Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Wow, super, Adriana! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Super Adriana imi place si fustita si bluzita ....iti sta si bine!!!
Felicitari!!!! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Super atitudine! Super achizitii! sa le porti sanatoasa, Adriana!
danamaria wrote:eii, eu sincera sa fiu fac cite ceva pentru sufletelul meu doar cind ma infurie si ma supara cei din jurul meu.....
deci nu sunt singura care fac "terapie"
|
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Adriana, frumoase si rochita si bluzita! Sa le porti cu placere!
Mie mi-e cam teama sa-mi cumpar incaltaminte online. De multe ori nici la magazin nu mi se potriveste numarul. |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| multumesc |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Adriana toaletele sunt super. Sa le porti cu placere.
Referitor la pantofi online, un NU hotarat, spun eu care sunt pantofareasa mare.
Am o obsesie cu pantofii, adica imi cumpar cum vad ceva care imi place, si am incercat sa achizitionez online dar una e ce vezi si alta cand ii primesti acasa.
Plus daca ai un picior cu probleme, eu am monturi, risti sa nu te incapa sau sa te stranga foarte tare. E mai mare daraua ca ocaua sa iei pantofi online.
Daca insa esti sigura ca nu vei avea nici o problema, de nici un fel, go ahead. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Adriana, sa porti sanatoasa noile achizitii! |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Adriana imi place mult rochita,esti tare eleganta |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| eu ce sa zic, care mi-am luat o bluza din panza topita, frumusica ea, dar de foaarte proasta calitate, s-a rarit peste tot la cusaturi (si mentionez ca e larguta pe mine) si in vreo 2 locuri s-a rupt de-a binelea, asta dupa numai 2 purtari Sa nu ma duc sa le dau cu ea de cap??? |
|

Inregistrat: 2/21/2008 Mesaje: 3402
| Adriana,i-mi place rochita la nebunie(cea cu alb si negru),arati foarte bine cu ea,este foarte finuta |
|
| Am dat comanda pentru poseta rosie si pentru sandalele verzi. Miercuri ar trebui sa soseasca, dar pana nu le vad si vad ca e totul in regula, o sa stau cu inima cat un purice, ca sunt si destul de scumpe. Sper sa fie totul OK, altfel o sa imi fie invatatura de minte sa mai comand de pe net . |
|

Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Adriana sa le porti sanatoasa!!! |
|
| Multumesc
Astazi, pentru sufletelul meu, am.... dormit la greu, de la 17:30 cand am ajuns acasa si pana pe la 21:30 :003:. Eram rupta de oboseala, asa ca mi-am permis sa dorm. Alice s-a descurcat de minune sa il supravegheze pe Andrei pana a sosit tati, tati s-a descurcat sa manance singurel... asa ca... pentru sufletelul meu am reusit sa recuperez macar o mica parte din orele nedormite aseara  |
|

Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| bulibuli wrote:eu ce sa zic, care mi-am luat o bluza din panza topita, frumusica ea, dar de foaarte proasta calitate, s-a rarit peste tot la cusaturi (si mentionez ca e larguta pe mine) si in vreo 2 locuri s-a rupt de-a binelea, asta dupa numai 2 purtari  Sa nu ma duc sa le dau cu ea de cap???
Bulibuli, nu te supara, se mai intimpla si la altii sa pateasca la fel "dupa 2 spalari"; ti-a placut la momentul respectiv si ...macar daca te pozai imediat cu bluzita aveai o amintire ; oricum ne lasam de multe ori prada primei impresii, achizitionam daca ne sta bine si ne place in acel moment "uitind" sa cercetam cu atentie calitatea; bluzita era "pentru sufletelul tau" de care trebuie sa ai grija permanent - asa ca...fruntea sus si...alta bluza la rind (cu care iti urez sa fii mai norocoasa)
Spor la cumparaturi, fetele |
|
| Astazi am primit sandalutele si geanta rosie si sunt foarte incantata, sandalele imi vin bine, iar gentuta e lucrata foarte frumos.
Au fost foarte promti in livrare. O sa pun poze diseara. |
|
|