Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Ce super sunt , Ana ! Super culorile si merg foarte misto impreuna ! sa le porti cu drag ! Da' nu va cred pana nu le vad " la purtator " !!!! Si eu m-am inoit cu un set balerini + gentuta , de vara ! Ca de , a venit vara si ne pregatim garderoba de vacanta ! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Maria & Mario wrote:Si eu m-am inoit cu un set balerini + gentuta , de vara ! Ca de , a venit vara si ne pregatim garderoba de vacanta !
corect!
pupici, fetele |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Ce mult imi plac gentile voastre! Anabella, Buli, sa le purtati cu drag! Oana, sa le porti cu placere! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Anabella,ce mult imi place prima geanta ....sa le porti cu placere ! Ana,super si gentuta si balerinii .....sa le porti cu drag ! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Maria & Mario wrote:Ce super sunt , Ana ! Super culorile si merg foarte misto impreuna ! sa le porti cu drag ! Da' nu va cred pana nu le vad " la purtator " !!!! Si eu m-am inoit cu un set balerini + gentuta , de vara ! Ca de , a venit vara si ne pregatim garderoba de vacanta !
pai atunci sa le vedem si pe ale tale
si eu am achizitionat ceva pentru sufletul meu,pentru noi:o noua camera foto :006: |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Anabella,frumoase gentile tale,si sandalele la fel. Buli si gentuta si balerini tai sunt frumosi,cred ca sunt si comozi,sa-i porti sanatoasa. Mela s-o folositi cu drag. |
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Anabella,gentuta aia lila cu roz mi-a furat inima .Ce design frumos si ce culori placute.Si geanta ta Buli e superba.Cele 4 culori in "ape" si cele 2 buline care ma duc cu gandul la cirese... fac geanta asta deosebita.Balerinii se portivesc de minune cu gentuta .Sa le purtati cu placere,fetelor
Mariutza,tu ai spart o banca sigur .Ce minunatii ai acolo.Sa le folosesti sanatoasa.Si eu am fost dependenta o jumatatede an de Oriflame.Mi-a trecut ca nici sora mea nu mai e la Oriflame.
Eu as vrea sa imi iau o rochita:018: .Sa vad daca gasesc ceva pe placul meu.Revin cu poze |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Buli imi place gentuta mult-mult. Sa le folosesti cu drag ! Giulia te asteptam cu rochita la purtatoare ! |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Liliana,multumesc
Giulia,spor la cumparaturi,poate se lipeste si altceva de tine,nu doar o rochita |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| fetele... poze!!! va laudati asa.... fara dovezi? |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Ce faine achizitii!Sa le purtati sanatoase fetelor!
Eu n-am mai facut demult ceva pentru sufletelul meu,aa...ba sa nu mint mi-am platit taxa pentru licenta 15 mil! |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| sa le purtati cu placere |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Multumesc fetele!
Buli imi place si geanta si balerini,sunt stilul meu. sa le porti cu drag! |
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Mela,ca bine ai zis.Mi-aM luat un tricou,un maieu si o fusta lungaaaa pana la calcaie.Nu e stilul meu dar asa ceva nu am prin casa.Si Oana,uite ca acum pun poze.
Uploaded with ImageShack.us
Si cum nu am fost singura la cumparaturi ci cu maimutica, automat i-am luat si ei ceva :niste pantlonasi de vara 3 sferturi si o bluzita mai larguta:018:
Uploaded with ImageShack.us |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Giulia, sa le purtati cu drag! Imi place fusta! Visez si eu la ceva de genul si cum maine ma duc la cumparaturi, poate, poate se lipeste ceva! |
|
|