Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Miriam sigur vei slabi ! Eu nu am rabdare sa ma frec cu zat de cafea . |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| si eu am incercat pe talpi e super super , am sa incerc si pe corp |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| eu folosesc cafeaua amestecata cu ulei de masline , ulei din samburi de struguri, ulei din germeni de grau, de care am in casa, folosesc si pentru fata, cafeaua macinata foarte fina,ma clatesc bine cu apa calda si la sfarsit dus 1 minut cu apa rece. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Pentru fata e mult prea dura cafeaua. |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Ia uite ce risipa fac eu inloc sa reciclez si zatul ala.Eu m a saturat de mine la cate spun ca fac.Si daca va zic ce celulita am pe fund si pe coapse la spate .Uneori cred ca nu voi scapa vreodata de ea ... |
|

Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| tocmai ce am reciclat si eu zatul de ieri...maaa, sa stiti voi ca se simte pielea fina, fina si la stratul gros ce-l am eu |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| verusca wrote:tocmai ce am reciclat si eu zatul de ieri...maaa, sa stiti voi ca se simte pielea fina, fina si la stratul gros ce-l am eu
verusca, esti de coma |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Daaa, e buna treaba asta, am incercat-o si eu intr-o seara...Cam messy procedura, plus ca mi se parea ca miros a cafea ore bune dupa dus, desi m-am spalat si cremuit si toate cele, o ramas mirosu' n nas In final se merita efortul |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Imi place ataaat de mult cum miroase dupa!!! Dar eu sunt fan cafea... se pune? Rezultatul e bun, intr-adevar. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| si noua ne place.zic noua,pentru ca si karina adora.imi tot zice...."mami,cand mai facem?".imi place cum ramane pielea dupa |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/19/2012 Mesaje: 111
| Super! De maine dimineata pastrez zatul pe dusul de seara. Sper sa ma tina ca eu ma apuc de multe si renunt in final. Si culmea renunt doar la lucrurile care trebuie sa ma faca sa arat mai bine. Apoi îmi plang de mila ca arat cum arat. Trebuie sa ma tin macar de chestia asta si apoi poate mai adaug. O zi frumoasa fetelor! |
|

| Am uitat! Pt fata o prietena foloseste zahar brun cu ulei de masline si e super multumita! Si chiar are un ten de invidiat. |
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| In cit timp infundam canalul de la dus cu zat ?si cu ce curatati uleiul si cafeaua ?nu pateaza?
|
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Eu inca n-am reusit sa-l infund, dar bineinteles ca nu-l folosesc zilnic.Pe corp nu s eda si cu ulei de masline pentru ca e gras si greu intra in piele, nu mai spun ce chin la clatit. In schimb pentru calcaie frumoase se poate folosi amestecul de zat cu ulei. |
|

| La asta nu m-am gandit. Dar fara ulei nu se poate? |
|
|