Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| E super Gagaritz!Imi place alegerea ta! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Gagaritz e frumoasa!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| mersicut !!!! si eu am fost bucuroasa ca am reusit sa o schimb! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Imi doresc niste perdele fine -cred ca la fata locului voi sti pe care le vreau ,dar am vazut niste draperii romantice cu trandafiri pe o pagina din urma care mi-a placut la suflet. Vreau draperii la fiecare camera ca sa tina putin umbra ,am ceva in minte sper sa pun si in practica -dar mai dureaza.
Jaluzelele mi-au placut cand au aparut,dar acum sa nu le vad. |
|

| Ce ziceti de perdele turcuaz cu draperie maro?
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna! Aveti idee cam cat costa de cusut la o criotoreasa metrul liniar de perdea/draperie?
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Te referi la cusutul rejansei? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Pentru a evita folosirea draperiilor groase si greu de curatat eu am ales mesaj editat de moderator cu broderie manuala. Superbe. |
|

| Azi m-am uitat la perdele si draperii-o frumusete -bani sa ia . I-am luat lui Stefan perdele cu Spiderman ca sa fie set cu lenjeria .Foarte frumos colorate si dau un aer tineresc camerei. Ce mi-a placut mie mult avea doar cate o bucata si eu am nevoie de cate 2bucati asa ca mai astept . |
|

Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Oana ai fost in oras...sau te ai uitat pe net? Eu mi am luat perdele de Slava. Poate ai drum pe acolo. |
|

| Mi-am luat de la Bricostore . |
|

Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Aha aproape de tine |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| SHIREL,m-am imbolnavit la perdelele tale,.....sunt SUPERBE Pe ale tale,ANA,le stiam,dar tot m-au imbolnavit. Imi doresc si eu,...chiar am vazut multe modele,superbe dar pana nu iau mobila si nu termin cu toate finisajele nu as vrea sa bag banii in perdele,cu toate ca ma mananca palma Perdeaua trebuie sa se asorteze cu mobila neaparat?Dati-mi si mie idei de design,adica culoarea peretilor cu ce perdele se asorteaza si ce draperie.Voi cum aveti?Am vazut la SOUSOUREL,ceva si mi-a placut tare mult. |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Fetelor, pentru un geam de 2,40 metri, cata perdea trebuie sa cumpar? Ma refer la cele de voal. Soacra-mea a zis ca trebuie sa cumpar de trei ori dimensiunea geamului, dar mie mi se pare cam mult, cred ca ar sta prea cutata (cu multe falduri) si eu nu o vreau asa. Si pentru draperie????
Va rog sa ma ajutati cu un sfat caci sunt cam in ceata...... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| cam 5 metri sunt suficienti,depinde si pe ce vei monta perdeaua,daca ai sina pe tavan si este mai mare decat geamul,trebuie masurata sina |
|
|