Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Mari as vrea sa uit definitiv cum e in Romania!
Nu e ca eu vreau pensie de 600-800 euro, dar in cazul nostru numai pentru o pensie asa ar merita sa venim in Ro si sa facem toate demersurile de cuvinta.
Noi am pus in balanta avantaje si dezavantaje ...avantaje am avea numai cu o pensie de la 600 in sus...
Decit sa venim la 18 luni pentru asa o suma mica, preferam sa o lasam cadou statului roman!
Oricum aici maica-mea are pensie de peste 1200 euro de pe urma barbatului ei, asa ca... |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| pe de alta parte e pacat sa o lasi la stat ( mai bine o donezi sau mai stiu eu ce de ar fi mai simplu )ca atita ce mai cotizam toata viata din salariile si asa mici si multe beneficii nu avem |
|
| Da Lori si noi ne gindisem sa o donam, dar cei de la casa pensiilor vor sa o vada pe maica-mea in Ro la 18 luni, ca trebuie sa semneze personal nu stiu ce si sa verifice ca e "inca " in viata!
Daca ar fi fost posibil sa semnezi o data si gata, pentru a o dona unor institutii ar fi fost un cont, dar asa..
Mama mea nu vine in Ro de 12 ani, iti dai seama daca ar venii special pt pensia asta (mizerabila) Ne-ar costa mai mult deranjul, avionul, hotel, taxi....etc
Si acuma ca acuma, ca mama mea are 62 de ani si se descurca sa vina singura , sa zicem. Dar peste vreo 10-20 de ani cine vine in Ro special ca sa le semneze lor?
Repet, nu se merita. Prea mult stres si oboseala pentru nimic! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/17/2006 Mesaje: 698
| Ema, mai nou acum e balamuc la pensii pt ca din 3 in 3 luni tre sa vina pensionarul sa semneze... e o nebunie la pensii de nu-ti imaginezi... in fiecare zi arata la tv cum oameni in varsta stau la cozi ore in sir pt o semnatura si nu stiu ce taloane...sunt bolnavi si stau cu medicamente dupa ei , fara apa, mancare... e trist ce se intampla la noi in Ro...
poate ai dreptate... dar pensionarii de aici ...nu au de ales... si trebuie sa se umileasca dupa o viata de munca... |
|
| Imi pare rau pentru ce se intimpla in Romania!
Dar sa stiti ca si aici sint persoane care au pensii mici, tip 400-500 de euro, si statul in loc sa le mareasca pensiile acestor persoane, prefera sa cheltuie banii oferind case , scoli, servicii sanitare gratis,cantina saracilor tuturor extracomunitarilor, tiganilor...etc care au poposit pe tarimurile nostre cu scopuri mai mult sau mai putin cinstite!
Si noi am putea avea o viata si mai buna, si acei batrini pensii decente, daca nu ar fi "plaga societatii" sa ne manince!
|
|
| Moderatorilor, topicul poate fi inchis, nu mai e nimic de zis. Deocamdata nu o sa facem nimic...
Multumesc celor ce mi-au raspuns ...macar am aflat ce si cum... |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| OK. Atunci il inchidem |
|
|