Pentru cine lucrezi?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Kiki
Scris: Friday, October 26, 2007 4:20 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Daca vrei sa stii pentru cine lucrezi intra aici
fdianamaria
Scris: Saturday, October 27, 2007 2:58 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
Nu pot sa spun decat....thumright
mommy
Scris: Saturday, October 27, 2007 5:12 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
E un site super!cool Eu sunt abonata la newsletter-ul lor. Gasiti informatii despre companii si despre procesul lor de recrutare chiar de la angajati sau de la cei care au aplicat. Multe informatii de la insideri. Mesajele despre compania unde lucrez eu sunt chiar adevarate, desi opiniile par cumva diferite, situatia difera de la departament la departament. Un site excelent pt cei care vor sa isi schimbe locul de munca, poti evita unele tzepe. thumleft
Andi&Mariuca
Scris: Sunday, October 28, 2007 1:11 PM
Nivel
Nivel: Senior

interesanta idee... poate fi utila pentru cei in cautarea unui job insa ma intreb...aceste firme stiu ca sunt inscrise intr-o asemenea baza de date? adica... detalii despre ele si din interiorul lor "transpira" in spectrul public...scratch si poate nu mereu se zice ceva de bine... nu ca ar fi rau sa zici si lucrurile mai putin "bune" oare
Andi&Mariuca
Scris: Sunday, October 28, 2007 1:22 PM
Nivel

imi raspund singura!hohot hohot hohot "rasfoind" siteul asta, am dat si de o sectiune intitulata "rusinica" unde adminii siteului publica "reclamatiile" firmelor vizate de comentariile negative ale unor angajati/aspiranti la titlul de angajati!fool asadar...unii se simt lezati si...au si instrumente legale de a-si "sterge" rusinea... just like i thought!ras
Kiki
Scris: Sunday, October 28, 2007 1:33 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

N-o sa stearga nici o rusine, ca site-ul n-are treaba cu ei. Daca se simt lezati de ce se scrie pe site, sa puna mana sa se indrepte, nu sa ii ameninte. boxing
Andi&Mariuca
Scris: Sunday, October 28, 2007 2:12 PM
Nivel

ai dreptate dar... este posibil sa ii actioneze in judecata pe administratorii sitelui...scratch

cum ziceam, initiativa este f buna insa...uite ca se gasesc si "carcotasi"!fool
crista
Scris: Thursday, May 8, 2008 11:32 PM
Nivel

Inregistrat: 1/27/2007
Am citit si eu pt. cine lucrez nervi nervi nervi
e incredibil ce am putut gasi, cu toata ca in mare parte stiam ...dar pana acu' eu n-am fost afectata. Le-as spune si eu ceva, dar din pacate parerea mea nu conteaza, n-o sa se tina cont de ea si asa, ca, mai bine plec de la ei si ocolesc cat de mult pot. closedtopic rambo
TeosOf
Scris: Friday, May 9, 2008 11:05 AM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
La mine nu se deschide acel site.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.