PediaVit multi
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Tina
Scris: Wednesday, February 21, 2007 3:41 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Eu am inceput sa-i dau Brianei, deoarece nu a mai luat de loc in greutate de doua luni, un supliment de vitamine, acest PediaVit, in speranta ca poate ii creste pofta de mancare si reusesc sa-i mai introduc cate ceva. Eram curioasa daca ati folosit vreuna aceste vitamine si daca s-a obervat vreo crestere spectaculaosa a apetitului ????
danab
Scris: Sunday, February 25, 2007 6:31 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
PediaVit sunt canadiene, inca nu am incercat, dar la Miru nu au avut efect celelalte vitamine luata, asa ca nu-i mai dau.
Miri
Scris: Sunday, February 25, 2007 9:31 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Desi suntem in categoria "musculitzelor", nu i-am dat Sarei niciun fel de vitamine, in afara de cele pe care le ia din fructe!
Tina, va doresc succes si sa obtineti rezultatele asteptate!pupici
Tina
Scris: Wednesday, February 28, 2007 9:12 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Ehhh .....n-am rezolvat nimik ..i-am dat vreo saptamana si incepuse SURPRINZATOR sa nu ai vrea nici cat vroia pana atunci sa pape . Si am ajuns la concluzia ca reactioneaza imediat la vitamina D , deoarece aceste vitamine contineau si D, si am mai patit asa dpa ultiele analize, cand doctora a spus sa reincep sa-i dau vigantol; si brusc i-a scazut pofta de mancare . Asa ca am sistat vitaminele.
Miri
Scris: Wednesday, February 28, 2007 9:18 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Tina, sa speram ca o sa-i revina pofta de mancare, macar sa pape cat papa inainte...uff
Kiki
Scris: Tuesday, October 9, 2007 3:04 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Ne-a recomandat si noua doctorul Pediavit, daca tot am intrat in colectivitate...Nu le luam pentru pofta de mancare, desi ducem lipsa momentan, dar le luam ca sa nu mai racim...
delfinasa
Scris: Tuesday, October 9, 2007 3:21 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Foarte bine, Kiki...aici se recomanda zilnic vitaminele la copii, fara o indicatie ca-s pentru pofta de mancare, carente de vit. x sau minerale...sunt bune, completeaza necesarul zilnic si fac foarte bine copilului...si noi luam in continuare complex de vit. si minerale, de cand are dintuci luam Flintstones complete cu choline, care-s chewable, cu gust de fructe si au si forma de ursuleti cool, drept pentru care Karina cere zilnic bobo angel, ca-i plac foarte mult thumleft.
Kiki
Scris: Tuesday, October 9, 2007 3:30 PM
Nivel

Da, Delfinasa...Noi le luam si pentru ca nu mancam fructe...Sunt luni de zile de cand nu a mai mancat fructe...Am incercat si pasate si nepasate si amestecate cu iaurt cu branza de vaci...nimic...banghead
Ely
Scris: Tuesday, October 9, 2007 3:36 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Kiki buna ideea ,o sa intreb si eu medicul daca aici dau ca si Karina trece prin aceeasi faza ca si David ,doar ca ea mai accepta cate un fruct. uff
Kiki
Scris: Tuesday, October 9, 2007 4:23 PM
Nivel

Ely, macar ea mai papa cate un fruct din cand in cand...Noi nu cry
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.