Pentru un milion de dolari...
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ingerash
Scris: Sunday, October 5, 2008 6:56 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Nu ,sa continuam..eu clar ...nu as putea sa fac asa ceva angel ,iar daca sotul ar face-o ...bataus bataus bataus ...bani jos si iesi pe usa!hohot hohot hohot hohot
bulibuli
Scris: Sunday, October 5, 2008 9:30 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
aa deci nu esti de acord, dar banii ii vrei, raman la tine hohot hohot hohot pai cum n-a muncit omul pt ei?? sunt banii lui hohot hohot hohot
Miri
Scris: Sunday, October 5, 2008 9:32 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Uite cum reusiti voi sa ma binedispuneti!computerlove
ingerash
Scris: Sunday, October 5, 2008 9:55 PM
Nivel

Inregistrat: 1/17/2008
bulibuli wrote:
aa deci nu esti de acord, dar banii ii vrei, raman la tine hohot hohot hohot pai cum n-a muncit omul pt ei?? sunt banii lui hohot hohot hohot

...cei al lui e si al meu..ras hohot hohot hohot hohot ...

...continuarea...iesi pe usa ...sa mai aducihohot hohot hohot hohot hearts daca ar sti ce scriu eu banghead banghead banghead hohot hohot hohot hohot sper sa nu facaalcool

Miri pupici pupici pupici pupici
Miri
Scris: Sunday, October 5, 2008 10:02 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Mai, voi im amintiti de un Mos Craciun mai special, postat anul trcut pe forum, dar nu era disponibil decat in shura.....hohot
Cat haz am mai facut pe tema aia!(a se citi "shura")
raly
Scris: Friday, September 18, 2009 9:26 PM
Nivel

Inregistrat: 12/17/2007
As vrea sa vad topicul asta activ pe un forum de barbati sa vedem ce ar raspunde ei!hohot hohot hohot hohot
carla
Scris: Friday, September 18, 2009 9:54 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Raly,ai dezgropat mortii?Eu nu vazusem subiectul inainte.MI-ar prinde bine un milion de dolari,dar cine-i dispus sa mi-l ofere?
mariutza_mea
Scris: Friday, September 18, 2009 10:05 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/5/2008
eu as zice DA mai ales cu tipul asta computerlove cu atat mai mult cu cat nu am obligatii fata de nici un barbat sic sic

nu as spune daca ar fi vreun cheag ceva :018:
Lilly of the valley
Scris: Friday, September 18, 2009 10:21 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Initial nu am citit topicul, dar m-am gandit tot la Robert si Demi. Mi-a placut Propunere indecenta.thumright
raly
Scris: Friday, September 18, 2009 10:28 PM
Nivel

Carla,nu am dezgropat mortii da m-am mai amuzat si eu umpic!hohot hohot Si unde vezi mort ca astia chiar vii sunt!hohot hohot hohot
t-mihaela
Scris: Saturday, September 19, 2009 12:31 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Mai ales acum cu criza...il astept si eu pe ala cu milionul alcool
o fericita
Scris: Saturday, September 19, 2009 12:42 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/18/2009
Acum pe criza eu si iubitul meu ne-am gandit sa strangem bani pt o casa dar cu greu ii producem desi ne dam toata silinta.Nu acceptam ajutor de la parinti caci stim ca apoi ne vor striga asa ca mai bine muncim noi pt noihearts
raly
Scris: Saturday, September 19, 2009 6:50 AM
Nivel

t-mihaela wrote:
Mai ales acum cu criza...il astept si eu pe ala cu milionul alcool

hohot hohot hohot hohot
PrincessLilou
Scris: Tuesday, September 21, 2010 10:01 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/4/2009
tentatia e mare...daca as face-o insa, nu cred ca as mai avea o relatie buna cu sotul...poate sa spuna cine-o vrea ca nu conteaza...conteaza si pentru el si pentru tine...ar strica totul...asa ca daca vrei motiv de divort...ras
LilianaD
Scris: Thursday, March 22, 2012 11:48 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/22/2011
Am citit topicul cap-coada, m-am si distrat, dar v-am si analizat un pic raspunsurile si mi-am pus si eu intrebarea si raspunsul meu , in momentul acesta este categoric DA, AS ACCEPTA.
Si sa va si explic de ce...daca ar fi sa dea norocul peste mine si sa vina unu cu milionu de dolari in buzunar si sa-mi si placa persoana, de ce nu? Am citit pe-aici ca unele dintre voi asteptati sa ajungeti batrane si vaduve pentru a lua in calcul varianta.Eu consider ca sunt suficient de batrana, adica daca astept mai mult, ar trebui sa dau eu milionu si n-am de unde,deci ori acu,ori niciodata,... iar vaduva....nuuu....lasa mai bine sa ne bucuram impreuna de bani, parca daca n-ai cu cine sa-i imparti, nici nu te mai bucuri de ei, si-atunci la ce folos atata sacrificiu ?sic
Daca pe sot l-ar deranja...e simplu...nu i-as spune, iar cu constiinta mea...ma descurc eu cumva ras
Poate daca as fi citit intrebarea asta acum cativa ani, raspunsul ar fi fost cu totul altul, dar acum, cand am si eu niste ani...de ce nu mi-as face un hatar ? si mai mult de-atat sa-mi asigur si batranetile...
Eiiii....dar asta ipotetic vorbind, pentru ca stiti cum e...filmul e frumos, dar totusi e doar film...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.