Pentru sufletelul meu
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Maria & Mario
Scris: Saturday, July 25, 2009 12:03 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Frumos subiect ! Adriana , fusta , geanta rosie si sandalele crem sunt superbe ! Sa te tina starea sa ma mobilizez si eu ! Sa ma inspir ! bravo cool
AdrianaC
Scris: Saturday, July 25, 2009 12:19 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
As vrea sa imi iau si un colier in genul acestuia:

Roxanel
Scris: Saturday, July 25, 2009 12:25 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
AdrianaC wrote:
As vrea sa imi iau si un colier in genul acestuia:

Super.newclap
cute_babies_of_mine
Scris: Saturday, July 25, 2009 2:29 PM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
Bravo, Adriana!!!!!!!
Nu-i asa ca e bine cateva zile fara copii? Distractie placuta in oras!
Cat despre rosu... vezi ca se poarta non-asortarea sezonul acesta! Poti opta pentru trei culori la geanta, accesorii si incaltaminte!
petro
Scris: Saturday, July 25, 2009 4:13 PM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
Adriana, sunt superbe sandalele. Ambele perechi mi-au luat ochii love

Eu am cam renuntat la tocuri uff de vreo 2 ani si ceva, de cand am fost insarcinata. Parca mi-e si tema sa mai urc pe ele. Si am pantofi frumosi si sandalute care stau in dulapul de papuci uff

Sufletul meu cere in fiecare zi altceva. Asa ca in functie de ce cere ii cumpar sic : cosmetice, gentute, papuci (ca nu-i pot numi pantofi sau sandale la ce gusturi deocheate am mai nou sic). Ultima achizitie:o caricatura de gentuta (parca e in miniatura) si o fusta de blugi foarte scurta. Nici nu ma pot apleca in ea ca mi-e teama sa nu-mi expun toata splendoarea. Dar o port doar cand ies cu sotul la plimbare sic
oanamaria
Scris: Saturday, July 25, 2009 5:55 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Poate ca sunt eu mai egoista sau poate nu,ci asa trebuie sa fim toate sic eu ma gandesc si la sufletul meu mai des decat o fac multe dintre mamici.
OK sunt ciufuticasic ,ciufulitasic ,dar mai mereu am grija de mine si mai ales de SUFLETUL MEU.Ce vina are X ca mie azi nu mi-e bine ?De ce sa vada o mutra acra?sic Asa ca mereu sunt pusa la punct cand ies din casa.
Si pe partea materiala sunt mereu in tendinte si -mi cumpar in principal ce am nevoie ,dar si ce Nu am ,dar ma binedispune.yes
Achizitii de ultima ora o pereche de ochelari de spare stilul Aviator ,2costume de baie superbe(cu 70%reducere),niste galosi haiosi de plaja din plastic ,accesorii (cercei,bratari)si cosmetice(astea chiar imi trebuiau)pupici .
Imi plac tare mult lucrurile cumparate de ADRIANA .Sa le porti sanatoasa si voioasa(cum am vazut ca esti in ultima vreme si iti multumesc ca-mi transmiti si mie starea ta de bine)iloveyou !
Eu zic sa ne rasfatam si noi mai des ,sa ne privim cu ochi mai indulgenti si sa ne pese de noi.Daca ne mai rasfata si sotii sau iubiti suntem niste FERICITE!dance
TeosOf
Scris: Saturday, July 25, 2009 8:20 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/4/2008
Adrianamajoreta majoreta bravo pt topic! Felicitari pt premiu si pt ce ai hotarat sa faci cu el!newclap newclap
Sunt foarte frumoase toate lucrurile pe care ti le-ai luat. Sa le porti cu placere.computerlove Si spor in continuare, sa gasesti tot ce ti-ai propus.hearts hearts

Si eu ma pun pe primul loc, la cumparaturitopai
marivic
Scris: Saturday, July 25, 2009 8:20 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Lucrurile pe care ti-i le-ai luat Adriana,sunt super!Sa le porti cu placere si la cat mai multe!Si eu m-am innoit cu cate ceva saptamana trecuta,dar nu am facut poze,...cu siguranta voi face zilele urmatoare si voi posta,...
Ma simt tare bine cand cheltui ceva bani pt.sufletelul meu,...yes yes
AdrianaC
Scris: Saturday, July 25, 2009 8:43 PM

cute_baby_of_mine wrote:
Bravo, Adriana!!!!!!!
Nu-i asa ca e bine cateva zile fara copii? Distractie placuta in oras!
Cat despre rosu... vezi ca se poarta non-asortarea sezonul acesta! Poti opta pentru trei culori la geanta, accesorii si incaltaminte!

S-o purta, nu zic nu, dar mie nu imi place cand vad prea multe culori pe cineva ras. Eu nu sunt deloc la moda, port doar ce imi sta bine, indiferent de moda.

Am mai achizitionat o gentuta azi la cumparaturi:

Si pentru ca a avut chef Tzepii sa imi faca si mie o poza , apar si eu in intregime, cu una din tinutele achizitionate;

Mi-am mai luat si un luciu de buze, un creion de buze si.... era cat pe ce.... sa imi iau si un catel Westie ras

TeosOf
Scris: Saturday, July 25, 2009 9:27 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
AdrianaC wrote:

Eu nu sunt deloc la moda, port doar ce imi sta bine, indiferent de moda.

Dupa mine e cel mai bine asa. La fel procedez si eu. Degeaba sunt la moda daca nu ma simt bine in ce-i pe mine. Intotdeauna am fost de parere ca omul infrumuseteaza haina, nu haina pe om.

Arati minunat, Adriana!lovehearts Rochita iti vine ca turnata, iar geanta ecool
snowdrop
Scris: Saturday, July 25, 2009 9:33 PM
Nivel

Inregistrat: 3/26/2007
Felicitari, Adriana, pentru premiera! Felicitari sotului tau pentru faptul ca te-a convins si te-a lasat sa-ti fructifici cum vrei banutii! Felicitari si pentru bunul tau gust!
Lucrurile sunt superbe, iar tinuta prezentata iti vine fff bine. Spor ca cheltuit banuti si succes in gasit lucruri pe gustul tau!
t-mihaela
Scris: Saturday, July 25, 2009 9:42 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Foarte faina tinuta si atitudinea cool Incep sa imi fac ganduri, oare ce s-a intamplat de ce am parul prins in omiduta ca la copii de scoala si blugii cad de pe mine si papucii daca nu sunt slapi nu sunt buni ca " nu-s comozi" ,POate e timpul sa-mi vad de sufleteul meu mai des oare
Maria & Mario
Scris: Saturday, July 25, 2009 9:50 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
bravo bravo bravo bravo bravo
AdrianaC
Scris: Saturday, July 25, 2009 9:53 PM

Miha, important e sa te simti tu bine. Si eu am stat ani de zile in saboti sau adidasi, ca erau comozi, in blugi si cu un tricou... asta mai ales dupa ce l-am nascut pe Andrei. Faptul ca am stat 2 ani de zile acasa cu copiii, nu mai ieseam nicaieri, nu ma mai intalneam cu nimeni, imi alimenta sentimentul ca totul e in regula si daca ma simt confortabil in pijama pana la 12:00, pot sa stau in pijama.

De cand am inceput lucrul, mi-am schimbat putin obiceiurile, dar foarte putin. Mi se intampla sa merg nemachiata, in blugi, ... intr-o tinuta care nu prea se putea numi de birou, dar... nu prea imi pasa.

De cand am mai slabit, am inceput sa intru si eu in mai multe hainute, imi gasesc mai usor haine la cumparaturi, de cand cu lectiile de machiaj puse de Roxanel am inceput sa imi acord mai multa atentie si pe partea aceasta si sa ma aranjez din nou (inainte de a-l naste pe Andrei ma aranjam mai mereu).

Si cum toata lumea, si acasa, si la serviciu, si aici, imi spune ca merg pe drumul cel bun, prind si mai mult curaj ,... si ... incep sa am mai multa grija de mine, ma simt mai bine si asta se rasfrange si asupra celor din jur.

In concluzie, atata timp cat tu te simti bine in pielea ta, e super OK. pupici
snowdrop
Scris: Saturday, July 25, 2009 9:57 PM
Nivel

Inregistrat: 3/26/2007
AdrianaC wrote:
Si eu am stat ani de zile in saboti sau adidasi, ca erau comozi, in blugi si cu un tricou...

O, Doamne, deci am si eu o speranta sa-mi revin intr-o zi ...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.