|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| Su referitor la Quelle ca am vazut ca s-a vorbit aici despre catalog... hainele sunt o porcarie.. materialul e de proasta calitate... cel putin eu asa am patit si nu mai cumpar de la ei.... si nu stiu cum sa ii fac sa nu imi mai trimita catalogu... ca nu e luna sa nu il gasesc in posta .... |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/19/2007 Mesaje: 82
| ma poate ajuta cineva mi-am luat o perdea si galerie si nu stiu cum se prind carligele de perdea sunt di plastic carligele |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Niste poze, ceva, se poate? cu galeria, partea de sus a perdelei si un carlig... |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Trimite-ne fotografii si te ajutam,nu imi prea dau seama la ce te referi,trebuie sa si vedem. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Idei de perdele si draperii ce se poarta la americani: http://www1.macys.com/catalog/index.ognc?CategoryID=26435&PageID=26435*1*24*-1*-1&kw=Window%20Treatments&LinkType=EverGreen http://www.lnt.com/category/index.jsp?categoryId=1331964&cp=2167013 http://www.bedbathandbeyond.com/nodePage.asp?order_num=-1&RN=94 http://www5.jcpenney.com/jcp/DepartmentHom.aspx?DeptID=25437&CatID=25437&CatTyp=DEP&Dep=Window&cmResetCat=True&CmCatId=HomePage
...cu mentiunea ca a avea o singura fereastra asa aratoasa costa de la suta de $ in sus . |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/29/2007 Mesaje: 782
| noi ,in sufragerie , avem perdea,iar la balcon avem jaluzele apare si anemona in fotografie,nu am doar cu pedeaua |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/5/2008 Mesaje: 40
| Foarte frumos si interesant subiectul cu perdelele,caci aici nu se poarta perdele ca in ro si numai panele,si eu cum am o gramada de geamuri ma dispera,sa va arat ce perdele am io...si nici nu stiu ce ar merge in sufrageria de jos care e una-intr-una cu bucataria
Asta e la camera lu Base
Astea-s din ro in camera de sus
SI astea-s perdele in sufrageria de sus
|
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| fetelor, cam ce suma ati fi dispuse sa dati pentru o perdea?
pe mine m-au imbolnavit perdelele romane.Materialul e obisnuit , ca la orice perdea, dar sisitemul de prindere a lor mi se pare foarte ingenios.Pentru un geam de la living (de 1.8 m) ma costa in jur de 1o milioane.Iar la living am 4 geamuri. Mi se pare prea mult...Dar decat sa-mi pun ceva care nu-mi place mai bine las geamurile in pielea goala si astept sa-mi mareasca salariul ca sa-mi pot cumpara perdele-n casa. |
|
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Eu am cumparat un material pentru dormitor si le voi coase singura la masina sa vedem ce iese am gasit material foarte ieftin, cu floricele mici grena si ceva paiete dar finut de tot si aerisit, m-au costat pentru 2 geamuri mici (1.5 inaltime) 100NIS cam 25 euro am luat 3m 1/2 latime material 3 m era si organza la metru (tot lat de 3 m ) cu 20 NIS metru adica 5 euro .
Draperiile m-ar costa pentru dormitor 25 euro bucata, eu iau simple din lemn ca in camera fetelor.
Codruta, daca ai pe cineva sa le coase (nu ar fi mare scofala de cusut) pot sa iti trimit de aici materialele.
Personal pentru dormitor nu vreau sa scot mai multi bani pentru salon, in functie de lustrele pe care vreau sa le fac voi alege si perdeaua, probabil ca voi lua draperii forjate sa fie mai estetice, insa meteriale tot la aceleasi preturi, ma mai gandesc eu ... |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| codruta wrote:fetelor, cam ce suma ati fi dispuse sa dati pentru o perdea? pe mine m-au imbolnavit perdelele romane.Materialul e obisnuit , ca la orice perdea, dar sisitemul de prindere a lor mi se pare foarte ingenios.Pentru un geam de la living (de 1.8 m) ma costa in jur de 1o milioane.Iar la living am 4 geamuri. Mi se pare prea mult...Dar decat sa-mi pun ceva care nu-mi place mai bine las geamurile in pielea goala si astept sa-mi mareasca salariul ca sa-mi pot cumpara perdele-n casa.
Intr-adevar, sunt perdele care ajung la cateva milioane metrul liniar. Si se adauga banda pentru pliuri, si material de trei ori mai mult pentru pliuri, si sina, si carlige, si manopera, si... eventual draperie... Eu mi-am luat saptamana aceasta perdea noua in sufragerie. Are de acoperit doi metri, am platit 6m, plus restul, si am ajuns la aproape 3 milioane. Dar era doar 38 RON metrul. |
|
Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 2267
| cateva idei de draperii de Craciun
http://www.textilonnet.se/default.asp?pgid=279 |
|
Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 2267
| si alte modele de draperii
http://www.textilonnet.se/default.asp?pgid=276 |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| Cristy wrote:Eu am cumparat un material pentru dormitor si le voi coase singura la masina sa vedem ce iese am gasit material foarte ieftin, cu floricele mici grena si ceva paiete dar finut de tot si aerisit, m-au costat pentru 2 geamuri mici (1.5 inaltime) 100NIS cam 25 euro am luat 3m 1/2 latime material 3 m era si organza la metru (tot lat de 3 m ) cu 20 NIS metru adica 5 euro . Draperiile m-ar costa pentru dormitor 25 euro bucata, eu iau simple din lemn ca in camera fetelor. Codruta, daca ai pe cineva sa le coase (nu ar fi mare scofala de cusut) pot sa iti trimit de aici materialele. Personal pentru dormitor nu vreau sa scot mai multi bani pentru salon, in functie de lustrele pe care vreau sa le fac voi alege si perdeaua, probabil ca voi lua draperii forjate sa fie mai estetice, insa meteriale tot la aceleasi preturi, ma mai gandesc eu ...
cristy, esti foarte draguta nu materialele ar fi problema ci sistemul de prindere si rulare e tare scump Nu stiu daca am voie sa dau un link catre un site romanesc unde am gasit sistemul respectiv...eu i-am gasit la o expozitie si n-am fost pe faza sa fac poze, sa vezi exact despre ce e vorba. La medeea in camera am luat ceva dragut , cu winnie, desigur la 29,7 ron metrul si mi-l cos cei de la magazinul de unde am luat. Mai trebuie sa-i iau si perdele de noapte dar n-am gasit ceva sa-mi placa, asa ca mai caut. |
|
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Aici au sisteme foarte simple. ..ori bagi batul in tiv facut si gata (cam asa ceva am sa fac si eu) Iar pt salon am sa fac un tiv dublu si inalt si am sa pun capse cu gauri mari si in el eintroduc tija ... arata ingenios si destul de frumos
Ai si niste sisteme cu carlige nu vreau din acelea
Cum sunt cele ale Florinei, simple, practice si de efect
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Cred ca despre asa ceva spunea Cristy.Eu tot asa am ,dar eu pun perdele duble deci o parte care nu este transparenta si alta care este din organza transparenta si de aceea pot tot timpul sa schimb dupa cum imi place . Uitati despre ce vorbesc ,ma pot juca cum vreau cu perdeau.
(stranse inauntru si pot fi strise doar perdele din fata)
Eu in general prefer perdele usoare ca sa le pot monta usor deci foarte practice nu saimi asetp barbatul sa vina sa mi le dea jos cand vreau sa le spal! |
|
|