Pentru sufletelul meu
Subiectul anterior · Subiectul urmator
raly
Scris: Saturday, July 25, 2009 11:54 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Hu,ce ftumoase sunt si rochita si geanta!bravo bravo

Am facut si eu azi ca sa-mi mai imbunez sufletelul:mi-am cumparat o trusa de machiaj!Super misto!yes yes
danamaria
Scris: Sunday, July 26, 2009 6:58 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/4/2007
eii, eu sincera sa fiu fac cite ceva pentru sufletelul meu doar cind ma infurie si ma supara cei din jurul meu.....in special Vasi. si uite asa cind sunt suparata cheltuiesc o groaza de banuti. Vasi ar trebui sa fie mai atent si sa nu ma mai supere ca risca sa ramina flamand. si cum in utlima perioada am cam fost mai mereu suparata am achizitionat: un trening, o pereche de adidasi, 3 perechi de sandale, un costum de in alb, un rimmel bun.....iar acum astept cu "nerabdare" urmatoarea tura de nervi sa-mi iau un set de bijuterii din argint....ca Doamne, tare mult imi place argintul.sic
AdrianaC
Scris: Sunday, July 26, 2009 8:08 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Bravo Raly ! Bravo Danamaria !

Eu cand sunt suparata nu mai am chef de nimic, nici macar de cumparaturi.
raly
Scris: Sunday, July 26, 2009 8:15 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Ar trebui sa ma supar si eu mai des!ras
AdrianaC
Scris: Sunday, July 26, 2009 1:42 PM

Azi nu am avut prea mare spor la cumparaturi, mi-am mai luat o bluza neagra si o rochita.

_
danamaria
Scris: Sunday, July 26, 2009 1:44 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2007
super!!!!!!love love love love love
snowdrop
Nivel

Inregistrat: 3/26/2007
Foarte frumoasa! Sa o porti sanatoasa! Si spor la cumparaturi!
Ana
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
E frumoasa rochita!!!!hearts hearts
AdrianaC
Scris: Sunday, July 26, 2009 1:47 PM

Multumesc. Am colindat vreo 3 ore si nu m-am ales cu mare lucru uff

In plus, caut de imi vine rau si nu gasesc sutien rosu, fara burete, 85C.
Daca vedeti pe undeva, chiar si online, dati-mi si mie please de stire.pupici
Andi&Mariuca
Scris: Sunday, July 26, 2009 1:50 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
Adriana, imi place foarte mult schimbarea de atitudine pe care o vad la tine si, sa nu mai spun, look-ul tineresc pe care il abordezi! felicitari pentru vointa pe care o ai si pentru progresele frumoase pe care le faci! sa stii ca ai intinerit cu 10 ani!newclap yes firstprize

rochitele sunt superbe, imi plac la nebunie si te prind minunat, atat ca model cat si ca joc de culori! pupici

azi am vrut si eu sa imi iau ceva pentru sufletul meu dar nu am facut-o. m-am gandit ca as cheltui bani aiurea... vazusem niste balerini de piele foarte draguti, la reducere si am fost tentata dar nu i-am luat. acum imi pare rau. poate ajung maine dupa ei.
AdrianaC
Scris: Sunday, July 26, 2009 2:01 PM

Anca, multumesc mult de tot. computerlove

Si asa ziceam eu de ziua mea ca am implinit 18 ani (chiar daca pe 1 picior ras), asa ca am zis sa incep sa ma si port ca la 20 ras.

Mi-a prins bine premiul asta, ca asa am inceput sa prind drag sa imi fac cumparaturi si pentru sufletelul meu, nu numai pentru casa si ceilalti membri ai familiei. Si apoi, daca eu ma simt bine, si ei se simt bine, sunt mai vesela, mai optimista, ...., Tzepii e mai mandru (cred)....

Am ochit la un magazin online si o pereche de sandalute care sa mearga cu geanta verde, dar nu prea imi vine sa le iau fara sa le probez. Voi v-ati luat incaltaminte online ? S-a potrivit?

Acestea ar fi sandalutele:

kali
Scris: Sunday, July 26, 2009 2:03 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
newclap newclap Adriana!
Andi&Mariuca
Scris: Sunday, July 26, 2009 2:06 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
sa stii ca am fost tentata de multe ori sa imi iau incaltari de pe net dar niciodata nu am avut curaj pentru ca am picioarele "deosebite" ras si am surprize in 90% din cazuri si cand probez live, in magazin. apoi, m-as oftica sa vad ca nu imi vin, ca nu imi stau cum am crezut eu (asta conteaza foarte mult) si ca nu am ce face cu ei.
marivic
Scris: Sunday, July 26, 2009 2:31 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Adriana,ce ti-ai luat arata tare bine pe tine,...sunt foarte frumoase lucrurile si sincer iti sta tare bine cu ele,...Incaltaminte on-line sa stii ca eu mi-am luat acum,saptamana trecuta niste sandale de la Quelle,sandale romane,am cerut nr.meu 36,si am pisat-o pe aia care mi-a trimis mail,si in 4 zile le-am primit acasa prin posta romana.Sunt super!Deci ,vazut,incercat,cumparat,promti:Quelle,sigur!
Doamne,Adriana,ai dreptate,cand te motiveaza ceva te face sa arati fabulos,te face sa te schimbi,sa vrei ceva mult mai bun de la viata.Asa am simtit eu de cand am inceput facultatea,sunt pur si simplu alt om,sotului meu ii place mult mai mult acum de mine si de viziunea mea asupra viitorului,asupra vietii.Inainte nu imi pasa ca eram in pantaloni de trening acasa sau pe strada,in blugi oriunde,acum nu mai port aceleasi lucruri la infinit,ma schimb si de 3 ori pe zi,daca asta ma face sa ma simt alt om, mai minunata,mai frumoasa,...
FELICITARI PT.NOUA ATITUDINE!newclap newclap newclap BRAVO TIE SI SOTULUI TAU CA TE SPRIJINA,ASA SI TREBUIE!pupici pupici computerlove computerlove iloveyou
AdrianaC
Scris: Sunday, July 26, 2009 2:36 PM

Si cealalta tinuta, fustita si bluza, ca in sfarsit am apucat sa ma pozez si cu ele.

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.