Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| Fetele cautand pe net o reteta am dat peste o chestie super interesanta , pe care mai intai am vrut sa o probez si apoi sa v-o impartasesc. Este vorba despre Scrub din cafea.
*Actioneaza benefic asupra pielii din mai multe directii: arde grasimile (cofeina este un ingredient nelipsit in aproape toate produsele de slabit) *tonifica si actioneaza asupra aspectului inestetic de coaja de portocala(adica, celulita dispare si se diminueaza vergeturile) *ofera pielii un aspect catifelat si sanatos (deci pielea nu mai atarna ca la 6o de ani)
Deci, ne sapunim cu gelul de dus, pe care il folosim de obicei, si luam in palma cafea macinata (mai multa e mai bine, dar nu in exces)- eu am folosit zatul de cafea de la filtru-, cu care ne frecam pe corp (sau zonele care au celulita), ca si cum am face masaj, prin miscari rotative, etc.
Nu se recomanda folosirea acestui scrub in zona sanilor.
Lasam sa actioneze scrub-ul timp de 10 minute, dupa care ne clatim pe corp.
Procedura poate fi repetata ori de cate ori facem dus/baie. Asa ca si astazi si ieri am incercat, intradevar pielea ramane catifelata...despre efecte pe termen indelungat...o sa revin, celulita nu am si nici vergeturi, dar o sa vad daca e vreo schimbare cu pielea de pe burtica care si-a mai pierdut din tonus La fel mi s-a parut interesant pentru scoaterea firelor de par crescute pe sub piele dupa epilat...eu cred ca merita sa incercati macar o data...nu va costa nimic
|
|
Inregistrat: 2/6/2009 Mesaje: 2162
| Sa stii ca si cumnata mea face treaba asta, am zis la inceput ca e nebuna dar chiar catifeleaza pielea. O sa incerc si eu. |
|

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| si eu fac treaba asta de ceva timp, dar nu asa de des cum ar trebui. lasa pielea ca de bebe. eu folosesc si pentru fata, dar amestec zatul de cafea cu demachiant sau cu ulei de masline. |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Inainte, ca acum nu mai am cum, faceam asa: zatul de la cafea impreuna cu o lingurita de ulei de masline il puneam pe zona funduletului, a picioarelor si a burticii, apoi ma impachetam cu folie alimentara...dupa vreo juma' de ora, imi taiam folia si ma masam cu ce ramanea pe piele. Apoi urma dusul obisnuit. E un tratament foarte bun si pentru celulita... Spor la baut cafea! O sa incep si eu dupa "marea prindere"... |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 882
| Este un super tratament , ieftin si cu efecte in timp. Eu am mai amestecat zatul de cafea si cu miere de albine, si apoi ma infasuram in folie. |
|

Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| Aha banditelor, deci stiati si tineati secret...Las ca va tin eu minte |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Kmy wrote:Aha banditelor, deci stiati si tineati secret...Las ca va tin eu minte Maaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiii...:018: Asta o faceam de multi anisori...Ca un fapt, pe vremea cand imi mai ramaneau banuti si pentru mine, m-am dus la un salon, am facut impachetari cu parafango si tipa m-a intrebat daca am mai facut, pentru ca pielea arata foarte bine. Cand i-am zis ca nu si ce faceam acasa, mi-a zis ca fac tare bine. Si de-aia n-am mai fost la salon, na!:018: |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/12/2010 Mesaje: 153
| da e super tratamentul,am facut si eu de cateva ori,dar acu lenevesc tre sa ma apuc iar. |
|

Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Sa stiti ca de acum am sa pastrez zatul ,nu-l mai arunc. |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/5/2010 Mesaje: 120
| Am facut si eu aseara. Nu am avut ulei de masline si am inlocuit cu ulei pentru bebei ca mia mai ramas de cand a fost Darius bebe. Ce a mai ras sotul meu de mine. A zis ca atunci cand stateam acasa nu ma interesa, dar acum ca m-am intors in sfarsit la serviciu ma intereseaza de cum arat? asa mai in gluma mai in serios. I-am explicat draga criza ne-a lasat fara banuti , decat sa dau banii pe creme gomaj, mai bine folosesc zatul ca si asa il aruncam.Dupa depilare imi creste parul sub piele, ma manaca foarte tare si toata ma fac rana. Acum sa vad ce o fi. Oricum pielea ramane ca a unui bebelus, si azi nu m-au mai mancat picioarele. Mie mi-a spus ceva nasa cand era pe picior de plecare, am uitat si eu si ea sa intram in amanunte. O colega mi-a spus ceva dar tot pe fuga nu stiam cum sa procedez, am dat cautare pe google si am gasit . Se pot face si impachetari, se poate amesteca cu gelul de dus, sau folosit simplu fara adosuri frecat pe piele. Cineva zicea ca il foloseste si pe fata, nu am incercat. Dar daca ma inchid la culoare pe corp , atunci voi da si pe fata, sa fiu in ton . Asa ma vor lua clientii drept negresa Mama ma inzestrat cu destula culoare, nu mai am nevoie de bronz |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Zat folosesc si eu, la greu...imi face o piele atat de catifelata, pentru ce sa dau bani pe produsele "de specialitate"
Diana, pentru fata nu l-as recomanda.L-am incercat su oadata si a fost cam neplacut |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Am sa incerc si eu dar o sa trebuiasca sa ma duc la "cersit" de zat prin vecini ca eu nu mai beau cafea. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Singura chestie este sa faci regulat, sa nu te enervezi cand se mai imprastie pe colo pe colo zatul, ca ramane uleiul de masline pe cada etc. Eu am renuntat repede din nefericire, trebuie sa gasesc alta solutie a inca o chestie care m-a ajutat cu celulita si m-am tinut de ea ceva timp a fost crema aia de la elmiplant pt celulita. Asta am facut acum cativa ani ca acum m-am lasat si de asta |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Azi am pastrat zatul, asa ca diseara ma distrez la dus |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| si eu o sa incerc, chiar am un gel de dus cu cafea acum , daca mai pun si zat...nu slabesc? |
|
|