|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Fetele si copiii sa le purtati sanatoase/sanatosi, iubite/iubiti si fericite/fericiti! |
|

Inregistrat: 8/12/2009 Mesaje: 2207
| Krys imi palc rochiile tale mai ales ca sunt albe! Alexandra sa le folosesti sanatoasa! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
|
Mersi Csilla ,m-am dat pe alb acum |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Frumoase achizitiile tale,Kriss !
Fetelor sa purtati cu multa dragoste tot ce va cumparati si sa va bucurati cu tot ce va puteti inoii! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Kriss,foarte frumoase achizitiile tale!!! |
|

| Carla mersi mult !!! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Fetelor azi am fost atat de rasfatata de sotul meu frumos si bun . Mi-a adus cadou bonboanele mele preferate si un ruj si o oja DIOR-superbe ,minunate . Apoi am mers la Bucuresti si mi-am facut de cap la Mall-ochelari de soare ,cercei,fusta ,un maieu ,un fond de ten . Apoi faza tare -cand am ajuns noi au ajuns la Mall si 3microbuze cu turisti americani si erau si ei peste tot .Au venit la mine doi domni din grupul ala si mi-au zis ca sunt asa frumoasa ,ca nu au vazut de cand au ajuns in Romania o femeie atat de frumoasa ca mine.

|
|

| Shirel
Oana frumos gestul sotului tau,sa le folosesti cu placere!!! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Oana sa le porti/folosesti cu drag! |
|

| Va multumesc ! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Oana sa le folosesti sanatoasa.Cat despre americani, nu au si nu vor avea femei frumoase ca la noi.Dar tu chiar esti deosebita. |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| mirela74chris wrote:Oana sa le folosesti sanatoasa.Cat despre americani, nu au si nu vor avea femei frumoase ca la noi.Dar tu chiar esti deosebita.
Hey, adika vrei sa zici ca sotul meu nu are muiere frumoasa???? Da' eu ce-s, pocita??
In alta ordine de idei, Oano tu erai la dieta, bomboanele trebuiesc impartite...
Si ce achizitii frumoase pe aici, eu intru mai rar, dar si cand intru vad numai frumuseti
|
|

| Bombonelele sunt impartite deja intre Sorin si Stefan. Va multumesc pentru urari si aprecieri! |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Oana sa le porti sanatoasa ca tare frumoase mai sunt! osmeticele imi plac in mod special! off topic - Mikaela pune si tu o poza cu tine ca sa ne convingem de-abia o sa te cunoastem si noi |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| roxinthya wrote:off topic - Mikaela pune si tu o poza cu tine ca sa ne convingem  de-abia o sa te cunoastem si noi
Ia uite ce cerere!! Si eu care tocmai postasem la "pericolele internetului", pai daca ma trezesc cu foto pe site-uri de casatorii sau mai stiu eu ce?? Nu raman vaduva?? Poate o sa schimb avatarul, ca ala stiu sigur ca nu se poate copia |
|
|