Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Daca e vorba de adrese am si eu o lista de la un concurs, asa ca cine doreste ma poate intreba si pe mine. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Atunci este mai complicat....asta inseamna ca vor fete care nu vor primi deloc si altele vreo 2-3 Nu cred ca este prea placut, din respect pentru toate fetele |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| Cristy wrote:Atunci este mai complicat....asta inseamna ca vor fete care nu vor primi deloc si altele vreo 2-3 Nu cred ca este prea placut, din respect pentru toate fetele
Organizati cumva sa fie bine,doar sa stim cum sa facem,ok?
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Cristy wrote:..asta inseamna ca vor fete care nu vor primi deloc si altele vreo 2-3 Nu cred ca este prea placut, din respect pentru toate fetele
Asa e . Se prea poate ! Insa vor fi pitici fericiti ! Si mamici surprinse ! Am mai scris undeva ca nu se asteapta recompense, fotografii , intoarcerea cadourilor, etc .... Deci numai cine vrea .... participa !
Pe mine nu ma deranjeaza absolut deloc sa nu primim nimik, atata timp cat stiu ca voi face fericiti piticii !!!!!!!!!!!!!
Iar cine se pricepe la organizat pur si simplu NU ARE TIMP ! Eu sincer NU am Cum ! Imposibil !!!! |
|
| Maria & mami wrote:
Asa e . Se prea poate ! Insa vor fi pitici fericiti ! Si mamici surprinse ! Am mai scris undeva ca nu se asteapta recompense, fotografii , intoarcerea cadourilor, etc .... Deci numai cine vrea .... participa !
Pe mine nu ma deranjeaza absolut deloc sa nu primim nimik, atata timp cat stiu ca voi face fericiti piticii !!!!!!!!!!!!!
Sunt de acord,perfect de acord,nu poti fi mai fericit decat atunci cand stii ca ai semanat zambetele pe fetisoarele lor dragute! |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Maria & mami wrote:
Stii ca si mie imi place sa ii fac pe altii fericiti, dar nu toate gandesc ca noi (tot din experienta o spun ) iar cele care nu primsec s-ar putea simti prost, poate mai putin iubite...stii tu cum este...
M-am gandit daca tot are cineva (Kiki sau MNiko) o lista sa se fac o anumita bifare, in asa fel incat sa putem acoperii cat mai multe fete...nu stiu cum chiar nu am idee... |
|
| Mai fetelor n-ar fi mai bine sa deschidem un topic separat pt aceasta actiune ca titlul nu prea seamana cu ce se doreste a se intreprinde.? Oana, pt ca a fost ideea ta, poate ca ar fi bine chiar tu sa deschizi un alt topic? |
|
|
Da,sa se ocupe cineva cu bifarea... |
|

| Dragele mele: Cristy , eu nu m-as simti de loc prost daca nu as primi nimik. Am mai spus-o si ma repet ! Nu ma intereseaza reversul asta al " medaliei ". Ok ? Mniko, nu am nici timpul necesar , nici lista cu adrese , deci va rog sa ma excludeti ca si organizatoare . Cat despre deschisul unei teme noi, de ce ? Nu e aceeasi tema ? Cine vrea trimite cadouri in numele Mosului, Cine nu ..... asta e ..... Ca asta era ideea mea. Cine vrea se baga, cine nu ..... nu am ce face ! Muncesc pana la ora 6 seara, apoi am casa, mancare, copil, calcat , etc .... si nu vreau sa incurc cine stie ce concursuri. Plus ca plecam in Romania acusica ..... Sory ! ca nu ati inteles ideea mea, sau ca s-a interpretat altfel. Eu ORICUM , cu sau fara organizare, voi trimite la 3 pitici cadouri ! Pentru spiritul Craciunului, si in numele Mosului !!!!
|
|
| Maria & mami wrote: Dragele mele: Cristy , eu nu m-as simti de loc prost daca nu as primi nimik. Am mai spus-o si ma repet ! Nu ma intereseaza reversul asta al " medaliei ". Ok ? Mniko, nu am nici timpul necesar , nici lista cu adrese , deci va rog sa ma excludeti ca si organizatoare . Cat despre deschisul unei teme noi, de ce ? Nu e aceeasi tema ? Cine vrea trimite cadouri in numele Mosului, Cine nu ..... asta e .....  Ca asta era ideea mea. Cine vrea se baga, cine nu ..... nu am ce face ! Muncesc pana la ora 6 seara, apoi am casa, mancare, copil, calcat , etc .... si nu vreau sa incurc cine stie ce concursuri. Plus ca plecam in Romania acusica ..... Sory ! ca nu ati inteles ideea mea, sau ca s-a interpretat altfel. Eu ORICUM , cu sau fara organizare, voi trimite la 3 pitici cadouri ! Pentru spiritul Craciunului, si in numele Mosului !!!!
Bravo , Oana! |
|

| Cristy wrote: dar nu toate gandesc ca noi (tot din experienta o spun  ) iar cele care nu primsec s-ar putea simti prost, poate mai putin iubite...stii tu cum este...
Iubita, cine nu gandeste ca noi nu se inscrie, nu ???? Eu asa gasesc logic !!!
Off, sper sa nu interpretati printre randuri ! E 10:23, sunt uda la par, am vase de spalat , pachet de pregatit si eu stau aici si dau explicatii pentru intentiile mele ! |
|
|
Eu am selectat un nr anume de pitici...asa ca....oricum trimit...indiferent de bifare sau nu... |
|

| Si poate ca ar fi o idee buna ca moderatorii sa mute " polemicile " la subiectul cu Off topic, pentru ca suntem cam off topic ! |
|
| Maria & mami wrote: Mniko, nu am nici timpul necesar , nici lista cu adrese , deci va rog sa ma excludeti ca si organizatoare . Cat despre deschisul unei teme noi, de ce ? Nu e aceeasi tema ? Cine vrea trimite cadouri in numele Mosului, Cine nu ..... asta e .....  Ca asta era ideea mea. Cine vrea se baga, cine nu ..... nu am ce face ! Muncesc pana la ora 6 seara, apoi am casa, mancare, copil, calcat , etc .... si nu vreau sa incurc cine stie ce concursuri. Plus ca plecam in Romania acusica ..... Sory ! ca nu ati inteles ideea mea, sau ca s-a interpretat altfel. Eu ORICUM , cu sau fara organizare, voi trimite la 3 pitici cadouri ! Pentru spiritul Craciunului, si in numele Mosului !!!!
Mami, am inteles perfect ce ai spus, ca nu ai timp. Eu nu am zis de organizare, sa organizezi ceva. Am zis sa deschidem o tema noua pt ca poate nu prea intra multe mamici pe topicul asta vazand cum se numeste. Fiind ideea ta am crezut ca vrei sa ii dai tu un nume sugestiv, nicidecum sa organizezi ceva. Si pana la urma asa cum s-a pus problema nu e nimic de organizat, asa ca da, ai dreptate, nu merita o tema noua. |
|
| Maria & mami wrote: Si poate ca ar fi o idee buna moderatorii sa mute " polemicile " la subiectul cu Off topic, pwentru ca suntem cam off topic !
Haideti pe off-topic, ,Doamne ce multa minte mi-ai dat cand am deschis topicul ala |
|
|