|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eu am inceput sa-i dau Brianei, deoarece nu a mai luat de loc in greutate de doua luni, un supliment de vitamine, acest PediaVit, in speranta ca poate ii creste pofta de mancare si reusesc sa-i mai introduc cate ceva. Eram curioasa daca ati folosit vreuna aceste vitamine si daca s-a obervat vreo crestere spectaculaosa a apetitului ???? |

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| PediaVit sunt canadiene, inca nu am incercat, dar la Miru nu au avut efect celelalte vitamine luata, asa ca nu-i mai dau. |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Desi suntem in categoria "musculitzelor", nu i-am dat Sarei niciun fel de vitamine, in afara de cele pe care le ia din fructe! Tina, va doresc succes si sa obtineti rezultatele asteptate! |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Ehhh .....n-am rezolvat nimik ..i-am dat vreo saptamana si incepuse SURPRINZATOR sa nu ai vrea nici cat vroia pana atunci sa pape . Si am ajuns la concluzia ca reactioneaza imediat la vitamina D , deoarece aceste vitamine contineau si D, si am mai patit asa dpa ultiele analize, cand doctora a spus sa reincep sa-i dau vigantol; si brusc i-a scazut pofta de mancare . Asa ca am sistat vitaminele. |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Tina, sa speram ca o sa-i revina pofta de mancare, macar sa pape cat papa inainte... |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Ne-a recomandat si noua doctorul Pediavit, daca tot am intrat in colectivitate...Nu le luam pentru pofta de mancare, desi ducem lipsa momentan, dar le luam ca sa nu mai racim... |
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Foarte bine, Kiki...aici se recomanda zilnic vitaminele la copii, fara o indicatie ca-s pentru pofta de mancare, carente de vit. x sau minerale...sunt bune, completeaza necesarul zilnic si fac foarte bine copilului...si noi luam in continuare complex de vit. si minerale, de cand are dintuci luam Flintstones complete cu choline, care-s chewable, cu gust de fructe si au si forma de ursuleti , drept pentru care Karina cere zilnic bobo , ca-i plac foarte mult . |

| Da, Delfinasa...Noi le luam si pentru ca nu mancam fructe...Sunt luni de zile de cand nu a mai mancat fructe...Am incercat si pasate si nepasate si amestecate cu iaurt cu branza de vaci...nimic... |

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Kiki buna ideea ,o sa intreb si eu medicul daca aici dau ca si Karina trece prin aceeasi faza ca si David ,doar ca ea mai accepta cate un fruct. |
|

| Ely, macar ea mai papa cate un fruct din cand in cand...Noi nu |
|
|