Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| delfinasa wrote:Miha, eu am patit-o acum 2 ani mai naspa...
deci sa-mi fie invatare de minte sa trimit cadoul de craciun de prin vara |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| A mai venit si la noi un Mos. Mosul Adriana caruia ii multumim foarte mult. |
|

| Anul asta nu mai organizam nimic? |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Si eu ma intrebam. Sper sa aiba cineva timp de organizare, ca multe dintre noi muncim acum. Plus ca celor mai de departe ne trebuie din timp numele piticului la care vine Mosul, ca dureazaaaaaa.....
Deci, cine se incumeta ???????
|
|

| Deci ramanem fara Mos Craciun anul asta ! |
|

|
Se pare ca da. |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Imi pare rau... eu abia asteptam sa cumpar cadou unui pitic... |
|

| kali wrote:... eu abia asteptam sa cumpar cadou unui pitic...
...si pe mine ma incanta idea! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| pai, nu mai aveti adresele de anul trecut? surpriza va fi si mai mare ca nu stii cine-ti are adresa... |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Si mie imi place ideea, insa imi lipseste timpul pentru organizare. Adresele de anul trecut le am eu. Daca se ocupa cineva, contati si pe noi! Un drum la posta, se va face. O gasi Mosu' un spiridus disponibil sa il ajute |
|

| Hai sa incercam altceva ! Cine doreste isi alege un pitic, doi la care se ofera sa trimita ! Si Cine are adresele ( respectiv Kiki ) ajuta cu adresa si bifeaza la catastif !
M , ce ziceti ?
Eu, spre exemplu, am deja 3 pitici la care vine sigur Mosu' ! Kiki , eu trimit PM !
Altcineva ?
Si specific : Nu se asteapta recompensa , fotografii sau intoarcerea cadourilor !!!!!!!!!!!!!!!
Deci start !
Ca daca o lalai nu mai apuc sa fac toate cumparaturile si sa mai ajunga si la timp ! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| Maria & mami wrote:Hai sa incercam altceva ! Cine doreste isi alege un pitic, doi la care se ofera sa trimita ! Si Cine are adresele ( respectiv Kiki ) ajuta cu adresa si bifeaza la catastif ! M , ce ziceti ? Eu, spre exemplu, am deja 3 pitici la care vine sigur Mosu' ! Kiki , eu trimit PM ! Altcineva ? Si specific : Nu se asteapta recompensa , fotografii sau intoarcerea cadourilor !!!!!!!!!!!!!!! Deci start ! Ca daca o lalai nu mai apuc sa fac toate cumparaturile si sa mai ajunga si la timp !
Super ideea! Si eu ma bag... |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Si eu vin... |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Si eu vin, dar cadourile vor ajunge cu o mica intarziere (din experientele anterioare)
Deci Kiki alege cine vor fii pitici Nu prea am inteles... |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Cristy wrote:Si eu vin, dar cadourile vor ajunge cu o mica intarziere (din experientele anterioare) Deci Kiki alege cine vor fii pitici  Nu prea am inteles...
Nu; tu iti alegi un pitic, Kiki iti da pe PM adresa piticului respectiv, iar el va avea o MARE SURPRIZA cand va primi cadoul de la tine!!!!!
Ma inscriu si eu!!!!! |
|
|