Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Va multumesc mult ! Nu am inca foto .... dar v-o arat curand ! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| pt sufletul meu ca nu mai comandasem demult la Yves rocher am facut comanda de un gel de dus cu ulei de migdale ,un baton de buze tot cu migdale ,un rollon din gama hamamelis,un gel de dus si un sampon tot de la hamamelis ...iar cadou am primit o lotiune de corp ..numai buna pt burtica ! |
|
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| maria& mario sa o conduci sanatoasa si cu prudenta gagaritz sa le folosesti cu placere |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Oana abia astept sa vad masinuta,sa o stapanesti sanatoasa |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Moniq,multumesc,.... Nu am starea necesara sa pun pozele,dar va promit ca le voi pune |
|
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| In fiecare luna, chiar si de mai multe ori, scap la Amazon Obsesiile mele sunt cartile si jucariile educative, cred ca imi pot deschide o biblioteca si un Playgroup deja |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Pt sufletelul meu mi-am oferit azi 3 ore de bibileala la coafor, cu tratament pt par, masaj la creier, tuns, vopsit, tot tacamul!! O mult dorita si asteptata revolutie.. si meritata, zic eu |
|
| Sa-ti fie de bine,Ana! Si eu tot asa azi,.... |
|
| sa te vedem!! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| bulibuli wrote:Pt sufletelul meu mi-am oferit azi 3 ore de bibileala la coafor, cu tratament pt par, masaj la creier, tuns, vopsit, tot tacamul!! O mult dorita si asteptata revolutie.. si meritata, zic eu
Sa-ti fie de bine, Ana! De cand zic ca ma programez si eu... |
|
| Uite-ma ,Ana
M-am tuns si m-am vopsit Si un mic pupic pt voi,......Imi lipsiti,dar trec printr-o stare ingrozitoare,....asa ca am sa revin cat de curand printre voi,sper cu o alta stare de spirit!
|
|
| Te-ai bibilit, esti frumoasa, nu ai de ce sa fii suparata!! Pupici sa treaca supararea! |
|
| Multumesc,Ana,.....multi pupici si pt tine,de la mine,frumoaso Daaaa,eram tare suparata,dar simt ca situatia se schimba,incerc sa fiu mai pozitiva si mai nepasatoare si sper sa-mi ajute Dumnezeu sa razbat! M-am bibilit ,asa cum zici tu,ca de,trebuia sa arat impecabil pt ,,gargaritele,,mele adorabile,.....Cert este ca m-am rasfatat sau m-a rasfatat coafeza mea si sper sa repet aceasta bibileala,.....cat de curand.Mi-a promis ca data viitoare imi va schimba look-ul.....asa ca de abia astept sa-mi creasca parul |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ieri si azi mi-am rasfatat si eu sufletul cu niste plimbari superbe in natura -am fost la ZOO -superba vremea si cum eram bombardati cu ghinde . Si ca s afie rasfatul total mi-am luat o pereche de cizmultite crem si o poseta turcuaz -cum altfel?
Mari sa-ti fie de bine revolutionarea si bibileala -ce bine ma simt si eu ori de cate ori vin de la coafor,mani si pedi -zici ca vin de la Paris. |
|
| Oana,mersi,... A fost o vreme superba dar nu am putut pleca nicaieri,....am avut atata treaba,...... |
|
|