Pentru sufletelul meu - 4
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bulibuli
Scris: Friday, November 9, 2012 9:44 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Mari, du-te ca ti-o schimba!! Eu am schimbat produse la ei de mai multe ori, au o polititca f ok din pct asta de vedere!!

La mine s-a intamplat o chestie fara precedent! Am avut si eu cu cine sa las copilul sa pot sa colind prin magazine sa-mi mai upgradez garderoba... de 3 zile sunt veniti socrii la mine asa ca am umblat de nebuna la shoppingareala.. pe langa o sacosoaie de hainute pt Bibi sic si colindat prin piata dupa fructe, legume si salate, azi am avut zi de rasfat pentru mine... m-am intors cu o rochita eleganta, 2 cureluse pt ea (ca nu-mi placea aia originala), o pereche de pantaloni eleganti ca nu mai aveam, si 2 bluze - una eleganta si una casual. Bine.. si o jucarie pt bibi ca n-am rezistat sic Sunt happy, ma simt asa de bine, parca a venit Mos Craciun.. bine, ca sa nu va mai spun ca nici nu mai stiu de cand n-am mai mancat 3 mese pe zi alcool si numai mancaruri dupa pofta inimii alcool serios, parca a venit Craciunul la mine, asa ma simt..
oanamaria
Scris: Saturday, November 10, 2012 7:25 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Buli ce -mi place starea ta !Sa le porti sanatoasa si Calin la fel !Dar blugi nu ti-ai luat sau urmeaza ?sic
Mari nu te necaji -pastreaza bonul si mergi s-o schimbi!
bulibuli
Scris: Saturday, November 10, 2012 9:34 AM

oanamaria wrote:
Buli ce -mi place starea ta !Sa le porti sanatoasa si Calin la fel !Dar blugi nu ti-ai luat sau urmeaza ?sic
Mari nu te necaji -pastreaza bonul si mergi s-o schimbi!

Urmeaza, n-am apucat.. ras
oanamaria
Scris: Saturday, November 10, 2012 9:42 AM
Nivel

bulibuli wrote:

Urmeaza, n-am apucat.. ras

Ma gandesm eu ca urmeaza !Succes sa gasesti ce cauti!
LilianaD
Scris: Saturday, November 10, 2012 9:46 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/22/2011
Fetelor sa le purtati,/folositi cu placere.pupici
Incredibil ce stare de bine poate sa-ti dea o sedinta de shoppingareala, asa pentru sufletel.dance
shirel
Scris: Saturday, November 10, 2012 11:13 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Saptamana asta m-am innoit si eu cu 2 perechi de cizme ,ca de vin ploile la noi si 2 parfumuri. Aaaa si o curea portofel de parca nu mai aveam una dar am prins ocazia si mi-a si placut mult!
marivic
Scris: Saturday, November 10, 2012 12:21 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Ana,am trimis-o astazi prin cineva care lucreaza acolo,sa vedem daca reuseste,uff uff daca nu,am sa o modific,....uff uff
Sa le porti sanatoasa ,ana si sa te bucuri din tot sufletul de ele,....imi dau seama ce fericire e pe tine cu asa ajutor prin preajma......Ma bucur din suflet pt tine!computerlove computerlove computerlove Este mare lucru sa ai un pic de ajutor atunci cand chiar ai nevoie de putina pauza,....computerlove computerlove computerlove
giulia_mamik
Scris: Saturday, November 10, 2012 1:06 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
Fetelor,sa le purtati si sa le folositi cu placere!Eu am uitat cand mi am luat ultima oara ceva!Aaaa,la inceputul lunii octombrie o precehe de ghetute din piele.Atat!
Eu niciodata nu mi cumpar o haina fara sa o probez fiindca sunt atat de dificila!E posibil sa mi placa cand o probez si cand ajung acasa sa mi se para ca sta ca naiba pe mine.Asa ca trebuie sa o probez bine,sa ma dau peste cap,de a rostogolul cu eahohot sic .Oricum hainele nu sunt punctul meu forte.Am putine dar alea foarte bine alese si probate!ras
marivic
Scris: Saturday, November 10, 2012 1:41 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Si eu probez Iulia,dar mie mi s-a pus pata pe asta si nu am mai probat-o,....deeh ca sa-mi fie invatatura de mintebanghead banghead banghead
Mi-am comandat de la Bonprix,o pereche de ghete cu toc,o pereche de pantofi,ciudati rau si o pereche de ghetute fara toc.Pantofii,....sunt ciudati,....eu cerusem alt model(cu talpa gri)si am primit zebra,.....acum ma gandesc cu ce as putea sa-i asortez ca nici nu vreau sa-i mai trimit inapoiras
oanamaria
Scris: Sunday, November 11, 2012 12:15 PM
Nivel

Azi m-am innoit cu o paseta superba rosie si un sampon si un balsam de la KLORANE -ca-mi cade parul intr-o veselie .
mariutza_mea
Scris: Sunday, November 11, 2012 12:29 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/5/2008
si eu am reusit in sfarsit sa ma innoiesc..mi-am luat o pereche de ghetute negre cu talpa ortopedica de la New Yorker..si am primit si un bonuletz cu 50 lei reducere valabil pana la sf lunii :D am ochit un paltonas superb...scumpicel dar superb(220ron sau 170 cu bonuletzul) ! de acum sper sa fac cat mai repede unghiute sa mi strang banuti sa mi-l iau hearts

fetelor..felicitari pentru achizitii majoreta
bulibuli
Scris: Sunday, November 11, 2012 7:40 PM

Pt sufletelul meu azi am fost la piscina yes Sa vezi maine ce febra musculara o sa am la sufletel sic
katy_lumika
Scris: Monday, November 12, 2012 7:24 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/14/2008
Fetelor, sa purtati cu drag cele cumparate si sa va rasfatati macar o data pe saptamana. Intr-adevar, tare bine e sa facem ceva pentru sufletelul nostru.computerlove

Eu nu m-am innoit in ultimul timp, insa am reusit sa-i iau un laptop Luanei si ma apuc de construit casuta Monster High pentru Mayucras Cred ca mi-e dor de perioada de traforaje din generalahohot

Dar...luna decembrie e pe jumatate a mea. Imi schimb telefonul, imi schimb MacBook-ul intr-un IMac si vanez o motocicletadance
bulibuli
Scris: Monday, November 12, 2012 9:49 AM

Katy, spor la cumparaturi! Chiar ca e luna ta ras newclap
Adina
Scris: Monday, November 12, 2012 11:27 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/19/2012
Pentru sufletelul meu si de ciuda pe buli sic i-am facut rezervare la avion lu' mama! Maine mergem la Munchen sa o luam!!yes Vacantaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.