Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Alexandra esti superba in rochita te prinde tare bn o lady |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| georgyana wrote:Alexandra esti superba in rochita te prinde tare bn o lady
multumesc |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/18/2008 Mesaje: 554
| alexandrabogdan eu zic ca merg pantofi negri cu rochia pt ca negru merge la orice...ar mai merge si o pereche de pantofi albi sau chiar sandalute albe.....aaa si rochia e szuper fix pe gustul meu... |
|

| andreeahana wrote:alexandrabogdan eu zic ca merg pantofi negri cu rochia pt ca negru merge la orice...ar mai merge si o pereche de pantofi albi sau chiar sandalute albe.....aaa si rochia e szuper fix pe gustul meu...
alb in nici un caz ca nu suport culoarea asta |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Nici mie nu-mi plac sandalele sau pantofii albi,doar papucii astia mai merg. In fine gusturile nu se discuta . Eu am o pereche de pantofi din piele intoarsa negri cu toc grosut,eleganti-dar nu foarte ,putin decupati in fata care merg la aprope orice tinuta -sunt o comoara !
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Ma bag si eu ca muca-n lapte,dar parerea mea este ca cel mai bine ar merge o pereche de sandalute tot bleomarin. Negru merge la orice,dar combinatia negru-bleomarin,nu prea.Rochita este foarte finutza,asa ca opteaza pentru sandale.Depinde si daca vrei sa iei ciorapi sau nu.La sandale nu merg ciorapi,in schimb pantofii fara ciorapi nu merg.Parerea mea,va rog nu dati cu rosii. A...,mie i-mi plac si pantofii si sandalele albe.Vorba lui Oana,chestie de gusturi... |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| LilianaD wrote:..cel mai bine ar merge o pereche de sandalute tot bleomarin. Negru merge la orice,dar combinatia negru-bleomarin,nu prea. Subscriu!! |
|

| na ii bine de bagat la cap. multumesc pt sugestii. sper in sept sa fie vreme de sandale |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Alexandra,iti vine asa bine rochita sa o porti cu placere |
|

Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Alexandra foarte frumoasa ,sa o porti cu placere!!!
Pentru sufletul meu mi-am luat si eu astazi o mobila de bucatarie!!! |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Alexandra, superba rochia! Sa o porti cu placere si distractie placuta! Imi place tare si ti se potriveste perfect! |
|

Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| KRYS85 wrote:Pentru sufletul meu mi-am luat si eu astazi o mobila de bucatarie!!! Pentru sufletul oricarei femei.o mobila de bucatarie pe placul si pe gustul ei,este o mare incantare.Sa o folosesti sanatoasa si cu mare drag. |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| ALEXANDRA, EU AS IMBRACA ROCHITA CU O PERECHE DE SANDALE ALBE SAU BLEOMARIN ,IN NICI UN CAZ NEGRE (PAREREA MEA) |
|

Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| LilianaD wrote:Pentru sufletul oricarei femei.o mobila de bucatarie pe placul si pe gustul ei,este o mare incantare.Sa o folosesti sanatoasa si cu mare drag.
Mersi mult !! |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Krys,felicitari sa o folosesti sanatoasa |
|
|