Perdele
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Laura&Alfonso
Scris: Saturday, May 13, 2006 11:35 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/4/2006
Su referitor la Quelle ca am vazut ca s-a vorbit aici despre catalog... hainele sunt o porcarie.. materialul e de proasta calitate... cel putin eu asa am patit si nu mai cumpar de la ei.... si nu stiu cum sa ii fac sa nu imi mai trimita catalogu... ca nu e luna sa nu il gasesc in posta ....banghead
oanacatalina
Scris: Monday, November 19, 2007 2:46 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/19/2007
ma poate ajuta cineva mi-am luat o perdea si galerie si nu stiu cum se prind carligele de perdea sunt di plastic carligele
Kiki
Scris: Monday, November 19, 2007 2:51 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Niste poze, ceva, se poate? cu galeria, partea de sus a perdelei si un carlig...
shirel
Scris: Monday, November 19, 2007 7:38 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Trimite-ne fotografii si te ajutam,nu imi prea dau seama la ce te referi,trebuie sa si vedem.
delfinasa
Scris: Tuesday, November 27, 2007 6:25 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Idei de perdele si draperii ce se poarta la americani:
http://www1.macys.com/catalog/index.ognc?CategoryID=26435&PageID=26435*1*24*-1*-1&kw=Window%20Treatments&LinkType=EverGreen
http://www.lnt.com/category/index.jsp?categoryId=1331964&cp=2167013
http://www.bedbathandbeyond.com/nodePage.asp?order_num=-1&RN=94
http://www5.jcpenney.com/jcp/DepartmentHom.aspx?DeptID=25437&CatID=25437&CatTyp=DEP&Dep=Window&cmResetCat=True&CmCatId=HomePage

...cu mentiunea ca a avea o singura fereastra asa aratoasa costa de la suta de $ in sus flowers.
adynanemona
Scris: Tuesday, November 27, 2007 9:37 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/29/2007
noi ,in sufragerie , avem perdea,iar la balcon avem jaluzele
apare si anemona in fotografie,nu am doar cu pedeauahohot
florina
Scris: Tuesday, January 22, 2008 11:08 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/5/2008
Foarte frumos si interesant subiectul cu perdelele,caci aici nu se poarta perdele ca in ro si numai panele,si eu cum am o gramada de geamuri ma dispera,sa va arat ce perdele am io...si nici nu stiu ce ar merge in sufrageria de jos care e una-intr-una cu bucataria ras

Asta e la camera lu Base

Astea-s din ro in camera de sus

SI astea-s perdele in sufrageria de sus
codruta
Scris: Friday, October 10, 2008 1:04 PM
Nivel

fetelor, cam ce suma ati fi dispuse sa dati pentru o perdea?

pe mine m-au imbolnavit perdelele romane.Materialul e obisnuit , ca la orice perdea, dar sisitemul de prindere a lor mi se pare foarte ingenios.Pentru un geam de la living (de 1.8 m) ma costa in jur de 1o milioane.Iar la living am 4 geamuri.rambo Mi se pare prea mult...Dar decat sa-mi pun ceva care nu-mi place mai bine las geamurile in pielea goala si astept sa-mi mareasca salariul ca sa-mi pot cumpara perdele-n casa.
Cristy
Scris: Friday, October 10, 2008 6:33 PM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
Eu am cumparat un material pentru dormitor si le voi coase singura la masina ras sa vedem ce iese sic am gasit material foarte ieftin, cu floricele mici grena si ceva paiete dar finut de tot si aerisit, m-au costat pentru 2 geamuri mici (1.5 inaltime) 100NIS cam 25 euro am luat 3m 1/2 latime material 3 m chitara era si organza la metru (tot lat de 3 m ) cu 20 NIS metru adica 5 euro .

Draperiile m-ar costa pentru dormitor 25 euro bucata, eu iau simple din lemn sic ca in camera fetelor.

Codruta, daca ai pe cineva sa le coase (nu ar fi mare scofala de cusut) pot sa iti trimit de aici materialele.

Personal pentru dormitor nu vreau sa scot mai multi bani ras pentru salon, in functie de lustrele pe care vreau sa le fac voi alege si perdeaua, probabil ca voi lua draperii forjate sa fie mai estetice, insa meteriale tot la aceleasi preturi, ma mai gandesc eu ...
cute_babies_of_mine
Scris: Saturday, October 11, 2008 8:18 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
codruta wrote:
fetelor, cam ce suma ati fi dispuse sa dati pentru o perdea?

pe mine m-au imbolnavit perdelele romane.Materialul e obisnuit , ca la orice perdea, dar sisitemul de prindere a lor mi se pare foarte ingenios.Pentru un geam de la living (de 1.8 m) ma costa in jur de 1o milioane.Iar la living am 4 geamuri.rambo Mi se pare prea mult...Dar decat sa-mi pun ceva care nu-mi place mai bine las geamurile in pielea goala si astept sa-mi mareasca salariul ca sa-mi pot cumpara perdele-n casa.

Intr-adevar, sunt perdele care ajung la cateva milioane metrul liniar. Si se adauga banda pentru pliuri, si material de trei ori mai mult pentru pliuri, si sina, si carlige, si manopera, si... eventual draperie... Eu mi-am luat saptamana aceasta perdea noua in sufragerie. Are de acoperit doi metri, am platit 6m, plus restul, si am ajuns la aproape 3 milioane. Dar era doar 38 RON metrul.
Sfefania_Johansson
Scris: Saturday, October 11, 2008 5:19 PM
Nivel

Inregistrat: 10/24/2007
Sfefania_Johansson
Scris: Saturday, October 11, 2008 5:21 PM
Nivel

Inregistrat: 10/24/2007
codruta
Scris: Monday, October 13, 2008 7:39 AM
Nivel

Cristy wrote:
Eu am cumparat un material pentru dormitor si le voi coase singura la masina ras sa vedem ce iese sic am gasit material foarte ieftin, cu floricele mici grena si ceva paiete dar finut de tot si aerisit, m-au costat pentru 2 geamuri mici (1.5 inaltime) 100NIS cam 25 euro am luat 3m 1/2 latime material 3 m chitara era si organza la metru (tot lat de 3 m ) cu 20 NIS metru adica 5 euro .

Draperiile m-ar costa pentru dormitor 25 euro bucata, eu iau simple din lemn sic ca in camera fetelor.

Codruta, daca ai pe cineva sa le coase (nu ar fi mare scofala de cusut) pot sa iti trimit de aici materialele.

Personal pentru dormitor nu vreau sa scot mai multi bani ras pentru salon, in functie de lustrele pe care vreau sa le fac voi alege si perdeaua, probabil ca voi lua draperii forjate sa fie mai estetice, insa meteriale tot la aceleasi preturi, ma mai gandesc eu ...

cristy, esti foarte dragutacomputerlove
nu materialele ar fi problema ci sistemul de prindere si rulare e tare scump banghead Nu stiu daca am voie sa dau un link catre un site romanesc unde am gasit sistemul respectiv...eu i-am gasit la o expozitie si n-am fost pe faza sa fac poze, sa vezi exact despre ce e vorba.
La medeea in camera am luat ceva dragut , cu winnie, desigur la 29,7 ron metrul si mi-l cos cei de la magazinul de unde am luat. Mai trebuie sa-i iau si perdele de noapte dar n-am gasit ceva sa-mi placa, asa ca mai caut.
Cristy
Scris: Monday, October 13, 2008 9:42 AM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
Aici au sisteme foarte simple. ..ori bagi batul in tiv facut si gata (cam asa ceva am sa fac si eu)
Iar pt salon am sa fac un tiv dublu si inalt si am sa pun capse cu gauri mari si in el eintroduc tija ... arata ingenios si destul de frumos coeur

Ai si niste sisteme cu carlige maseluta nu vreau din acelea fool

Cum sunt cele ale Florinei, simple, practice si de efect ras
shirel
Scris: Tuesday, October 14, 2008 7:28 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Cred ca despre asa ceva spunea Cristy.Eu tot asa am ,dar eu pun perdele duble deci o parte care nu este transparenta si alta care este din organza transparenta si de aceea pot tot timpul sa schimb dupa cum imi place .
Uitati despre ce vorbesc ,ma pot juca cum vreau cu perdeau.

(stranse inauntru si pot fi strise doar perdele din fata)

Eu in general prefer perdele usoare ca sa le pot monta usor deci foarte practice nu saimi asetp barbatul sa vina sa mi le dea jos cand vreau sa le spal!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.