|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Mirela, suuuper floricelele tale! De ceva timp le am si eu ca pasiune! Si daca tot va certati, ia veniti la mine cu cate o floricica, eu nu ma supar! Oana, sa-ti creasca frumos florile! Ilioara, Marivic, Georgyana, Oana , Mirela, va multumesc! |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Orhideea de la mama!
 Trandafirul de la prieteni~!
 |

| Oana, sunt atat de frumoase!!! Mie imi cam este teama sa cumpar flori "cu flori" ca nu prea stiu sa le ingrijesc ... Trebuie sa ma documentez mai mult! |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Oana sa te bucuri de ele.Sunt minunate.Trandafirul mi se pare mie sau are frunzele mai deschise la culoare?Al meu are frunzele mai deschise atunci cand e bolnavior.Uita-te pe spatele frunzelor si vezi daca are puncte negre mici. |

| Mirela m-am uitat si nu are nimic.Ei l-au tinut afara pana acum si probabil a suferit putin de la schimbarea de temperatura. |

Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Oana frumoase florile .. |

Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Mirela,Oana,ce frumoase sunt florile voastre!
Am primit si eu de la sot ,acum cand s-a intors din G. un telefon Nokia E5.Probabil ca l-a comandat cand era inca in G.si a ajuns adoua zi dupa ce a sosit el.
Katrina attached the following image(s):

|

| Katrina, ce sot atent! Sa-l folosesti cu mare drag! Este foarte frumos! la telefon ma refer, desigur! |

| Ma gandeam eu Da,e tare atent,dragul de el,da' sa vezi cand is atenta eu.......surprize......materiale,nu te gandi la altceva |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/30/2008 Mesaje: 172
| Sa-l folosesti sanatoasa, e frumos! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Frumoase flori fetelor!Sa va bucure ochii si sufletul Katrina,frumos telefon si atentia sotului este de remarcat Te rasfata,.... |
|

| Multumesc! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Mirela,Oana frumoase florile voastre. Ar merge la fix cu tema concursului de fotografii . Asa ca va astept. Katrina se vede ca i-a fost dor de tine, sa-l folosesti cu placere. |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| LilianaD wrote:Mirela,Oana frumoase florile voastre.  Ar merge la fix cu tema concursului de fotografii cu ele.  Asa ca va astept. Katrina se vede ca i-a fost dor de tine, sa-l folosesti cu placere. SUBSRIU SI EU ,,VALABIL LA AMANDOUA |
|

| Eu nu particip la concursul foto ca nu ma pasioneaza! Azi mi-am luat o rochita gri de la Zara din tricot pentru cand o sa am burtica mai mare .O sa pun si poze cand va fi cazul. |
|
|