Pentru sufletelul meu
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Maria & Mario
Scris: Wednesday, August 5, 2009 8:23 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Ce ocupate sunteti , bravoooo !
Terapie curata , nu ?
2 Pitici, colierul e superb !
Anabella, vreau sa te vad imbracataaaa ! Rochia verde si maieul cu dungulite..... wow ! Nu mai vorbesc de tricourile piticului ! newclap
Miha , te-ai apucat de sutien asortat chilotilor crosetati ? Sa ne mai arati si noua cu ce te doftoricesti la sufletel ! topai

Eu nu mai vreau de vara ! Deja ma vad intoarsa acasa , la ploaie ! closedtopic
marivic
Scris: Wednesday, August 5, 2009 8:36 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Fetelor,sunt superbe lucrusoarele pe care le-ati achizitionat.Sa le purtati sanatoase!Anabella,imbraca-te sa te vad cu rochita verde,imi place tare mult,....si cealata este frumoasa,si tricoul si cele ale lui Rik,sa le porti sanatoasa!pupici pupici computerlove
Monique,arati super!Si iti sta nemaipomenit cu culoarea ,se asorteaza cu ochii tai,...pupici computerlove
Bravo tuturor pt.achizitii si sa le purtati cu placere si sanatoase!newclap newclap newclap computerlove computerlove
Laura
Scris: Wednesday, August 5, 2009 5:01 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/8/2006
Pentru sufletul meu, mi-am achizitionat astazi o crema de la Oriflame, pe care o ador pur si simplu. angel
Felicitari fetelor pentru cumparaturi, sunt de-a dreptul adorabile. pupici newclap newclap newclap
delfinasa
Scris: Wednesday, August 5, 2009 7:12 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
t-mihaela wrote:

hohot Vaaaai, ce ma regasesc si eu in ce zici tu aici...mie mi-e teama daca o veni taica-meu la mine sa nu se sperie ,\sau sa-l apuce plansul ca ce a ajuns fata lui hohot

Asa o sa se intample, chiar daca n-o sa-ti arate...o sa realizeze ca ceea ce a visat el pentru tine nu se poate transpune in realitate, ca nu poate compara familia ta cu a lor -parintilor tai- sau a altora si o sa inteleaga ca trebuie sa fie fericit pentru tine pentru ca tu esti fericita asa. La inceput va avea un soc (din cate am surprins la ai mei pot spune ca a fost destul de puternic), pentru ca va vedea live ceea ce i-ai povestit tu, plus inca multe altele nevazute de el, dar o sa-i treaca dupa ce va trai acolo cu voi o perioada.
Mela
Scris: Wednesday, August 5, 2009 9:14 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Adriana,ce eleganta esti love o doamna adevarata bravo

felicitari tuturor pentru fiecare achizitie firstprize

pentru sufletul meu,eu am cumparat carti in limba romana,pentru mine si pentru copii.sunt obisnuita sa citesc,mi-am mai dus cateva carti in Belgia si anul trecut,imi era dor de altele noi angel Larisuca se pare ca imi mosteneste pasiunea,as putea sa-i spun povesti zi si noapte newclap Mihaita e baietel,prefera sa se joace cu masinute,dar tot l-am atras cu o carticica potrivita varstei lui thumleft

TeosOf
Scris: Wednesday, August 5, 2009 9:24 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
Laura, Samibravo bravo felicitari pt noile si utilele achizitii!
snowdrop
Scris: Saturday, August 8, 2009 9:19 AM
Nivel

Inregistrat: 3/26/2007
yes yes yes Aseara am fost prin magazine!!! yes yes yes
Pentru sufletelul meu mi-am luat o pereche de pantaloni deasupra gleznei, o bluzica asortata si o camasuta. Azi am de gand sa continui si sa aleg si pentru pitic ceva, mai ales ca incepe gradinita peste o luna si putin ...
Ce bine e sa ai grija si de sufletel, macar putin!!!!
carla
Scris: Saturday, August 8, 2009 2:44 PM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2007
Adrana,arati minunat cum te-ai "echipat".Felicitarinewclap
Mi-am cumparat si eu 2 bluze ieri,acelasi model,culori diferite,dar cum nu ma puteam hotara asupra culorii,le-am luat pe amandoua.Dar mai important,azi,am facut ceea ce n-am facut de mult si-mi doream foarte mult sa fac:am cusut la masina,mi-am terminat o fusta inceputa acum 3 aniyes
Ana
Scris: Saturday, August 8, 2009 3:04 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
carla wrote:
Adrana,arati minunat cum te-ai "echipat".Felicitarinewclap
Mi-am cumparat si eu 2 bluze ieri,acelasi model,culori diferite,dar cum nu ma puteam hotara asupra culorii,le-am luat pe amandoua.Dar mai important,azi,am facut ceea ce n-am facut de mult si-mi doream foarte mult sa fac:am cusut la masina,mi-am terminat o fusta inceputa acum 3 aniyes
fELICITARI cARLA!!!newclap newclap newclap newclap
TeosOf
Scris: Sunday, August 9, 2009 6:22 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
Haideti fetelor, veniti si cu pozemajoreta majoreta

Carla, Andru, sa le purtati cu placere!topai
oanamaria
Scris: Thursday, August 13, 2009 12:28 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Pentru sufletul meu mi-am cumparat niste rame foto superbe din scoici si niste clame dragute de par si m-am rasfat la plaja privindu-mi sotul si copilul balacindu-se in valuri!Si mi-am luat si bijuterii din scoici ca tare mult imi plac!
Rody
Scris: Thursday, August 13, 2009 1:08 PM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
Bravo fetelor pt achizitibravo
Rody
Scris: Thursday, August 13, 2009 1:21 PM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
Si eu mi-am luat pt sufletelul meu o centra de masaj pt burtica si un aparat de masat saniiras sic

P.S nu ma-m pozat cu aparatura pe sanii cai prea multa lume pe aiciras sic sic sic
Alina
Scris: Thursday, August 13, 2009 1:43 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Wow, Rody, sa le folosesti cu placere. Pentru sani, la ce rezultate te astepti?

Oanamaria, sa le stapanesti sanatoasa.

Later edit: Rody, ce frumos e mobilierul din camera lui Elodie. newclap
cristinaflorina
Scris: Thursday, August 13, 2009 1:58 PM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2008
Eu mi-am luat doar o pereche de pantaloni trei sferturi albi simpli ca mai mult nu ne permitem momentan.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.