Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| oana felicitari sotului tau si tie sanatate sa te bucuri de ele |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| oanamaria wrote:Buli si mie imi place sa-mi cumpar cercei,iar ai tai imi plac mult.Sa-i porti cu placere.
sa stii ca aveau si pe albastru - culoarea aia care-ti place tie.. pacat ca nu am avut cum sa-i pozez, aratau bestial
felicitari pt parfumuri .. eu n-as avea ce face cu atatea, am unul-doua preferate si nu prea le schimb. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Sweety,superba canapea si trebuie sa fie si foarte moale si comoda!
Buli,am si eu exact asa o pereche de cercei numai ca sunt mult mai lungi!Sa-i porti cu placere!
Oanamaria 14 parfumuri wooow misto,eu una exact ca Buli am vreo trei pe care nu le prea schimb ,sunt foarte pretentioasa la mirosuri si nu le prea schimb! |
|
| Shirel, cred ca ne potrivim putin la gusturi noi doua, eu mereu iti admir cerceii in poze |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Oana wow 14???si eu am vreo 6 |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Ana,felicitari pentru achizitii,sa le stapanesti sanatoasa
Oanamaria,mai stiu pe cineva cu pasiunea parfumurilor,cumnata mea eu sunt fidela parfumurilor de la Versace,mai cumpar/primesc si alte marci dar le fac cadou surioarei sau cumnatei mai mici. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Sweety, imi place canapeaua. Bulibuli,imi plac la nebunie cerceii tai Oanamaria felicitari pentru colectia de parfumuri! |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Fetelor ,sa le purtati sau folositi cu placere! Eu in ultimul timp mi-am luat cam multe pt.sufletelul meu,asa ca nu le mai insir,....dar sunt haine,parfumuri,bijuterii,....Dumnezeu a facut ca sotul sa ma rasfete,...cine stie pt.cata vreme,...caci pot spune ca incep cu GREUL,la sensul propriu.Am arvunit mesterii pt.ridicarea mansardei si astereala casei. Urmeaza sa merg sa dau comanda de materiale mari,....deci pot numi acestea tot pt.sufletelul meu,caci ce ma poate unge mai mult pe suflet decat sa ma mut mai repede in casa noua? |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Oana, foarte frumos cadoul!
Marivic, mult spor si sa va mutati cat mai repede. |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| TEO,multumim din suflet,.... sa dea DUMNEZEU |
|

Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Fetelor felicitari pt achizitii!!!!!! |
|
| ia uitati fetelor ce dotata sunt :

am si foarfeca de gradina, manusi, tot tacamul... pacat ca nu se ingrijeste singura gradina cu ele, ca eu am timp s-o bag in seama cam rar stropitoare imi mai trebuie ca n-am |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Buli |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Fetelor am asa multe parfumuri ca mie imi place diversitatea la parfumuri si cosmetice si nu sunt fidela unei firme ,iar parfumurile le folosesc dupa starea de spirit pe care o am. Buli si eu am o asa trusa si am si o micuta stropitoare .Spor la gradinarit ! |
|

Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Buli sa le folosesti cu placere!!! Si spor la treaba |
|
|