PENTRU CELE CE ASTEAPTA DE ANI BUNI UN BB
Subiectul anterior · Subiectul urmator
SDG
Scris: Wednesday, February 3, 2010 7:42 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
S-au implinit 8 ani de cand asteptam un bebe. Din pacate ma indrept vertiginos spre varsta de 40 de ani si rabdarea mea a cam ajuns la capat. M-am gandit sa deschid acest topic pentru cele care, asemeni mie, se chinuie de ani de zile sa-si implineasca viata in acest fel. As vrea sa incercam sa vedem ce putem face atunci cand sistemul medical romanesc si prietenii care au copii unul dupa celalat ne fac sa credem ca nu mai exista lumina la capatul tunelului. As vrea sa ne facem impreuna, pas cu pas, un plan pentru a reusi sa devenim si noi mamici. Eu am incercat pana acum sa merg la mai multi doctori dar m-au dezamagit rand pe rand: unii pentru lipsa de profesionalism de care au dat dovada, altii pentru lipsa de timp etc. Am facut in acesti ani nenumarate analize si eu si sotul meu, am incercat o inseminare artificiala si chiar fiv. Am ramas si fara bani ( fiv-ul ne-a costat cu totul cam 5000 de euro) si ne-am cam pierdut si rabdarea de a mai sta pe la usile doctorilor romani. Ce parere aveti? Ce mai este de facut pentru niste oameni care au incercat aproape tot?
Ma gandeam sa incepem planul asa:
- Sa gasim niste doctori capabili sa comunice cu o persoana aflata in situatia noastra si care sa stie si meserie ( cam greu dar ma gandesc ca au mai ramas cativa)
- Sa dam si niste nume de doctori pe la usile carora nu are rost sa pierdeti vremea si sa va risipiti banii.
- Sa vedem daca exista cazuri care s-au considerat la fel de disperate ca si noi dar care, printr-un miracol pe cat posibil explicabil, au reusit sa aiba un bb.
- Sa incercam sa cautam si metode alternative de a trece peste aceasta problema a infertilitatii in afara inseminarilor si a fertilizarilor in vitro.

Am tot urmarit pe un alt forum discutii intre femei cares-i doreau cu disperare ca si mine sa devina mamici si am observat ca, de-a lungul timpului, multe dintre ele au reusit sa treaca de partea cealalta- a viitoarelor mamici - cu ajutorul si sfatul celorlate fete de pe formum.
Ce ziceti? Facem o incercare?
byli
Scris: Wednesday, February 3, 2010 7:50 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 10/3/2009
da,incercam!
si eu incerc de un an de zile si nimik!
discutam maine mai multe,acum am putina treaba!pupici!si poate ne ajuta INGER7!!!!!!!!!!
ingerash
Scris: Wednesday, February 3, 2010 7:51 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Bun venit,SDG!hearts hearts hearts pupici Implinirea dorinteiangel copilas
Voi muta topicul la sectiunea potrivita,preconceptie si fertilitate.
byli
Scris: Wednesday, February 3, 2010 8:01 PM
Nivel

Inregistrat: 10/3/2009
inger7 wrote:
Bun venit,SDG!hearts hearts hearts pupici Implinirea dorinteiangel copilas
Voi muta topicul la sectiunea potrivita,preconceptie si fertilitate.

inger imi dai emotii,zau!daca nu imi raspunzi ,inseamna ca e ceva grav,nu?
sweet angel
Scris: Wednesday, February 3, 2010 9:06 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/6/2010
sdg bun venit pe forum, si sper din tot sufletul sa gasiti rezolvare la problemele voastre.,sa vina si bebe mult dorit.
SDG
Scris: Wednesday, February 17, 2010 7:26 PM

newclap Buna! Multumesc mult celor care mi-au urat bun venit! Mii de scuze ca nu am mai putut intra pana acum dar, in afara faptului ca incerc da 8 ani sa am un bb o fac si printre picaturi deoarece am un job foarte solicitant! Oricum in ultima vreme m-am tot gandit ce sa mai fac in speranta ca vom avea si noi un bb intr-o zi. Pana una alta am facut 2 pasi: unul l-am facut acum cateva minute: am postat un mesaj pentru ingerash in incercarea de a vedea care este perioada fertila pentru noi din punct de vedere astrologic. newclap Deci ce a fost mai greu am facut!yes Al doilea lucru a fost sa incerc sa iau legatura cu o doctorita despre care am auzit multe lucruri bune: Cezara Bucur se numeste. Am fost la o consultatie la dansa acum vreo 6 luni si mi-a dat o lunga liste de analize pe care sa le facem si eu si sotul meu dar numai ideea ca o sa o iau de la cap m-a facut sa aman lista. Am insa un exemplu pozitiv care mi-a dat de gandit. O colega de-a mea - colega de serviciu si de suferinta - a incercat ani de zile sa aiba un bb. A fost o perioada in care amandoua ma stat pe la usile doctorilor cu renume din tara asta cum ar fi Marinescu etc. Renuntasem amandoua deja pentru ca eram satule de investigatii si ridicari din umeri dar ea a gasit-o pe aceasta doctorita. In doua luni a ramas gravida si acum va naste o fetita probabil la fel de frumoasa ca ea. Dr Bucur a descoperit ca avea o singura trompa viabila iar cealalta nu era permeabila. In urma unei interventii laparoscopice, colega mea a ramas imediat insarcinata. E o pveste frumoasa care sper sa va ajute si pe voi sa va mai ridicati moralul. Pe mine m-a impulsionat sa incerc sa mai dau o sansa unui medic. Sotul meu nu prea cred ca mai face fata inca unei incercari dar eu parca tot nu vreau sa ma dau batuta. Problema e ca doctorita respectiva mi-a cerut un alt set de analize care la o prima vedere costa cam 10 milioane, consultatiile la cabinetul privat sunt si ele destul de scumpe iar dr. Bucur nu prea e genul de om care sa te faca sa pleci plin de sperante din cabinet. Pe mine dupa prima intalnire m-a cam pus pe ganduri ca as mai putea avea vreodata copii daca nu apelez la FIV, lucru care iese din discutie dupa ceea ce am patit cu un an in urma. Apropo: daca va intalniti in incercarile voastre disperate de a ramane insarcinate cu o doctorita pe nume Silvia Miciner, eu zic sa ocoliti cabinetul cat mai departe. Am fost pacienta dansei si tot mai cred ca numai Dumnezeu m-a ajutat sa mai fiu azi pe aici. Oricum, ma bucur ca ne-am auzit si ne-am vazut majoreta, sper sa ma iertati ca am scris atat de mult si abia astept sa aud ce incercari reusite ati mai avut si voi! Ca de esecuri cred ca ne-am cam saturat toate.campfire Abia astept sa-mi raspunda si ingerash si luna aceasta, pentru prima data, o sa incerc schema cu perioada fertila astrologic! Multa bafta si vorbim!
SDG
Scris: Wednesday, February 17, 2010 7:31 PM

Multumim pentru gandul bun lia.lavinia! Sa te ajute Dumnezei sa ai un bb frumos si sanatos! topai Sau doi..
SDG
Scris: Wednesday, February 17, 2010 7:33 PM

Byli, in anul acesta in care tot ati incercat ai gasit vreun doctor in care sa ai incredere? Ai primit vreun raspuns cam care ar fi problema?
sweet angel
Scris: Wednesday, February 17, 2010 8:16 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/6/2010
sdg pupici si tie iti doresc cat de curand bebe,
ebruli22
Scris: Monday, April 12, 2010 11:10 PM
Nivel

Inregistrat: 4/12/2010
buna fetelor eu sunt noua aici si am si eu aceasi problema,am pierdut 2 sarcini pana acum,ultima anul trecut,si de atunci nu mai pot ramane gravida,acum 4 luni am facut HSG si am trompa dreapta infundata.
Ana
Scris: Tuesday, April 13, 2010 7:59 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Fetelor sa va trimita Doamne-Doamne bebeangel
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.