Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Multumesc incep multe dar de terminat nu stiu cand...e tare placut pe afara chiar si cand ploua,plus ca suntem in perioada in care David se rostogoleste,rade,vrea sa stea in picioare direct nu in fundulet oricum nu renunt la croseta,dragalasul are nevoie de paturele pentru la toamna-iarna. Asta e paturica lui preferata,o mangaie cu degetelele inainte de nanii ingerash attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Ce dulce e David. Pupici atat pentru el cat si pentru Mada si Ionut. |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Doamne , cat este de scump Crestere mare va dorim! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| ingerash wrote:Multumesc  incep multe dar de terminat nu stiu cand...e tare placut pe afara chiar si cand ploua,plus ca suntem in perioada in care David se rostogoleste,rade,vrea sa stea in picioare direct nu in fundulet  oricum nu renunt la croseta,dragalasul are nevoie de paturele pentru la toamna-iarna. Asta e paturica lui preferata,o mangaie cu degetelele inainte de nanii Ce scump e! Ce repede a crescut ! Sa-ti traiasca,puiutii. pupici... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Pupacim pui dulce! |
|

Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Paturica este foarte frumoasa,iar David un scump. |
|

| Va pupam multumesc pentru aprecieri si urari |
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| ce frumusel e, si ce maricut... sa-ti traiasca minunile... |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce frumusel de ingeras avem noi aici! Normal ca iubeste paturica ca mami a pus atat dragoste in ea cand a facut-o! |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Sa va traiasca ingerashul, e un scump Paturica se vede ca e moale si calduroasa,a iesit frumoasa tare |
|

| mikaela,multumim paturica e la a 5 a spalare si inca arata ca la inceput,ata e super,moale,calduroasa si nu inteapa(fata de paturica ce o fac acum pentru cineva dar gusturile nu se discuta)
oanamaria,lucram la ea si cat eram cu burtica:018: a simtit-o el dinainte da i-am facut cu dragoste pup
kmn,multumim! creste tare repede,mult prea repede,,,in fiecare zi este altfel |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Pupam familia de ingerasi,superbe poze la semnatura,au crescut copii!! |
|

| Ana,cresc minunile tare repede iar noi intinerim |
|

Inregistrat: 11/17/2010 Mesaje: 1959
| frumoasa e caciulita dar Davidutu,si mai si! |
|

Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| ingeras m-am molipsit de la dragostea ta .."paturele din patrate" sper ca le-am unut din mers bine . stiu mai trebuie sa prind smecheria si la colturi ca nu eise chiar bine, dar multi vad putini pricep. eu macar am incercat pe parcurs ma voi mai perfectiona. ligia27 attached the following image(s):

|
|
|
|