Pentru sufletelul meu - 4
Subiectul anterior · Subiectul urmator
roxinthya
Scris: Wednesday, July 1, 2015 10:07 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Bere sa o porti sanatoasa - cred ca merita o poza nu ?

Pentru sufletul meu, manichiura si pedichiura - gel la maini si semipermanenta la picioare! Hilar
bereea
Scris: Wednesday, July 1, 2015 10:10 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Da, meritapupici

Sa-ti fie de bine manichiuraCheek Kiss
marivic
Scris: Wednesday, July 1, 2015 2:46 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Berre sa o porti sanatoasaBravoo Bravoo Cheek Kiss
bereea
Scris: Monday, July 13, 2015 9:44 AM
Nivel

Pentru ca am multe ganduri negre am iesit la shopping ( se spune ca vindeca oriceLol ) si mi-am luat o rochita superba de la Desigual, pantaloni evazati de matase si o bluzita asortata.Mai am nevoie de niste sandale roz.
roxinthya
Scris: Monday, July 13, 2015 10:22 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Bere sa le porti sanatoasa!Cheek Kiss
Si eu tot pentru sufletul meu si tot de la Desigual am primit o geanta si o rochie.
M-a dus sotul si la film si la restaurant si la shopping ca pe 15 implinim 9 ani de la nunta ras
marivic
Scris: Wednesday, November 11, 2015 8:35 PM
Nivel

Feteeee,sa le purtati sanatoase!Bravoo firstprize Bravoo Eu,pentru sufletelul meu,am comandat o multime de lucruri pentru pictat.Daca vine vremea urata,nimic nu ma inveseleste ca pictura mea.....Asa ca trebuie sa am materie prima ras yes
bereea
Scris: Friday, January 8, 2016 9:24 AM
Nivel

Pentru sufletul meu mi-am luat pantofi negri eleganti de la Armani, englezine, blugi de la Liu Jo, posete de la Desigual, niste bluzite, alti pantaloni de "piele", o geaca mustar in degrade.Si tot pentru sufletul meu i-am luat fiica-mii tot felul de compleuri dragute.
marivic
Scris: Friday, January 8, 2016 5:39 PM
Nivel

Sa le purtati cu placere si sanatoase Cheek Kiss
marivic
Scris: Friday, January 8, 2016 10:42 PM
Nivel

O sa radeti,dar pentru sufletelul meu,asa ca o alinare...am sa va povestesc eu in jurnal....ras am fost prin Mall astazi si i-am cumparat lui Vic haine..... i-am luat si un sacou superb printre altele.De abia astept sa-l imbrac luni cu el.....Ma unge pe suflet!
Si strict pentru sufletelul meu:un manechin pentru tricouri si pentru rochii yes yes yes de prezentare Lol si.....am inceput tratamentul la dentist yes yes
kali
Scris: Wednesday, January 13, 2016 1:52 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Fetele, sa stapaniti/purtati cu drag si cu optimism toate noile achizitii!

Pentru sufletelul meu... DD mi-a scos-o in cale pe invatatoarea copiilor mei mici care ma uimeste pe zi ce trece si care-mi confirma ca bunatatea si oamenii deosebiti inca exista. Femeia asta imi da atatea lectii de optimism si bunatate incat ma impresioneaza pana in adancul inimii meu. Clar, prevad o prietenie de suflet sau daca nu, macar un respect deosebit pentru o persoana cum de foarte putine ori - spre deloc - am intalnit in viata mea.

Trebuia sa o scriu...
bereea
Scris: Wednesday, January 13, 2016 2:13 PM
Nivel

kali wrote:
Fetele, sa stapaniti/purtati cu drag si cu optimism toate noile achizitii!

Pentru sufletelul meu... DD mi-a scos-o in cale pe invatatoarea copiilor mei mici care ma uimeste pe zi ce trece si care-mi confirma ca bunatatea si oamenii deosebiti inca exista. Femeia asta imi da atatea lectii de optimism si bunatate incat ma impresioneaza pana in adancul inimii meu. Clar, prevad o prietenie de suflet sau daca nu, macar un respect deosebit pentru o persoana cum de foarte putine ori - spre deloc - am intalnit in viata mea.

Trebuia sa o scriu...

Ma bucur enorm pentru tine!Cheek Kiss
marivic
Scris: Wednesday, January 13, 2016 4:10 PM
Nivel

Frumos,KaliBravoo Bravoo Bravoo
Si eu am mamici cu care am ramas prietena si cu care ma inteleg extraordinar de bine si ne face placere sa ne vedem de fiecare datahearts
Eileen
Scris: Thursday, January 14, 2016 8:00 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
Kali, ce frumos ! Este impresionant intr-adevar ! Asemenea oameni gasim din ce in ce mai rar.
mirela74chris
Scris: Thursday, January 14, 2016 9:07 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Kali stii vorba aia:"nimic nu e intamplator".Oameni cu suflet si pentru suflet apar cand si unde ,nici macar nu te gandesti.Deci enjoy!computerlove
kali
Scris: Monday, January 18, 2016 3:11 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
mirela74chris wrote:
Kali stii vorba aia:"nimic nu e intamplator".Oameni cu suflet si pentru suflet apar cand si unde ,nici macar nu te gandesti.Deci enjoy!computerlove

Asa este!coeur

Multumesc, dragele mele!computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.