Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Pentru ca de multe ori in goana dupa diverse lucruri uitam cu desavarsire de noi, uitam sa ne rasfatam, sa ne aranjam, sa fim cochete, sa ne distram, sa ne punem chiar si pentru o clipa, o zi, pe noi pe primul loc, va invit sa postam aici ceea ce reusim sa facem numai pentru sufletelul nostru.
Poate fi orice, de la o cafea savurata in liniste, pana la o iesire undeva sau orice faceti pentru sufletelul vostru.
O sa dau eu startul, de data aceasta.
Cum luna trecuta am fost desemnata la birou "angajatul lunii", lucru care pe langa felicitari, pupaturi, laude si alte cele s-a sondat si cu un premiu in bani, pe care sa ii cheltuiesc eu cum vreau, am zis sa ... incep sa ii cheltuiesc.
In prima faza, m-am gandit ca nu imi lipseste si nu imi doresc nimic pentru mine, ma gandeam sa mergem cu totii undeva (sa luam bilete 1 saptamana), apoi am zis sa mai luam cate ceva prin casa (desi nici aici nu ma pot plange ca arde si trebuie sa iau neaparat ceva).... apoi am vrut sa ii iau lui Tzepii si copiilor cate ceva (mai ales ca o sa inceapa curand scoala si Alice o sa aiba nevoie de o multime de lucruri, iar Andrei in sfarsit s-a mai inaltat si el si anul acesta vom schimba garderoba ).
Intr-un final, Tzepii m-a convins sa folosesc toti banutii pentru mine, cum vreau eu.
Mare dilema, dar intr-un final... m-am decis. Voi investi in ... IMAGINE.
Prin urmare am inceput de ieri sa fac diverse achizitii si am inceput cu 2 perechi de sandalute (ca mai avem vreo luna si jumatate de vara), 1 rochita si o fustita.
Mai am in plan:
- 2 perechi de pantofi (unii mai de vreme rea, si unii de ... vreme buna - 1 pereche de cizme - 1 pardesiu de toamna - 1 geanta rosie (ca deh... am luat sandale rosii) - 1 geanta maro - 4 camasute (rosu, alb, negru, bej) - ceva bijuterii (poate ma ajuta Cristy cu idei, as vrea ceva rosu si ceva pe verde) - 2 rochite - 2 fuste - ceva farduri - 1 parfum
Nu imi vine sa cred ca o sa ma ocup de mine ! Poate ca am meritat, si poate pentru toate eforturile mele de a ma trezi de la 5:30 in fiecare zi si a ma aranja... aceasta e rasplata !
Multumesc Tzepii ca ma lasi sa imi fac de cap cu banutii |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Adriana felicitari,chiar meritai acest premiu!Sa-i folosesti sanatoasa!Sandalutele sunt foarte frumoase! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Adriana, ma bucur ca te-ai pus pe tine pe primul loc! Toate avem nevoie de asta din cand in cand. Sa porti cu drag noile achizitii si sa nu te paraseasca entuziasmul! Adevarul e ca si starea de spirit se imbunatateste atunci cand esti multumita de cum arati.
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Bravo, Adriana! Sa le porti cu multa placere! Le meriti din plin: esti o super-Femeie! In primul rand educatia copiilor este desavarsita, esti o Doamna, desteapta si rafinata, o mama exemplu, o buna ascultatoare si o buna sfatuitoare. Asta am conchis eu din postarile tale. Va admir mult, pe tine si pe multe alte Doamne de pe forum. Ah, sa nu uit: nu renunta la ideea de a mai avea inca un BB! Cu asa mama, copilul nu va fi cu siguranta mai prejos! Lumea are nevoie de oameni destepti! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| kali wrote: Adevarul e ca si starea de spirit se imbunatateste atunci cand esti multumita de cum arati.
Foarte adevarat! De aceea starea mea de spirit se cam duce la vale... la serviciu trebuie sa port boneta pe cap asa ca parul meu arata fantastic dupa 8 ore de stat sub cipiplica... sunt beton. Mi se ingrasa, acum il spal zilnic, ca nu am incotro... De cumparat chestii noi inca nu pot sa spun ca am facut cine stie ce investitii, dar am in plan...
Am mai zis noi odata ca deschidem un topic de genul asta, dar uite ca Adriana i-a gasit si un nume potrivit. De exemplu, sufletelul meu cere periodic cercei, mereu sunt fericita cand achizitionez unii noi, nu conteaza din ce sunt si cat dau pe ei, mie mi-s la fel de dragi.. Tot pentru sufletel, dar mai mult pentru picioruse vreau sa-mi iau o pereche de sandalute/papucei frumusei dar fara toc, foarte foarte comozi ca am ajuns sa umblu numai in adidasi.. nu ca eram eu mare purtatoare de tocuri... si mi-as mai lua o rochita, dar aici e complicat si nu am timp sa umblu sa caut...
Adriana imi plac noile tale achizitii, mai ales prima pereche de sandalute Sa le porti sanatoasa |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| bulibuli wrote: De exemplu, sufletelul meu cere periodic cercei, mereu sunt fericita cand achizitionez unii noi, nu conteaza din ce sunt si cat dau pe ei, mie mi-s la fel de dragi..
Al meu cere bratari - de orice fel. Si ma mai bucura orice produs de ingrijire personala pe care mi-l iau.
|
|
| Multumesc fetelor ! Laura, cu BB3 - am renuntat la idee, deja am 36 de ani si daca m-as apuca acum de treaba ar insemna sa il fac la aproape 37 de ani si ... asta este... timpul a trecut prea repede si eu m-am miscat prea incet.
Poate ca acum a sosit momentul sa ma ocup si de mine, nu numai de copii si familie.
Am mai pus ochii pe o fusta frumoasa, dar nu stiu ce masura sa imi comand. Eu purtam in ianuarie marimea 50, acum vad ca la unele produse imi pot lua 46, la unele chiar 44.
Cred ca o sa imi comand un 44 , ca sa fiu stimulata sa mai slabesc
Si o geanta rosie, din piele:
|
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| kali wrote: Si ma mai bucura orice produs de ingrijire personala pe care mi-l iau.
Idem..
Adriana, e superba fusta, dar si sandalutele modelului imi plac.. |
|
| Si mie, dar deja sandalute am luat. Cu sandalutele sunt multumita, mai trebuie sa iau si niste pantofiori frumosi si gentute.
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Adriana, felicitari pentru premiu. Sa folosesti noile ahizitii cu mare placere. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Adriana,felicitari! Sa le porti cu mare placere!Meriti! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Totul e frumos Adriana mai ales ca eu sunt dupa fuste si rochite ....imi place mult!!!! sa le porti sanatoasa si mai asteptam noi achizitii!!!!
|
|
| Si tot pentru sufletelul meu, mi-am permis sa ma rasfat saptamana asta cu cateva zile fara copilasi (i-am dus la soacra mea). E asa de bine sa imi pot organiza timpul cum vreau eu, sa nu mai aud cand mi-e lumea mai draga "mamiiii, mi-e foame, mamiiii, fac pisu, mamiiii, mamiiii.....". Imi sunt tare dragi copiii, dar cate o pauza din asta e tare binevenita .
Poate weekend-ul asta ma duc si la un film in oras cu Tzepii, sa vedem, de mult nu am mai iesit ... |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Adriana ,chiar aveam nevoie demult de acest topic si eu promisesem undeva ca voi deschide, dar sorry,asa ca ma bucur ca in sfarsit vom putea sa ne laudam cu noile noastre achizitii. Adriana ,mi-au placut la nebunie sandalele si poseta rosie; sunt foarte trendy si superbe. Felicitari pentru premiu! Voi reveni si eu cu cateva achizitii. Eu ma straduiesc ca macar o data pe luna sa ma innoiesc cu ceva . Luna aceasta sunt pusa cam pe sotii adica toate lucruriile alese sunt cam ciudate: blugi din aia cu fundul lasat (care au dovedit ca sunt foarte comozi si practici), tricouri cu franjuri si o pereche de sandale joase, dar sunt frumoase ca o bijuterie. Am sa le pozez sa le vedeti.
Apropo, bulibuli, si eu sunt innebunita dupa cercei si am o duzina. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Bravo Adriana. Meriti din plin. O investitie foarte buna. Spor la cumparaturi si sa ne arati si noua achizitiile. |
|
|