|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Mari, du-te ca ti-o schimba!! Eu am schimbat produse la ei de mai multe ori, au o polititca f ok din pct asta de vedere!!
La mine s-a intamplat o chestie fara precedent! Am avut si eu cu cine sa las copilul sa pot sa colind prin magazine sa-mi mai upgradez garderoba... de 3 zile sunt veniti socrii la mine asa ca am umblat de nebuna la shoppingareala.. pe langa o sacosoaie de hainute pt Bibi si colindat prin piata dupa fructe, legume si salate, azi am avut zi de rasfat pentru mine... m-am intors cu o rochita eleganta, 2 cureluse pt ea (ca nu-mi placea aia originala), o pereche de pantaloni eleganti ca nu mai aveam, si 2 bluze - una eleganta si una casual. Bine.. si o jucarie pt bibi ca n-am rezistat Sunt happy, ma simt asa de bine, parca a venit Mos Craciun.. bine, ca sa nu va mai spun ca nici nu mai stiu de cand n-am mai mancat 3 mese pe zi si numai mancaruri dupa pofta inimii serios, parca a venit Craciunul la mine, asa ma simt.. |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Buli ce -mi place starea ta !Sa le porti sanatoasa si Calin la fel !Dar blugi nu ti-ai luat sau urmeaza ? Mari nu te necaji -pastreaza bonul si mergi s-o schimbi! |
| oanamaria wrote:Buli ce -mi place starea ta !Sa le porti sanatoasa si Calin la fel !Dar blugi nu ti-ai luat sau urmeaza ? Mari nu te necaji -pastreaza bonul si mergi s-o schimbi!
Urmeaza, n-am apucat.. |

| bulibuli wrote:Urmeaza, n-am apucat.. Ma gandesm eu ca urmeaza !Succes sa gasesti ce cauti! |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Fetelor sa le purtati,/folositi cu placere. Incredibil ce stare de bine poate sa-ti dea o sedinta de shoppingareala, asa pentru sufletel. |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Saptamana asta m-am innoit si eu cu 2 perechi de cizme ,ca de vin ploile la noi si 2 parfumuri. Aaaa si o curea portofel de parca nu mai aveam una dar am prins ocazia si mi-a si placut mult! |

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Ana,am trimis-o astazi prin cineva care lucreaza acolo,sa vedem daca reuseste, daca nu,am sa o modific,.... Sa le porti sanatoasa ,ana si sa te bucuri din tot sufletul de ele,....imi dau seama ce fericire e pe tine cu asa ajutor prin preajma......Ma bucur din suflet pt tine! Este mare lucru sa ai un pic de ajutor atunci cand chiar ai nevoie de putina pauza,.... |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Fetelor,sa le purtati si sa le folositi cu placere!Eu am uitat cand mi am luat ultima oara ceva!Aaaa,la inceputul lunii octombrie o precehe de ghetute din piele.Atat! Eu niciodata nu mi cumpar o haina fara sa o probez fiindca sunt atat de dificila!E posibil sa mi placa cand o probez si cand ajung acasa sa mi se para ca sta ca naiba pe mine.Asa ca trebuie sa o probez bine,sa ma dau peste cap,de a rostogolul cu ea .Oricum hainele nu sunt punctul meu forte.Am putine dar alea foarte bine alese si probate! |

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Si eu probez Iulia,dar mie mi s-a pus pata pe asta si nu am mai probat-o,....deeh ca sa-mi fie invatatura de minte Mi-am comandat de la Bonprix,o pereche de ghete cu toc,o pereche de pantofi,ciudati rau si o pereche de ghetute fara toc.Pantofii,....sunt ciudati,....eu cerusem alt model(cu talpa gri)si am primit zebra,.....acum ma gandesc cu ce as putea sa-i asortez ca nici nu vreau sa-i mai trimit inapoi |

| Azi m-am innoit cu o paseta superba rosie si un sampon si un balsam de la KLORANE -ca-mi cade parul intr-o veselie . |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/5/2008 Mesaje: 766
| si eu am reusit in sfarsit sa ma innoiesc..mi-am luat o pereche de ghetute negre cu talpa ortopedica de la New Yorker..si am primit si un bonuletz cu 50 lei reducere valabil pana la sf lunii :D am ochit un paltonas superb...scumpicel dar superb(220ron sau 170 cu bonuletzul) ! de acum sper sa fac cat mai repede unghiute sa mi strang banuti sa mi-l iau
fetelor..felicitari pentru achizitii |
|
| Pt sufletelul meu azi am fost la piscina Sa vezi maine ce febra musculara o sa am la sufletel |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Fetelor, sa purtati cu drag cele cumparate si sa va rasfatati macar o data pe saptamana. Intr-adevar, tare bine e sa facem ceva pentru sufletelul nostru.
Eu nu m-am innoit in ultimul timp, insa am reusit sa-i iau un laptop Luanei si ma apuc de construit casuta Monster High pentru Mayuc Cred ca mi-e dor de perioada de traforaje din generala
Dar...luna decembrie e pe jumatate a mea. Imi schimb telefonul, imi schimb MacBook-ul intr-un IMac si vanez o motocicleta |
|
| Katy, spor la cumparaturi! Chiar ca e luna ta |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 684
| Pentru sufletelul meu si de ciuda pe buli i-am facut rezervare la avion lu' mama! Maine mergem la Munchen sa o luam!! Vacantaaaaaaaaaaaaaaa!!! |
|
|