Nivel: Membru
Inregistrat: 4/6/2008 Mesaje: 95
| E timpul sa ne pregatim de plaja.

|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Foarte frumoase,Romanita numai ca noi aici ne oparim in asa ceva ca este foarte cald! Daca ai si ceva costume de baie posteazale m-ar interesa ,sint moderne! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| shirel wrote:Foarte frumoase,Romanita numai ca noi aici ne oparim in asa ceva ca este foarte cald! Daca ai si ceva costume de baie posteazale m-ar interesa ,sint moderne!
Foarte frumoase Romanita
Shirel ai aici costume de baie |
|
| shirel, am postat modelele date nu pentru a ne bronza la soare îmbracate în ele, ci pentru plimbari spre plaja. Daca se vor croseta din fire de bumbac si de culori deschise, cred ca sunt potrivite. Asta desigur e parerea mea. Voi posta si costume de baie cu cea mai mare placere.
 |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Romanita wrote:shirel, am postat modelele date nu pentru a ne bronza la soare îmbracate în ele, ci pentru plimbari spre plaja. Daca se vor croseta din fire de bumbac si de culori deschise, cred ca sunt potrivite. Asta desigur e parerea mea. Voi posta si costume de baie cu cea mai mare placere. 
Pentru plimbarile spre plaja sint superbe!
Cristy,saru-mina,am stiut ca am vazut eu undeva pe forum costume de baie ! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Romanita superbe,mi-ar place sa le port |
|
|  |
|
| Buna, fetelor, demult n-am mai trecut pe aici. Nu pentru ca am uitat de voi, ci pentru renovez apartamentul. Vin cu ceva nou, privit ce frumuseti.

|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Romanita wrote:Buna, fetelor, demult n-am mai trecut pe aici. Nu pentru ca am uitat de voi, ci pentru renovez apartamentul. Vin cu ceva nou, privit ce frumuseti.
Da,frumos! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Romanita |
|

Inregistrat: 6/21/2009 Mesaje: 37
| iata ce am gasit ptr plaja. mi se pare tare interesanta. |
|

|  acum sa speram ca vrea. |
|

| gata am mai gasit ceva lucrusoare frumoase ptr plaja dar sincera sa fiu trebuie sa le caut. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| eu nu le vad pe primele deloc! Daca dau quote, apar ca ar fi doua imagini, dar nu le vad in mesaj! |
|

| ok.o secunda
 gata sa rezolvat. |
|
|