Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Ce ocupate sunteti , bravoooo ! Terapie curata , nu ? 2 Pitici, colierul e superb ! Anabella, vreau sa te vad imbracataaaa ! Rochia verde si maieul cu dungulite..... wow ! Nu mai vorbesc de tricourile piticului ! Miha , te-ai apucat de sutien asortat chilotilor crosetati ? Sa ne mai arati si noua cu ce te doftoricesti la sufletel !
Eu nu mai vreau de vara ! Deja ma vad intoarsa acasa , la ploaie ! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Fetelor,sunt superbe lucrusoarele pe care le-ati achizitionat.Sa le purtati sanatoase!Anabella,imbraca-te sa te vad cu rochita verde,imi place tare mult,....si cealata este frumoasa,si tricoul si cele ale lui Rik,sa le porti sanatoasa! Monique,arati super!Si iti sta nemaipomenit cu culoarea ,se asorteaza cu ochii tai,... Bravo tuturor pt.achizitii si sa le purtati cu placere si sanatoase! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Pentru sufletul meu, mi-am achizitionat astazi o crema de la Oriflame, pe care o ador pur si simplu. Felicitari fetelor pentru cumparaturi, sunt de-a dreptul adorabile. |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| t-mihaela wrote: Vaaaai, ce ma regasesc si eu in ce zici tu aici...mie mi-e teama daca o veni taica-meu la mine sa nu se sperie ,\sau sa-l apuce plansul ca ce a ajuns fata lui
Asa o sa se intample, chiar daca n-o sa-ti arate...o sa realizeze ca ceea ce a visat el pentru tine nu se poate transpune in realitate, ca nu poate compara familia ta cu a lor -parintilor tai- sau a altora si o sa inteleaga ca trebuie sa fie fericit pentru tine pentru ca tu esti fericita asa. La inceput va avea un soc (din cate am surprins la ai mei pot spune ca a fost destul de puternic), pentru ca va vedea live ceea ce i-ai povestit tu, plus inca multe altele nevazute de el, dar o sa-i treaca dupa ce va trai acolo cu voi o perioada. |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Adriana,ce eleganta esti o doamna adevarata
felicitari tuturor pentru fiecare achizitie
pentru sufletul meu,eu am cumparat carti in limba romana,pentru mine si pentru copii.sunt obisnuita sa citesc,mi-am mai dus cateva carti in Belgia si anul trecut,imi era dor de altele noi Larisuca se pare ca imi mosteneste pasiunea,as putea sa-i spun povesti zi si noapte Mihaita e baietel,prefera sa se joace cu masinute,dar tot l-am atras cu o carticica potrivita varstei lui
|
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Laura, Sami felicitari pt noile si utilele achizitii! |
|

Inregistrat: 3/26/2007 Mesaje: 1462
| Aseara am fost prin magazine!!! Pentru sufletelul meu mi-am luat o pereche de pantaloni deasupra gleznei, o bluzica asortata si o camasuta. Azi am de gand sa continui si sa aleg si pentru pitic ceva, mai ales ca incepe gradinita peste o luna si putin ... Ce bine e sa ai grija si de sufletel, macar putin!!!! |
|

Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Adrana,arati minunat cum te-ai "echipat".Felicitari Mi-am cumparat si eu 2 bluze ieri,acelasi model,culori diferite,dar cum nu ma puteam hotara asupra culorii,le-am luat pe amandoua.Dar mai important,azi,am facut ceea ce n-am facut de mult si-mi doream foarte mult sa fac:am cusut la masina,mi-am terminat o fusta inceputa acum 3 ani |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| carla wrote:Adrana,arati minunat cum te-ai "echipat".Felicitari Mi-am cumparat si eu 2 bluze ieri,acelasi model,culori diferite,dar cum nu ma puteam hotara asupra culorii,le-am luat pe amandoua.Dar mai important,azi,am facut ceea ce n-am facut de mult si-mi doream foarte mult sa fac:am cusut la masina,mi-am terminat o fusta inceputa acum 3 ani fELICITARI cARLA!!! |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Haideti fetelor, veniti si cu poze
Carla, Andru, sa le purtati cu placere! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Pentru sufletul meu mi-am cumparat niste rame foto superbe din scoici si niste clame dragute de par si m-am rasfat la plaja privindu-mi sotul si copilul balacindu-se in valuri!Si mi-am luat si bijuterii din scoici ca tare mult imi plac! |
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Bravo fetelor pt achiziti |
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Si eu mi-am luat pt sufletelul meu o centra de masaj pt burtica si un aparat de masat sanii
 P.S nu ma-m pozat cu aparatura pe sanii cai prea multa lume pe aici |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Wow, Rody, sa le folosesti cu placere. Pentru sani, la ce rezultate te astepti?
Oanamaria, sa le stapanesti sanatoasa.
Later edit: Rody, ce frumos e mobilierul din camera lui Elodie. |
|

Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| Eu mi-am luat doar o pereche de pantaloni trei sferturi albi simpli ca mai mult nu ne permitem momentan. |
|
|