Pentru sufletelul meu
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ana
Scris: Wednesday, July 29, 2009 3:08 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
dance dance abia astept pozicile!!!
ingerash
Scris: Wednesday, July 29, 2009 3:15 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Felicitari Adriana!firstprize Arati superb cu noile achizitii!love love coeur Astept pozele majoreta majoreta majoreta majoreta
monique
Scris: Wednesday, July 29, 2009 7:32 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Draga mea Adriana... m-ai lasat fara cuvinte. Taaare frumoasa esti, ai slabit f tare, iar hainutele iti vin ca si turnate! Bravo!

Eu... asa balenutza cum sunt, mi-am cumparat ieri o rochita care se poate modifica, se poate purta si lunga, sau ca si fusta. Am si o pozica facuta din fata, ca asa par si eu mai supla!sic

cute_babies_of_mine
Scris: Wednesday, July 29, 2009 9:04 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Adriana, nu regreti ca nu ai luat catelul??? Westie... ce dor mi s-a facut de Six!
Revenind la subiect, arati minunat cu noile tinute! hearts hearts hearts
Monique, care balenuta??? Unde vezi tu asa ceva? Tipar poate... ca esti atat de slaba... Numai burtica e de tine!
TeosOf
Scris: Wednesday, July 29, 2009 9:14 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/4/2008
Moniquenewclap newclap frumoasa rochita, dar si posesoare e superba!!!love Eu nu vad nicio balenutza?

Adriana, te asteptam cu poze. Ma bucur ca iti vin sandalele.
Maria & Mario
Scris: Wednesday, July 29, 2009 9:42 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Monique bravo bravo bravo
Alina
Scris: Wednesday, July 29, 2009 9:47 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Monique, computerlove computerlove .
AdrianaC
Scris: Wednesday, July 29, 2009 9:54 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Monique, esti o graviduta superba ! Felicitari pentru achizitie, iti sta foarte bine si cred ca o sa vina bine si ca fusta, am mai vazut si eu modelul asta si era purtat ca fusta, arata super newclap newclap newclap
ingerash
Scris: Wednesday, July 29, 2009 10:13 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Moniquelove love love arati super bine!Esti o graviduta foarte frumoasa!love Felicitari pentru achizitienewclap newclap
monique
Scris: Wednesday, July 29, 2009 11:50 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Cute, TeosOf, Oana, Alina, Adriana, Ingeras, multumesc pentru aprecieri. Va pup si va multumesc ca-mi ridicati moralul in miez de noapte, cand chiar nu ma mai pot suporta din cauza burtii hearts hearts hearts !
delfinasa
Scris: Thursday, July 30, 2009 2:15 AM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Adri, felicitari, arati bestial! Noile achizitii sunt super, sa le porti sanatoasa multi ani!bravo cool

Si tu, Moni, esti o frumoasa, cum ai fost mereu! Si cu burtica esti si mai frumoasacomputerlove

Sufletelul meu si-a schimbat afinitatile de cand a sosit pe alt taram: de la birou, business meetings la...cratita, mama 24/24, 7/7. Asa ca toate s-au aranjat in consecinta: de la toalete pe zile, de seara, de ocazii, gentaroaie, pantofaraie, sandalaraie, bijuuri, tot felul de accesorii, am ajuns in imbracaminte sport sau blugi, adidasi, papuci, geci sport, un gloss si uneori un rimel. (sa nu mai spun ca si masurile mi s-au schimbat dramatic banghead). Cand nu ies in trening, imi mai pun cate-un accesoriu si ma uit de 2 ori in oglinda. La ocazii imi cumpar cate ceva mai deosebit -asta ca nu mai incap deloc in ce am-, petrec mai mult timp sa ma bibilesc, in rest, pot sa spun ca, pe langa cumparaturile de casa, mancare, pentru K, cadouri, imi cumpar mereu cate ceva pentru mine: azi o pereche de papuci, saptamana viitoare o noua oja, ba o cremita, ba o bluza, o vopseluta, ba gasesc un sutien, pantalon in sale etc, asa ca, chiar daca nu mai arat ca o zana, si-asa baba cloanta tot fac ceva pentru sufletul meu ras sic
t-mihaela
Scris: Thursday, July 30, 2009 5:30 AM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
delfinasa wrote:

Sufletelul meu si-a schimbat afinitatile de cand a sosit pe alt taram: de la birou, business meetings la...cratita, mama 24/24, 7/7. Asa ca toate s-au aranjat in consecinta: de la toalete pe zile, de seara, de ocazii, gentaroaie, pantofaraie, sandalaraie, bijuuri, tot felul de accesorii, am ajuns in imbracaminte sport sau blugi, adidasi, papuci, geci sport, un gloss si uneori un rimel. (sa nu mai spun ca si masurile mi s-au schimbat dramatic banghead). Cand nu ies in trening, imi mai pun cate-un accesoriu si ma uit de 2 ori in oglinda. La ocazii imi cumpar cate ceva mai deosebit -asta ca nu mai incap deloc in ce am-, petrec mai mult timp sa ma bibilesc, in rest, pot sa spun ca, pe langa cumparaturile de casa, mancare, pentru K, cadouri, imi cumpar mereu cate ceva pentru mine: azi o pereche de papuci, saptamana viitoare o noua oja, ba o cremita, ba o bluza, o vopseluta, ba gasesc un sutien, pantalon in sale etc, asa ca, chiar daca nu mai arat ca o zana, si-asa baba cloanta tot fac ceva pentru sufletul meu ras sic

hohot Vaaaai, ce ma regasesc si eu in ce zici tu aici...mie mi-e teama daca o veni taica-meu la mine sa nu se sperie ,\sau sa-l apuce plansul ca ce a ajuns fata lui hohot
bulibuli
Scris: Thursday, July 30, 2009 5:50 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
mama Alessiei wrote:

Bulibuli, nu te supara, se mai intimpla si la altii sa pateasca la fel "dupa 2 spalari";
ti-a placut la momentul respectiv si ...macar daca te pozai imediat cu bluzita aveai o amintire alcool alcool alcool; oricum ne lasam de multe ori prada primei impresii, achizitionam daca ne sta bine si ne place in acel moment "uitind" sa cercetam cu atentie calitatea;
bluzita era "pentru sufletelul tau" de care trebuie sa ai grija permanent - asa ca...fruntea sus si...alta bluza la rind (cu care iti urez sa fii mai norocoasa) pupici pupici pupici

Spor la cumparaturi, fetele majoreta majoreta majoreta

Ei, mi-a trecut de atunci, nu era vorba neaparat de bluza si de banii aruncati dar m-am enervat ca era luata de la un magazin de unde cumpar de ani de zile ca aduce lucruri mai deosebite - gen ie, etc. Dar acum vad ca s-a schimbat si sefa, si marfa - e mai in pas cu moda, si calitatea - lasa mult de dorit... deci inca un magazin taiat de pe lista preferintelor.. asta e, n-o sa aiba succes, poate trebuia sa ma duc sa-i arat, nu ca sa mi-o schimbe sau ceva (ca stiu ca nu am nicio sansa..) ci doar asa sa-i stric renumele.. nemeritat. Chiar in timp ce probam am auzit-o pe noua sefa ca vorbea cu cineva "da, imi merge bine aici, ca vin clientele vechi ale magazinului..." Ei, eu cred ca n-o sa mai vina..
mama Alessiei
Scris: Thursday, July 30, 2009 8:01 AM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2009
bulibuli wrote:

Ei, mi-a trecut de atunci, nu era vorba neaparat de bluza si de banii aruncati dar m-am enervat ca era luata de la un magazin de unde cumpar de ani de zile ca aduce lucruri mai deosebite - gen ie, etc. Dar acum vad ca s-a schimbat si sefa, si marfa - e mai in pas cu moda, si calitatea - lasa mult de dorit... deci inca un magazin taiat de pe lista preferintelor.. asta e, n-o sa aiba succes, poate trebuia sa ma duc sa-i arat, nu ca sa mi-o schimbe sau ceva (ca stiu ca nu am nicio sansa..) ci doar asa sa-i stric renumele.. nemeritat. Chiar in timp ce probam am auzit-o pe noua sefa ca vorbea cu cineva "da, imi merge bine aici, ca vin clientele vechi ale magazinului..." Ei, eu cred ca n-o sa mai vina..

Bulibuli, asa este...o data fraiereste clientul cu marfa proasta, a doua oara nu mai mergi in acelasi loc pupici pupici pupici

Monique, arati super...love love love
Lilly of the valley
Scris: Thursday, July 30, 2009 8:05 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Moniquebravo bravo bravo pupici

Ieri am mai cumparat una- alta pt. concediu. Plimbandu-ma prin magazine, dau cu ochii intr-o vitrina de o rochita cu materialul identic cu a fica-mii. Atat mi-am zis: e a mea (imi place la nebunie sa ma asortez cu fii-mea, avem multe bluzite si tricouri la felsic ). Nici n-am stat pe ganduri, intru in magazin, caut marimea care stiam ca o port, merg la cabina si cand o pun pe mine ... ca pe gard toanerele , 36 imi e larg plans . E tare naspa sa fii uscatura.uff
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.