Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| De aici am plecat! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Alexandra, superba rochia ! Eleganta si cu mult bun gust ! Si perfecta pe tine ! Abia astept fotografiile de la botez !!!! Ai fost o mamica tare dulce garantat!!! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Alexandra, esti superba atat tu, cat si rochita |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Va multumesc, nu ma asteptam sa va placa asa mult. Prima data cand am vazut-o am avut o retinere sa o incerc, dar am avut parte de o vanzatoare foarte draguta, care m-a incurajat sa o probez. Cand am imbracat-o mi-am dat seama ca era destul de apropiata de ceea ce imi doream, adica ceva mai deosebit, elegant, dar in acelasi timp decent si care sa nu iasa in evidenta prea mult, pentru ca nu-mi place sa ma afisez in public. Jachetica este cumparata de la acelasi magazin, am oscilat intre ea si un bolero finut, dar care se potrivea totusi mai mult la alte ocazii.
Pana la urma i-a placut si sotului dar asa e el, mai nehotarat |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Alexandra,wow,iti vine atat de bine rochita eu te felicit pentru ca ti-ai luat-o,ai facut o alegere buna |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Rochia mi-a placut si mie foarte, foarte mult, Alexandra! E superba si iti vine de minune! Ti se potriveste foarte bine! |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Rochitza iti vine excelent!Mie personal nu-mi place imbracaminte cu dungile in latime fiindca ingrasa deci nu as avea curajul sa port asa ceva ca m-ar face ca un balon! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Multumesc, multumesc, multumesc Shirel, pai si eu sunt un balon... si se cam vede, dar asta e... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Alexandra,nu esti deloc ca un balon,rochita este foarte eleganta si-ti vine foarte bine. |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Alexandra, rochita ti se potriveste! Simpla si coketa in acelasi timp |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Si mie-mi place foarte mult rochita si cum iti sta in ea ! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Alexandra.. esti foarte frumoasa, imi place rochita mult am si eu o bluzita cu dungi late asa, alb-negru.. si spre surprinderea mea nu ma facea butoi cand am probat-o... asa ca am cumparat-o ;) cred ca depinde si de material, croiala... Inca odata felicitari, sa fie intr-un ceas bun si scuze ca nu eram deloc in tema atunci cand am vorbit noi.. |
|
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Azi m-am rasfatat cu 2 glossuri de la CLARINS -o minunatie cu gust fructat si cu 2creioane pentru ochi de la BOURJOI -in sfarsit am gasit turcuazul pe care-l cautam de mult si inca o culoare interesanta . |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Si eu m-am rasfatat
doua gentute si o pereche de sandalute asortate la una din gentute
stiti voi ca is innebunita dupa genti
Oana sa le foloseti cu drag! |
|
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Anabella stiu ca esti pasionata de genti! Sa le folosesti cu drag si sanatoasa si cand ai chef poate pui si poze. |
|
|