Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| mariuta wrote:imi place la nebunie sa ma asortez cu fiimea, avem multe bluzite si tricouri la fel
Am crezut ca numai eu am acest pitic pe creier. Ma bucur ca nu-s singura. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 7/2/2009 Mesaje: 79
| Superbe fete! 
Pentru sufletul meu :
 si

Suficient!!! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Monique.... finutza ...si frumoasa...iti sta tare bine!!! Felicitari!!!
2 pitici....foarte frumos!!! |
|

| Pentru sufletelul meu azi mi-am cumparat: o rochita....verde (sa ma mance vacuta)
 un maieut...pentru gravidutze

o alta rochita

o fustita rozica....

si nu l-am uitat pe rik cu doua tricoase

|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2007 Mesaje: 636
| Si eu in ultima vreme mi-am tot cumparat lucrusoare pentru sufletelul meu. Doua perechi de cercei, o rochita/bluza(in functie de unde merg cu ea, parc sau servici) verde-oliv-maro, niste pantaloni si niste tricouri, o geanta.... ca acum e sezon de reduceri pe la magazinele mele preferate. |
|

| Roxie wrote:Si eu in ultima vreme mi-am tot cumparat lucrusoare pentru sufletelul meu. Doua perechi de cercei, o rochita/bluza(in functie de unde merg cu ea, parc sau servici) verde-oliv-maro, niste pantaloni si niste tricouri, o geanta.... ca acum e sezon de reduceri pe la magazinele mele preferate. pozici,pozici |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Anabela, ce frumoase sunt rochitele! Bravo mamici ca va ocupati si de sufletelul voatru. Eu in ultima vreme parca am cam uitat. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Pentru sufletelul meu mi-am cumparat azi o rochita office crem. Mai vreau niste margele negre si mari la ea |
|

| petro wrote:Pentru sufletelul meu mi-am cumparat azi o rochita office crem. Mai vreau niste margele negre si mari la ea vrem sa vedem
|
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| 2pitici,
Anabella, . |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| 2pitici superb colier!
Anabella foarte frumoase si ale tale si ale piticutului. |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17817
| Anabela, sunt foarte frumoase ! Mi-a placut in special prima rochita si fustita roz ! Ce as mai purta si eu roz din ala, dar parca nu mai imi vine la 36 de ani
Sa le stapanesti sanatoasa ! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Eu pentru sufletul meu imi beau cafeaua aici in liniste cu voi in timp ce piticii mei dorm, hainele nu ma mai atrag ca altadata ca nici n-am unde le purta Si tot pentru sufletul meu imi fac comenzi de ate de crosetat, si crosetez kestii pe catre nu le port niciodata :018: Si tot pentru sufletul meu i-am confiscat telefonul lui Kaze ca am descoperit ca era mai smeker ca al meu |
|

| AdrianaC wrote:Anabela, sunt foarte frumoase ! Mi-a placut in special prima rochita si fustita roz ! Ce as mai purta si eu roz din ala, dar parca nu mai imi vine la 36 de ani Sa le stapanesti sanatoasa ! Multumesc mult mamii...da prima rochita imi place si mie mult si imi vine bine si acuma dar mai bine dupa ce nasc....voi face o pozica sa vedeti cum se aseaza acuma si dupa ce nasc!! AAAA....si sa stii ca rozul nu te intreaba ce varsta ai...asa ca indrazneste!!!
ALINA,TEO |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Felicitari, fetelor, ca aveti grija si de sufletelele voastre! Sa purtati sanatoase si frumoase noile achizitii! Sunt minunate! |
|
|