Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| deci,trebuie sa ma gandesc si la bebe:018:
Pantaloni pentru bebe de 3 luni
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Sunt tare frumosi si daca te hotarasti sa-i faci,sa ai mult spor ! |
|

| Katrina wrote:Sunt tare frumosi si daca te hotarasti sa-i faci,sa ai mult spor  !
O sa incerc sa-i fac,imi plac foarte mult multumesc |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Foarte frumosi Ingeras,sa ai spor scumpo,abia astept sa vad ce mai faci pentru bebe!! |
|

| Multumesc,Ana. o sa-i fac cate ceva,dar mai mult paturele,botosei,caciulite ,poate si cateva vestute,hainele sunt ieftine oricum si bebe creste repede. |
|

| Jacheta baietel crosetata http://fullbodiedwoman.blogspot.com/2009/07/baby-surprise-jacket-but-crocheted.html
Am inceput si eu dar din 2 parti,sper pana sambata sa termin jacheta |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Spor la lucru1! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Sa ai spor Ingeras,astept sa o vad gata! |
|

| oanamaria wrote:Spor la lucru1!
Multumesc
Ana,multumesc Mare lucru nu se intelege inca,dar cam atat am facut
ingerash attached the following image(s):

|
|
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Iese super! Tu o faci din doua hexagoane? Ador culoarea bleu! Asa imi doream baieti sa ii imbrac in albastru si uite ca mi-a dat Dumnezeu doi.
Spor la treaba! |
|

| Mamiemi,da din hexagoane.Si mie imi place bleul,albastrul.Multumesc
Cam asa va iesi la final ,ca model http://www.creativejewishmom.com/2011/01/a-simple-sweet-crocheted-baby-sweater-the-granny-hex-goes-chunky.html |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Ingerash, sa ai mult spor la tot ceea ce-ti doresti sa faci pentru bebe mic! |
|

| Anelise wrote:Ingerash, sa ai mult spor la tot ceea ce-ti doresti sa faci pentru bebe mic!
Multumesc Sper sa am spor sa fac ce doresc pentru bebe,dar parca sunt magnet,curg comenzile,copii vor si ei cate ceva,nu mai zic de sotulache si ce am eu nevoie...parca am 2 maini pe stanga |
|

Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Ingerash copilasii tai sunt norocosi cu asa mamica! ,tu sti ca eu te admir foarte mult! Modelul jachetei este foarte frumos,dar la ora aceasta sunt prea blonda ca sa imi dau seama cum se face zici ca acuma am vazut pentru prima oara ceva crosetat |
|

| dari wrote:Ingerash copilasii tai sunt norocosi cu asa mamica!  ,tu sti ca eu te admir foarte mult! Modelul jachetei este foarte frumos,dar la ora aceasta sunt prea blonda ca sa imi dau seama cum se face  zici ca acuma am vazut pentru prima oara ceva crosetat
Dari si eu te admir mult! Vreau ca dragalasii sa aiba o copilarie frumoasa si sa-i bucur si cu lucrusoare facute manual. Se fac doua hexagoane unite.Cam asa se face un hexagon,apoi la spate se uneste din mers.
Alt exemplu aici http://www.creativejewishmom.com/2010/07/how-to-crochet-a-hexigon-baby-surprise-sweater.html
Daca mai ai intrebari te ajut |
|
|
|