Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Nu pot sa spun decat.... |
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| E un site super! Eu sunt abonata la newsletter-ul lor. Gasiti informatii despre companii si despre procesul lor de recrutare chiar de la angajati sau de la cei care au aplicat. Multe informatii de la insideri. Mesajele despre compania unde lucrez eu sunt chiar adevarate, desi opiniile par cumva diferite, situatia difera de la departament la departament. Un site excelent pt cei care vor sa isi schimbe locul de munca, poti evita unele tzepe. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| interesanta idee... poate fi utila pentru cei in cautarea unui job insa ma intreb...aceste firme stiu ca sunt inscrise intr-o asemenea baza de date? adica... detalii despre ele si din interiorul lor "transpira" in spectrul public... si poate nu mereu se zice ceva de bine... nu ca ar fi rau sa zici si lucrurile mai putin "bune" |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| N-o sa stearga nici o rusine, ca site-ul n-are treaba cu ei. Daca se simt lezati de ce se scrie pe site, sa puna mana sa se indrepte, nu sa ii ameninte. |

Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| Am citit si eu pt. cine lucrez e incredibil ce am putut gasi, cu toata ca in mare parte stiam ...dar pana acu' eu n-am fost afectata. Le-as spune si eu ceva, dar din pacate parerea mea nu conteaza, n-o sa se tina cont de ea si asa, ca, mai bine plec de la ei si ocolesc cat de mult pot. |