Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Bere sa o porti sanatoasa - cred ca merita o poza nu ?
Pentru sufletul meu, manichiura si pedichiura - gel la maini si semipermanenta la picioare! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Da, merita
Sa-ti fie de bine manichiura |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Berre sa o porti sanatoasa |
|
| Pentru ca am multe ganduri negre am iesit la shopping ( se spune ca vindeca orice ) si mi-am luat o rochita superba de la Desigual, pantaloni evazati de matase si o bluzita asortata.Mai am nevoie de niste sandale roz. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Bere sa le porti sanatoasa! Si eu tot pentru sufletul meu si tot de la Desigual am primit o geanta si o rochie. M-a dus sotul si la film si la restaurant si la shopping ca pe 15 implinim 9 ani de la nunta |
|
| Feteeee,sa le purtati sanatoase! Eu,pentru sufletelul meu,am comandat o multime de lucruri pentru pictat.Daca vine vremea urata,nimic nu ma inveseleste ca pictura mea.....Asa ca trebuie sa am materie prima |
|
| Pentru sufletul meu mi-am luat pantofi negri eleganti de la Armani, englezine, blugi de la Liu Jo, posete de la Desigual, niste bluzite, alti pantaloni de "piele", o geaca mustar in degrade.Si tot pentru sufletul meu i-am luat fiica-mii tot felul de compleuri dragute. |
|
| Sa le purtati cu placere si sanatoase |
|
| O sa radeti,dar pentru sufletelul meu,asa ca o alinare...am sa va povestesc eu in jurnal.... am fost prin Mall astazi si i-am cumparat lui Vic haine..... i-am luat si un sacou superb printre altele.De abia astept sa-l imbrac luni cu el.....Ma unge pe suflet! Si strict pentru sufletelul meu:un manechin pentru tricouri si pentru rochii de prezentare si.....am inceput tratamentul la dentist |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Fetele, sa stapaniti/purtati cu drag si cu optimism toate noile achizitii!
Pentru sufletelul meu... DD mi-a scos-o in cale pe invatatoarea copiilor mei mici care ma uimeste pe zi ce trece si care-mi confirma ca bunatatea si oamenii deosebiti inca exista. Femeia asta imi da atatea lectii de optimism si bunatate incat ma impresioneaza pana in adancul inimii meu. Clar, prevad o prietenie de suflet sau daca nu, macar un respect deosebit pentru o persoana cum de foarte putine ori - spre deloc - am intalnit in viata mea.
Trebuia sa o scriu... |
|
| kali wrote:Fetele, sa stapaniti/purtati cu drag si cu optimism toate noile achizitii!
Pentru sufletelul meu... DD mi-a scos-o in cale pe invatatoarea copiilor mei mici care ma uimeste pe zi ce trece si care-mi confirma ca bunatatea si oamenii deosebiti inca exista. Femeia asta imi da atatea lectii de optimism si bunatate incat ma impresioneaza pana in adancul inimii meu. Clar, prevad o prietenie de suflet sau daca nu, macar un respect deosebit pentru o persoana cum de foarte putine ori - spre deloc - am intalnit in viata mea.
Trebuia sa o scriu...
Ma bucur enorm pentru tine! |
|
| Frumos,Kali Si eu am mamici cu care am ramas prietena si cu care ma inteleg extraordinar de bine si ne face placere sa ne vedem de fiecare data |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Kali, ce frumos ! Este impresionant intr-adevar ! Asemenea oameni gasim din ce in ce mai rar. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Kali stii vorba aia:"nimic nu e intamplator".Oameni cu suflet si pentru suflet apar cand si unde ,nici macar nu te gandesti.Deci enjoy! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| mirela74chris wrote:Kali stii vorba aia:"nimic nu e intamplator".Oameni cu suflet si pentru suflet apar cand si unde ,nici macar nu te gandesti.Deci enjoy!
Asa este!
Multumesc, dragele mele! |
|
|