Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Sa le citesti cu placere Alexandra Eu cred ca m-am scrantit...PE BUNE!Am luat topicul acesta de la prima pagina si am recitit tot.Concluzia...am o dileala,fetelor...mare.....shopping-ul Mi-am cumparat atatea lucruri.....Dumnezeule,de parca as trai zece vieti.Trebuie sa intru serios in ele si sa mai dau si la altii....Cred ca nu sunt zdravana,serios In ultimul timp,am ,,luat-o la vale'' cu argintul ....si cu bijuterii hand-made ,dar ma gandesc ca acestea raman copiilor....Fetei i-am dat o multime de bijuterii din argint,caci am observat ca a inceput sa poarte,restul pt.nurori Apoi,carti,haine,incaltaminte,cosmetice,decoratiuni....obiecte de uz casnic,chiar si barbatilor din familie am inceput sa le iau tot eu Mai mult ca sigur acest fapt este o boala..... Trebuie sa scap de ea...cine o vrea?
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Si eu!
Alexandra, lectura placuta! |
| Deci,raman cu ea pe cap? Va pup |
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Suuper! Sa va distrati! |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Multumesc, fetele! |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Sa o porti cu drag! |
| Sa o porti cu drag,Berre Bineinteles ca iar am dat iama in bijuterii Mi-am luat un pandantiv dragut foc-un copacel cu mici pietricele pe el si un set cu perla,dar acesta il platesc baietii mei mici ca si cadou de 1 si 8 martie Apoi,mi-am mai cumparat niste accesorii pt coafat si cosmetice |