikaela wrote:Roman blinds si mie imi plac, sheer blinds sau honeybomb/cellular blinds iar sunt faine. Poate gasesti sa faci comanda pe net?
Vorbiti limbi straine pt mine Imi storc si eu creierul de nuca sa pun ceva in living ca stau de aproape 3 ani cu perdele "provizorii" Bine, nici n-am varuit.. nici mobila nu am.. dar o luam incet ca nu am verifica nimeni
Fara legatura cu subiectul: Oana, esti in Ro??? O tura prin Iasi cand dai?? |
|

| Demult, demult, am promis ca pun si eu poze cu perdeluta de la bucatarie, dar am uitat ....intre timp am achizitionat perdele si la living, acum mi-a mai ramas doar etajul S.ELENA attached the following image(s):

|
|
|